Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witamy sie z wieczora:)
Jutro o 11 wizytujemy i mam nadzieje,ze dowiem sie ile wazy moja Krolewna.Co do ktg,to jutro mam miec i na zeszlej wizycie tez mialam.U mojej poloznej natomiast srodowiskowej mozna isc od 34 tyg raz w tyg na NFZ:)
Dzis odwiedzila mnie przyjaciolka z siostra i od razu mam powera
Córcia
-
Poszłam z mężem na spacer, nawet mi się humor poprawił. Jeszcze jakaś kolację wciągnę i już w ogóle da się żyć.
A na dokładkę macie mieszkanie mojej leniwej królewny z dzisiejszego spaceru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 21:21
Dominka92, diatomka, aldonaa, agatka196, magdalenkaihelenka, Kucykowa, Anitka201, karolcia87, Lilla My, Carolline, Gusiak, .ona., 4me, 4me, trix, chabasse, Dżuls, adzia, kasig, snoopy_etka, Czarna_88, Wonderland, skabarka, easymum lubią tę wiadomość
-
O dziś jakoś tu spokojnie.
Ja dziś nagrzeszylam z premedytacją ale czuje się wspaniale! I mimo sporych grzechów cukry w normienie będę mówić co jadłam dobrego ale humor od razu lepszy
La lenka wygadaj się ile możesz dobrze Ci to zrobi.
Ja znowu mam na odwrót. Jak mnie coś meczy to musze się wygadać aż do znudzenia i od razu jest lepiej. Mój Rafcio zawsze mówi że mnie podziwia bo z niego trzeba wszystko wyciągać a ja gadam, gadam i gadam.
Dostałam maila że wózek jutro zostanie przekazany kurierowi a za wydłużony czas oczekiwania dostaniemy mały prezent dla dzidziusia. Także myślę że w piątek limuzyna juz będzie i jeszcze zadaze ja przeprać
Zaraz idę na randkę z lusterkiem i maszynka i na samą myśl juz mi się nic nie chce.
Adzia super ze malutka taka grzecznanie będę zazdrościć
i fajnie ze tak szybko do siebie dochodziło
Sigma jak tam u Was? Jak się czujecie?la_lenka, adzia lubią tę wiadomość
-
Dziś byłam w kąpielisku z basenami i trochę sobie nogi spiekłam bo reszta w cieniu była, a teraz oczy mi się zamykają.
Aby wywołać małą zaczęła męża wykożystywać i skakać na piłce, myślę też o eliksirze rycyna i sok pomarańczowy, ale jeszcze nie teraz aż tak zdesperowana nie jestem ☺
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Jeeeej, la_lenka. Gdzie Ty tą Twoja krolewne chowasz? Sliczny, zgrabny brzusio.
Ale mozesz sie cieszyc, bo pewnie kregoslup Ci nie dokucza.
-
Przy pierwszej ciąży wypiłam 2 łyżki oleju rycynowego z niecałą szklaną soku pomarańczowego, wypiłam po obiedzie po jakimś czasie mnie przeczyściło, a o 3 w nocy Michu się urodził, ale to było już 8 dni po terminie może był już na niego czas i bez tego też by wyszedł.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia