Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulinek wrote:http://www.pudelek.pl/artykul/82590/65-latka_urodzila_czworaczki_z_in_vitro_kobieta_z_berlina_ma_juz_17_dzieci/ kolejna...
-
nick nieaktualnyHallo dziewczyny
Witam się w 35tc!! Robi się coraz poważniej mnie też to strasznie cieszy a z 2 strony zaczyna przerażać,chyba najbardziej wizja porodu...
Wczoraj z Mężem zrobiliśmy owocne zakupy!Kupiliśmy dla małego komodę przewijak,prześcieradło,przewijak taki mięciutki na komodę i wykładzinę do pokoju malucha
Kaski trochę poszło,ale już wszystko w końcu mamy,jedynie jakieś ciuszki może się dokupi
Dzisiaj 1 raz spałam na poduszce bananie trochę lepiej niż bez,ale szału nie ma..
Agatka wszystkiego najlepszego!!!Ja świętuję w niedzielę
Alutka głowa do góry!Nie dziwię się,że wczoraj się popłakałaś bo to taki pierwszy szok,jutro już będziesz się cieszyć i skreślać dni na kalendarzuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 10:38
alutka, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Nie wieym czy mnie jeszcze pamietacie,kiedys troche sie tu udzielalam.
My od dwoch godzin w szpitalu na patologii.strasznie mnie ciagnie i boli rana po poprzednim cieciu i pani doktor zdecydowala o hospitalizacji.malutka wg usg ma 3800 wiec nie jest zle.
I chyba znow bedzie ciecie tylko jeszcze nie wiadomo kiedy
Trzymajcie prosze kciuki -
nick nieaktualnysweety kciuki trzymane , może szybciej urodzisz niż ta lady
weszłam sobie na laptopa patrzę foto z marca i zrobiłam w tych samych ciuchach podobne ujęcie i tadaaam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec039255af4a.jpgagatka196, sweety, snoopy_etka, Gusiak, Carolline, anula1990, kasig, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
Hej. Jest idealnie, w końcu można normalnie oddychać, spać dobrze w nocy i wpuszczać rześkie powietrze do mieszkania
)
Biedna Lady, myślałam, że jest tak źle jak kazali jej się wstawić do tego szpitala, ze jak akcja się nie rozkręci to zrobią cc, a nie że będą ją męczyć. Ale z drugiej strony jest pod stałą obserwacją, więc im dłużej dzidzia w brzuchu tym lepiej
Alutka - będzie wszystko dobrze! Dobrze, że lekarz ma was na oku i robi wszystko, żeby wam się nic nie stało. Dzidzia jest już duża wiec sobie poradzi, a ty za kilka dni będziesz ją mogła tulić i będziesz ,najszczęśliwszą mamąUrodziłaś synka dużo wcześniej i jest zdrowym chłopczykiem, wiec nie masz powodu do obaw. Trzymamy kciuki :*
alutka lubi tę wiadomość
-
sweety wrote:Hej dziewczyny.
Nie wieym czy mnie jeszcze pamietacie,kiedys troche sie tu udzielalam.
My od dwoch godzin w szpitalu na patologii.strasznie mnie ciagnie i boli rana po poprzednim cieciu i pani doktor zdecydowala o hospitalizacji.malutka wg usg ma 3800 wiec nie jest zle.
I chyba znow bedzie ciecie tylko jeszcze nie wiadomo kiedy
Trzymajcie prosze kciukisweety lubi tę wiadomość
-
MadziaRatMed wrote:Ja sie zabieram za pranie, jednak trochę tego jest bo poza ciuchami przecież jeszcze pieluchy, posciel, kocyki...
Pytanie ; czy ustawialyscie dodatkowe plukanie w pralce??
ja nie dawałam dodatkowego płukania, ale program dla dzieciMadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sweet kciuki zaciśnięte.
Ja ciuszki prałam to normalnie bez dodatkowego płukania.
Dżuls ja też clotrimazolum używałam w ciąży i nawet globułki.
Zaraz jadę na ktg do szpitala.
Paulinek moje psy potrzebują spaceru jakbyś chętna była -
nick nieaktualny
-
Sweet trzymam mocno kciuki!
Agatka wszystkiego naj, najlepszego... spokojnego i lekkiego porodu
Co do Lady to aż mi Jej troszkę szkoda... wyobrażam sobie jaka musi być juz wkurzona i zmęczona całą taka sytuacja... oby juz długo to wszystko nie trwało i w końcu Zuzia postanowiła wyjść
Staraczka to na wizycie ginek nie mówił Ci jakiej dlugosci masz szyjke j czy co tam się skraca?
Poza tym to dzień dobry i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!sweety, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Sweety kciuki trzymamy
Agatka sto lat
Ja właśnie wstałam z pierwszej drzemki. .. udało mi się w koncu zasnąć po 8 A teraz wstaje i biorę się za robienie obiadku A mam smaka na klopsiki w sosie pomidorowym z ziemniaczkami
Ale naj pierw szybkie śniadanie heheagatka196, sweety lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGusiak on od początku mi nie mowil nic o szyjce .
Sweety haha mam nadzieję ze nie gryzie ścian i ma wystarczająco wapna w organizmie
Ogolnie tak cisnela ze bedzie druga a Andzia z lenka zrobila suprise i tak o to pierwsza parka już jest , teraz powinno być z górki bez przepychanek która pierwszaadzia lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Gusiak on od początku mi nie mowil nic o szyjce
Dziwny trochę ten Twój lekarz... chociaż na Twoim miejscu to po tej ostatniej akcji sama bym się Go do pytała jak tam wygląda sytuacja z szyjka i czy nic się nie dzieje...aldonaa lubi tę wiadomość