Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulinek wrote:dajcie mi jakieś zajęcie bo zwariuję...nienawidzę bezczynności, a wszystko poprane, poprasowane, przygotowane wrrr...a sprzątać mąż nie pozwala, nosz cholera i jak tu nie siedzieć i nie myśleć o porodzie;p
Ja właśnie włączyłam muzykę i potańczyłam z tym moim brzuchalem, nagrałam filmik będzie pamiątka dla Lilki jak mamuśka wywijała w 9 miesiącu ciąży heheA teraz idę z psem na spacer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 12:13
marlenak_me, Czarna_88, karolcia87, agatka196 lubią tę wiadomość
-
marlenak_me wrote:a ja jestem mega leniem ostatnio, ciężko mi się ruszać i mega mało robię- dziś tarta z bananami zajmuje mi czas od rana bo mi sie nie chce jej skonczyc:-)
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:09
Paulinek, alutka, easymum, Gusiak, aldonaa, Dominka92, Czarna_88, Staraczka23, marlenak_me, Sigma, wiaraczynicuda, kasig, Mozjaka, Nancy87, agatka196, anula1990, la_lenka, Misi@, karolcia87, Dżuls, Kucykowa, ceska, chabasse, Wonderland, Lilla My, snoopy_etka, Kasiarzynka, .ona., Bruma, Carolline lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Kochana, MASCARPONE - taki serek
Hahaha no to mi już na oczy pada
Gusiak to daj przepis jak byś mogła -
nick nieaktualnySkabarka ale Ci dobrze ze już znasz datę spotkania z córeczką
Ja się zabrałam za naukę niemieckiego mam płytę Blondynka na językach i powtarzam na głos zdania
Może Lilka jak się urodzi to będzie osłuchana z tym językiem
skabarka lubi tę wiadomość
-
Skabarka zazdroszczę, że macie już termin:)
Wróciłam z miasta, o dziwo nawet daleko zaszłam i kupiłam bluzę mężowi na urodziny. Na mieście odzywały się braxtony, a teraz już cisza. Może gdybym dużo chodziła to bym wywołała wilka z lasu ale kto ma na to siłę hehe. Czekam aż samo się zacznie. Dzisiaj mamy 10 dni do terminu:)easymum, skabarka lubią tę wiadomość