Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie, nie ma się co nastawiać, że brak skurczów = poród jeszcze daleko. U każdego bywa inaczej, ale na pewno u każdej z nas w końcu się rozpocznie.
Sama z każdym dniem coraz bardziej bym chciała żeby się wkrótce zaczęło ale trudno, muszę jeszcze wytrzymać. -
nick nieaktualnyA ja mam dzis dzień lenia... wstałąm o 8.30 pokręciłam się trochę i o 11 położyłam się z powrotem. wstałam po 13, zrobiliśmy spaghetti, mąż się teraz położył i się zastanawiam czy do niego nie dołączyć... nic mi się nie chce.
coś czuje,że Lady tak szybko nie urodzi, biedna, wymęczą ją w tym szpitalu.
Skabarka zazdroszczę ze już znasz termin
Nancy Tobie zazdroszczę że nie wiesz co to skurcz, mi zdarzyło się mieć kilka takich bolesnych, a twardnienie brzucha mam po kilka razy dziennie, czasem wystarczy ze się przekręcę na drugi bok- co jest wyczynem w obecnej chwili- i już czuję jakbym miała kamień doczepiony przed sobą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja sie zabieram za pranie poscieli minky to normalnie w 40 stopniach???
dzis przyjdzie lozeczko:) a wgl maz mnie wkurzyl jak wychodzilam to mowie wywies pranie no i co oczywiscie nie wywioeszone bo co bo zapomnial tak jak wczoraj porozkladac naczynia tez zapomnial chyba mu kupie cos na pamiec.... -
PannaB wrote:hej dziewczyny ja sie zabieram za pranie poscieli minky to normalnie w 40 stopniach???
dzis przyjdzie lozeczko:) a wgl maz mnie wkurzyl jak wychodzilam to mowie wywies pranie no i co oczywiscie nie wywioeszone bo co bo zapomnial tak jak wczoraj porozkladac naczynia tez zapomnial chyba mu kupie cos na pamiec....
Minky akurat przeprałamm w trybie 30 stopni 15minut i było super!
-
zawsze naigrywałam się ze słów cieżarna/ciężarówka, ale teraz widze ich sens: powinny być zarezerwowane na 9 mc ciąży exclusively.. bo jak wytłumaczyć kompletne zmęczenie po dojściundo sklepy oddalonego o 700 m u młodej mającej zawsze dobrą formę kobiety? eh