Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
KathleenPL wrote:W decathlonie sa w normalnych cenach, kiedyś widziałam tez w tigerze. Samo skakanie nie powoduje porodu, ale dla kręgosłupa jest mega!
za naprawdę dużą a wręcz ogromną piłkę (bo jestem wysoka) zapłaciłam w hurtowni zabawek niecałe 20zł!na stronie Decathlonu widzę że 45cm kosztują 30zł a 60cm 35zł, moja ma 75cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 12:41
-
nick nieaktualnyAnula, annaB u mnie jagoda fiknela glowa w dol w dniu wizyty czyli 36 i 2 dniu. Slyszalam ze do konca jest szansa ale wiadomo ze z kazdym dniem mniejsza.
Trzymam kciuki za wszystkie rodzace. Chcialabym tez zeby juz cos sie zaczelo.
Wlaczyl mi sie syndrom wicia gniazda i sprzatam caly czas. Niestety ryczec mi sie chce jak widze pokoj corki, ktory dwa dni remu blyszczal a dzis po wizytach kolezanek nawet sladu nie ma ze bylo tam czysto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 12:50
-
nick nieaktualnyWidze, ze pare z nas bedzie w Zosce rodzic. Jeszcze nigdy nie uslyszalam negatywnej opinii na temat tego szpitala. No moze poza oczrkiwaniem na ip ok 4h. Wczoraj o 16 bylam na Karowej na ip i tam anizywej duszy odrazu sie za mnie wzieli. A za tydzien mam w zosce zakladac dokumentacje do szpirala i do cc. Lekarz sie smieje, ze mam jeszcze tydzien wytrzymac bo potem jakby sie zaczelo bedzie na mnie wszystko czekalo
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:U Skabarki nie za fajnie
wysłali ją na patologię ciąży, nikt nie mówi po co i na jak długo ma tam leżeć. Cesarki bez akcji nie zrobią, bo jest jeszcze zbyt wcześnie.
Kurcze a tak się łanie zapowiadało. Oj ta Olcia uparta
-
KathleenPL wrote:W decathlonie sa w normalnych cenach, kiedyś widziałam tez w tigerze. Samo skakanie nie powoduje porodu, ale dla kręgosłupa jest mega!
-
A mnie przed chwila odwiedzila teściowa i przyniosła mi reklamowke ciuszki po swojej wnuczce i oczywiście wszystkie śpiochy body itp ROZOWE ze po domu mogę mu takie ubierać !!! Wiem kobieta chcę dobrze no ale bez przesady nie będę chłopczyka wciskać w różowe rzeczy!!! A wózek zobaczyła to tekstem że bardzo drogi no ale później sprzedacie!
A wybrałam taki wózek żeby później był dla kolejnego babla jak Bóg da a nie żeby sprzedawać !
Idę robić babkę bo mam smaka a popołudniu idziemy na grila do moich rodziców -
magdalenkaihelenka wrote:a ja mam takie pytanie... z moich wyliczeń wychodzi ze luteiny starczy mi do 29 sierpnia a moja gin jest na urlopie,, będzie wtedy równo 36+0 i nie wiem czy czekać do wizyty do 07.09 czy iść do innego gina żeby mi wypisał receptę. bo boję się ze jak sama odstawie to jeszcze coś się zacznie dziać.
Kidy macie odstawianą luteinę?
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Czarna_88 wrote:A mnie przed chwila odwiedzila teściowa i przyniosła mi reklamowke ciuszki po swojej wnuczce i oczywiście wszystkie śpiochy body itp ROZOWE ze po domu mogę mu takie ubierać !!! Wiem kobieta chcę dobrze no ale bez przesady nie będę chłopczyka wciskać w różowe rzeczy!!! A wózek zobaczyła to tekstem że bardzo drogi no ale później sprzedacie!
no naprawde wybredna jestes:P:Pa wozek to powinien byc niebieski pamietaj
hahja u mnie znow kolezanki zarzucily rozem i mimo ze dziewczynka jakos nie moge zniesc tego stereotypu no,a jak zobaczyly moja szafke wypelniona szarym granatem i niebieskim to stwierdzily ze to chlopiece i bez sensuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:09
-
Panna B wiem jestem bardzo wybredna synowa
teraz są takie fajne ciuszki ze każdy kolor dla każdego fajnie pasuje ale mimo wszystko róż jednak dla chłopczyka NIE HEHE a wózek mam biało granatowy
-
diatomka wrote:4me dlugo bierzesz ten dophaston, myslalam ze bierze sie go tylko w 1 trymestrze.
tak lekarz kazał - cóż musze mu zaufać. Slyszalam od koleżanek jakies kontrowersje wokół tego leku ale juz nawet nie szukam info o tym bo co mi teraz z tego przyjdzie...juz i tak za późno na jakieowliek reakcje
wole nie czytać ale czasem mi sie przypomni tak jak teraz i wówczas zaczynam panikować
-
Czarna_88 wrote:Panna B wiem jestem bardzo wybredna synowa
teraz są takie fajne ciuszki ze każdy kolor dla każdego fajnie pasuje ale mimo wszystko róż jednak dla chłopczyka NIE HEHE a wózek mam biało granatowy
dobrze ze toe swoje mam neutralne no ale potwierdzil i mowi ze chlopca to tutaj nie bedzie reke sobie daje uciac
-
Oj U nas też chłopczyk w dziewczynkę sie nie zmienił hehe potwierdziło to 2 różnych lekarzy a po za tym mój mały przy jednym z usg tak machal swoim skarbem ze ciężko było nie zauważyć hehe
-
Czarna_88 wrote:Oj U nas też chłopczyk w dziewczynkę sie nie zmienił hehe potwierdziło to 2 różnych lekarzy a po za tym mój mały przy jednym z usg tak machal swoim skarbem ze ciężko było nie zauważyć hehe
hehe fajowo:) u mnie lekarz mi ost powiekszyl obraz i mowi no prosze patrzec:P