Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:Ta bluzka bardzo ladna- wygląda na dobra jakościowo
Ja do tej pory mowilam swoje luźniejsze ciuchy sprzed ciąży po prostu- z wyjątkiem niektórych spodni typu jeansy czy krótkie spodenki. Teraz jednak bluzki zaczynają byc juz lekko przymalemoze sie uda przechodzić w tych co zostalo bo juz szkoda kupowac na ten ostatni miesiac...
w sumie maja taki kroj ze i po ciąży bede je nosić.
Jej znowu obudzil mnie poranny glod..nie wyrabiam z tym apetytem. Na szczęście tak jest tylko rano.
Dziewczyny pytanie z innej beczki robicie masaz krocza? Ja troche przespalam temat i robie masaz od tego tygodnia.
Adzia od ktorego tygodnia pilas te herbatkę z liści malin? -
nick nieaktualnyi ja nie śpię nadal;) plus taki, że wczoraj na szkole rodzenia dostałam pełno drobiazgów;) nawet butelkę aventu i smoczek aventu, płytkę z przewijaniem, masażem i kąpielą od nievea i duuuużo próbek;)
z okazji tego, że położna potwierdziła wczoraj, że do donoszonej ciąży (jeszcze 1,5 tyg;((() muszę zrezygnować z pewnych przyjemności dostałam od męża książkę, żebym chociaż myśli czym innym zajęła;) więc pochłaniam dzisiaj ostatnią część, której mi brakowało "Cienia wiatru" i leżakuję -
Anitka201 wrote:Dziewczyny pytanie z innej beczki robicie masaz krocza? Ja troche przespalam temat i robie masaz od tego tygodnia.
Adzia od ktorego tygodnia pilas te herbatkę z liści malin?
Za to herbatkę z liści malin piję od kilku dni, całkiem znośna. Wczoraj tylko męża straumatyzowalam, bo przesypalam herbatkę do torebki strunowej i biedny stwierdził, że wygląda jakbym handlowala marychą
-
hej, ja też nie robię masażu krocza, bo obawiam się że mogłabym na koniec ciaży nabawić się jakiejś infekcji od gderania tam na dole a że w przeciągu ostatnich 8 miesięcy udało mi się tego uniknąć więc wolę zaoszczędzić sobie tego i w ostatnim miesiącu
-
A i witamy się z Wami ciocie. ☺
Moja córcia zaliczyła pierwszy tydzień życia. ☺Paulinek, diatomka, agatka196, Kucykowa, monaaa85, Lilla My, Mozjaka, 4me, Dżuls, chabasse, .ona., Kasiarzynka, KathleenPL, Gusiak, Misi@, snoopy_etka, Czarna_88, Wonderland, skabarka, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady tez piła tą herbatę , właśnie ciekawe co z nią .
Andzia jak zlecial ten tydzień , a milanek to chyba zaraz miesiac bedzie mial hehe
Ja w niedzielę ide spac do rodziców i tak cały tydzień a ba weekend u siebie jak mąż wolne bedzie mial bo mama sie boi ze jak sie zacznie to bede panikowacadzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny4me wrote:Witam sie z rana. Mi do masażu jakos zapalu braki- moja wymowka to właśnie ewentualna infekcja... Ale jakos nigdy mnie nie przekonywał
Za to ćwiczenie mięśni kegla- zapominam o tym kompletnie. Cwiczycie???
Pewnie przy ostrych skurczach bede ćwiczyć haha -
Staraczka, ja zupełnie nie rozumiem Twojej sytuacji. Jak tak czytam to czasem się zastanawiam czy Ty z mężem będziecie mieć dziecko czy Twoja mama? Ale co tam, to Twoja sprawa, mnie to po prostu strasznie dziwi...
Paulinek, Dżuls, .ona., aldonaa, Anitka201, Gusiak, karolcia87, easymum lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
Dzisiaj w nocy 5 raz zaliczyłam siusiu. Myślałam, że te nocne spacerki już za mną, a tu proszę. Do tego w nocy strasznie ssie mnie z głodu. Normalnie po ostatnim wieczornym posiłku, koło 22, już nie mogłam patrzeć na jedzenie, a tymczasem godzinę po miałam wrażenie, że mam strasznie niski cukier i znów bym coś zjadła...
No i mam wrażenie, że brzuch mi się minimalnie obniżył, więc może stąd ten ucisk na pęcherz...?
Wiadomo co z Lady?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 08:49
-
nick nieaktualnyChodzi o to zebym sama nie siedziala 10h i jak by wody odeszly albo akcja sie zaczela to wsparcie jakies musi byc , psa tez bym przeciez nie zostawila .
Z reszta jak juz pisalam to nasz wybór , ja nie wnikam co kto bedzie robil przed i po porodzieanula1990, Carolline lubią tę wiadomość