Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiak wrote:Możesz mi podać jakiś link skąd zamawialiscie?
Chyba z takich stacjonarnych monitorów właśnie ten przekonuje mnie najbardziej i widzę, ze cieszy się dużą popularnością jeśli chodzi o zakupGusiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
My mimo, że syn był wcześniakiem nie kupilismy monitora oddechu...wiem, ze to dla mnie byłby wiekszy stres niz to warte.....
umre na zgagę...jak nic....po prostu reni juz nawet nie pomaga nie mówiąc o domowych sposobach....
Milego dnia wszystkim -
nick nieaktualnydiatomka wrote:Madzia ijak prssowanko? Ciezko sie te male rzeczy prasuje, tzn ja nie lubie prasowania
Mylam okna i czułam że w środku ciągnie macica w dół , plecy mnie bolą teraz -
nick nieaktualny
-
My z monitorem też stoimy w miejscu. R ciągle się waha czy to nie zbędny wydatek. Mi by za to niania porządna się przydała ale to temat jeszcze do dyskusji. Na razie czekam aż Rafał się konkretnie wypowie.
Dla mnie prasowanie takich małych rzeczy to koszmar. Nie wygodnie się to robi no chyba że kupię jakieś małe żelazko.
Ja już po obiadku. Barszczyk wyszedł super -
Witajcie dziewczynki przyszlam do was z zapytaniem z pazdziernikowek
pierwszy termin mialam na 1 pazdziernik a teraz lekarz obstawia koniec wrzesnia
Czy ktoras z was mecza skurcze przepowiadajace ale nie pare razy dziennie tylko np cala noc albo caly dzien ale sa nieregularne raz bolesne raz nie?
-
U mnie ja ani jednego ciuszka nie wyprasowalam tylko wszystko mój mąż robił
bo był bardzo skruszony wtedy bo trochę nabroil
Boziu ja od wczoraj znowu mam brzuch mega wzdety A to boli i jest straszne brałam espumisan wczoraj wieczorem dzisiaj nad ranem i zaraz znowu wezmę -
nick nieaktualnyGusiak wrote:Staraczka a po jaką cholerę Ty się w 35 tygodniu ciąży łapiesz za mycie okien?
Raczej było wiadome, że lepiej się po tym czuć nie będziesz... siadaj teraz na dupce i odpocznij...
Z kolei jak lekarz mowil aby sugerować sie data usg to ciąża juz donoszona -
hej dziewczyny witam się w z ciążą oficjalnie donoszoną
co do obecności męża, podobnie jak część z Was większość dnia jestem sama, mąż pracuje 35km od domu, ale to mi jakos nie spędza snu z powiek wiem że nie urodzę od razu tak więc na pewno zdąży dojechać. Po za tym podobno większość akcji zaczyna się w nocy, a wtedy jest w domu więc jestem spokojna.
Apropo czapeczek ja ich troszkę mam, ale ostatnio na szkole rodzenia położna powiedziała nam żeby nie ubierać czapeczki po kąpieli w domu, że łatwo można dzidziusia przegrzać, tak więc my ubierać nie będziemyagatka196, KathleenPL, Gusiak, diatomka lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Nie ma tragedii , sprawdzam zabobon
Z kolei jak lekarz mowil aby sugerować sie data usg to ciąża juz donoszona
Po raz kolejny zadziwia mnie ten Twój lekarz... mnie tam każdy jak do tej pory mówił, żeby się raczej sugerować terminem z OM, bo dziecko po 12 tygodniu różnie rośnie i tej termin z USG jest dość niewiarygodny...
Zresztą... co lekarz do teoria, ale ja na Twoim miejscu jednak bym się sugerowala tym terminem, że to jest jednak dopiero skończony 35 tydzień
easymum, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:Po raz kolejny zadziwia mnie ten Twój lekarz... mnie tam każdy jak do tej pory mówił, żeby się raczej sugerować terminem z OM, bo dziecko po 12 tygodniu różnie rośnie i tej termin z USG jest dość niewiarygodny...
Zresztą... co lekarz do teoria, ale ja na Twoim miejscu jednak bym się sugerowala tym terminem, że to jest jednak dopiero skończony 35 tydzień