Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:Leze na patologii. Wylalam juz morze lez z bezsilnosci. Jesli do jutra nic się nie zacznie to wypuszcza mnie do domu.
Coś ta Ola w kulki sobie leci niech się decyduje albo wychodzi , albo zostaje i czeka do ccuparciuch mały pcha się na świat, a później stwierdza , że jednak nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 14:17
-
skabarka wrote:Leze na patologii. Wylalam juz morze lez z bezsilnosci. Jesli do jutra nic się nie zacznie to wypuszcza mnie do domu.
Skabarka Kochana postaraj się nie załamywać ... w najgorszym wypadku jeszcze 11 dni i Olcia będzie z Tobą, domyślam się, że przez takie akcje jak wczoraj to jesteś już wyczerpana, ale nic nie poradzisz... masz wybitnie uparte dziecko, które lubi robić mamusi na przekór... pogadacie o tym jak juz się urodzi -
nick nieaktualnyMagdalenkahelenka a jaką bierzesz? Bo ją mam dopochwowa 50, KT nie uzywam to mogę Tobie odsprzedać, tylko nie jest to pełne opakowanie. Jestem ciekawe czy ją nadal będę musiała brać pod językowa. Dziś mam wizytę to się dowiem. Otworzyła wczoraj nowe opakowanie, ale jak nie będę musiała to też mogę ją Tobie odsprzedać
jak będziesz zainteresowana to zaprasza na priv
Skarbka biedaku trzymam kciuki! -
Skabarka biedna jesteś, ale nie załamuj się, masz ustalone cc i w najgorszym przypadku czeka Cię jeszcze tylko te 1,5 tygodnia. Tyle czasu dałaś radę, dasz i teraz! :* -
PannaB wrote:Czarna teraz patrze ze Ty tez zaczelas 37 tydz:)
Tak mamy ten sam termin
Skrabarka jesteśmy z Tobą dasz radę jeszcze troszkę .
Ja już babkę w piekarniku mam teraz piję bardzo slabiutka kawę z mlekiem i zaraz będę się zbierać powoli do rodziców na kielbache;-) -
lila1983 wrote:Widze, ze pare z nas bedzie w Zosce rodzic. Jeszcze nigdy nie uslyszalam negatywnej opinii na temat tego szpitala. No moze poza oczrkiwaniem na ip ok 4h. Wczoraj o 16 bylam na Karowej na ip i tam anizywej duszy odrazu sie za mnie wzieli. A za tydzien mam w zosce zakladac dokumentacje do szpirala i do cc. Lekarz sie smieje, ze mam jeszcze tydzien wytrzymac bo potem jakby sie zaczelo bedzie na mnie wszystko czekalo
-
la_lenka wrote:A powiedz, nie boisz się? Bo ja mam paranoje, że jestem za ciężka i ta piłka pęknie pode mną
) więc luz. Nie zpada się za bardzo przy tych moich 98
-
Czarna_88 wrote:A mnie przed chwila odwiedzila teściowa i przyniosła mi reklamowke ciuszki po swojej wnuczce i oczywiście wszystkie śpiochy body itp ROZOWE ze po domu mogę mu takie ubierać !!! Wiem kobieta chcę dobrze no ale bez przesady nie będę chłopczyka wciskać w różowe rzeczy!!! A wózek zobaczyła to tekstem że bardzo drogi no ale później sprzedacie!
A wybrałam taki wózek żeby później był dla kolejnego babla jak Bóg da a nie żeby sprzedawać !
Idę robić babkę bo mam smaka a popołudniu idziemy na grila do moich rodzicówTak więc luz, znam to
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Moja mama mi truje ciagle, że przecież jak mój brat się rodził to kiedyś różowy był wlasnie dla chłopców i że to teraz się coś poprzesawialo, a ja tyyyyyle ubranej dobrych po Tasce poodawalam i marnotrawstwo
Tak więc luz, znam to
Dokladnie tak byo kiedys. Niebieski dla dziewczynek a rozowy dla chlopcow. Ja sama mam.kilka sztuk rozowego, kupilam na poczatku ciazy bo marzylam o dziewczynce, jako dobry znakno nic synek albo zalozy albo damy komus w.prezencie
-
lila1983 wrote:Dokladnie tak byo kiedys. Niebieski dla dziewczynek a rozowy dla chlopcow. Ja sama mam.kilka sztuk rozowego, kupilam na poczatku ciazy bo marzylam o dziewczynce, jako dobry znak
no nic synek albo zalozy albo damy komus w.prezencie
myslalam, ze różowe męskie polo- koniecznie z ppstawionym kolnierzykiem to wymyśl sprzed kilku sezonów
-
4me wrote:Hehe o tym to jeszcze nie slyszalam- ze kiedys różowy dla chłopców
myslalam, ze różowe męskie polo- koniecznie z ppstawionym kolnierzykiem to wymyśl sprzed kilku sezonów
W końcu to Maria miała niebieska szatę, a Jezus różowo-czerwona.
4me lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
4me wrote:Hehe o tym to jeszcze nie slyszalam- ze kiedys różowy dla chłopców
Na przykład moja siostra była chrzczona w niebieskim kombinezonie - jako dziewczynka4me lubi tę wiadomość
-
Kiedyś nie było też pampersów i jak usłyszałam od siostry taty, dlaczego nie chcę używać pieluszek tetrowych, to zapytałam, czy będzie je za mnie prać, suszyć i prasować. Temat się skończył bardzo szybko.
A my dla synka mamy oczywiście niebieskie, ale też dużo szarych, zielonych, żółtych, czerwonych również. Nie ma chyba tylko różowego i fioletowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 16:03
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Magdalenkahelenka a jaką bierzesz? Bo ją mam dopochwowa 50, KT nie uzywam to mogę Tobie odsprzedać, tylko nie jest to pełne opakowanie. Jestem ciekawe czy ją nadal będę musiała brać pod językowa. Dziś mam wizytę to się dowiem. Otworzyła wczoraj nowe opakowanie, ale jak nie będę musiała to też mogę ją Tobie odsprzedać
jak będziesz zainteresowana to zaprasza na priv
Skarbka biedaku trzymam kciuki!
ja biorę właśnie dopochwową, ale chyba sobie daruje,jak mi się skończy to zacznie się 37 tydzień więc bez tragediiale dzięki za chęci