Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Js mam te sama bkuzke co Lenka i faktycznie fajnie sie w niej wygląda, a kosztuje jakies 30 zl. Tez do tej pory chodziłam w swoich luznuejszych ubraniach ake mama zrobila mi niespodziankę i kupila kilka bluzek to teraz korzystam4me wrote:Ta bluzka bardzo ladna- wygląda na dobra jakościowo

Ja do tej pory mowilam swoje luźniejsze ciuchy sprzed ciąży po prostu- z wyjątkiem niektórych spodni typu jeansy czy krótkie spodenki. Teraz jednak bluzki zaczynają byc juz lekko przymale
moze sie uda przechodzić w tych co zostalo bo juz szkoda kupowac na ten ostatni miesiac...
w sumie maja taki kroj ze i po ciąży bede je nosić.
Jej znowu obudzil mnie poranny glod..nie wyrabiam z tym apetytem. Na szczęście tak jest tylko rano.
Dziewczyny pytanie z innej beczki robicie masaz krocza? Ja troche przespalam temat i robie masaz od tego tygodnia.
Adzia od ktorego tygodnia pilas te herbatkę z liści malin? -
nick nieaktualnyi ja nie śpię nadal;) plus taki, że wczoraj na szkole rodzenia dostałam pełno drobiazgów;) nawet butelkę aventu i smoczek aventu, płytkę z przewijaniem, masażem i kąpielą od nievea i duuuużo próbek;)
z okazji tego, że położna potwierdziła wczoraj, że do donoszonej ciąży (jeszcze 1,5 tyg;((() muszę zrezygnować z pewnych przyjemności dostałam od męża książkę, żebym chociaż myśli czym innym zajęła;) więc pochłaniam dzisiaj ostatnią część, której mi brakowało "Cienia wiatru" i leżakuję -
Ja ze względu na to zakażenie opryszczką zrezygnowałam. Wolę żeby mnie pocięli niż bym miała sobie przenieść wirusa w dolne rejony.Anitka201 wrote:Dziewczyny pytanie z innej beczki robicie masaz krocza? Ja troche przespalam temat i robie masaz od tego tygodnia.
Adzia od ktorego tygodnia pilas te herbatkę z liści malin?
Za to herbatkę z liści malin piję od kilku dni, całkiem znośna. Wczoraj tylko męża straumatyzowalam, bo przesypalam herbatkę do torebki strunowej i biedny stwierdził, że wygląda jakbym handlowala marychą
-
hej, ja też nie robię masażu krocza, bo obawiam się że mogłabym na koniec ciaży nabawić się jakiejś infekcji od gderania tam na dole a że w przeciągu ostatnich 8 miesięcy udało mi się tego uniknąć więc wolę zaoszczędzić sobie tego i w ostatnim miesiącu

-
A i witamy się z Wami ciocie. ☺
Moja córcia zaliczyła pierwszy tydzień życia. ☺
nick nieaktualny, diatomka, agatka196, Kucykowa, monaaa85, Lilla My, nick nieaktualny, 4me, Dżuls, chabasse, .ona., Kasiarzynka, KathleenPL, Gusiak, nick nieaktualny, snoopy_etka, Czarna_88, Wonderland, nick nieaktualny, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady tez piła tą herbatę , właśnie ciekawe co z nią .
Andzia jak zlecial ten tydzień , a milanek to chyba zaraz miesiac bedzie mial hehe
Ja w niedzielę ide spac do rodziców i tak cały tydzień a ba weekend u siebie jak mąż wolne bedzie mial bo mama sie boi ze jak sie zacznie to bede panikowac
adzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMialam w planie kegla ale tez zapominam4me wrote:Witam sie z rana. Mi do masażu jakos zapalu braki- moja wymowka to właśnie ewentualna infekcja... Ale jakos nigdy mnie nie przekonywał
Za to ćwiczenie mięśni kegla- zapominam o tym kompletnie. Cwiczycie???
Pewnie przy ostrych skurczach bede ćwiczyć haha
-
Staraczka, ja zupełnie nie rozumiem Twojej sytuacji. Jak tak czytam to czasem się zastanawiam czy Ty z mężem będziecie mieć dziecko czy Twoja mama? Ale co tam, to Twoja sprawa, mnie to po prostu strasznie dziwi...
nick nieaktualny, Dżuls, .ona., aldonaa, Anitka201, Gusiak, karolcia87, easymum lubią tę wiadomość
-
Witam z rana

Dzisiaj w nocy 5 raz zaliczyłam siusiu. Myślałam, że te nocne spacerki już za mną, a tu proszę. Do tego w nocy strasznie ssie mnie z głodu. Normalnie po ostatnim wieczornym posiłku, koło 22, już nie mogłam patrzeć na jedzenie, a tymczasem godzinę po miałam wrażenie, że mam strasznie niski cukier i znów bym coś zjadła...
No i mam wrażenie, że brzuch mi się minimalnie obniżył, więc może stąd ten ucisk na pęcherz...?
Wiadomo co z Lady?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 08:49
-
nick nieaktualnyChodzi o to zebym sama nie siedziala 10h i jak by wody odeszly albo akcja sie zaczela to wsparcie jakies musi byc , psa tez bym przeciez nie zostawila .
Z reszta jak juz pisalam to nasz wybór , ja nie wnikam co kto bedzie robil przed i po porodzie
anula1990, Carolline lubią tę wiadomość