Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
wiaraczynicuda wrote:No ja tez się naczytałam w necie o ZUSie dlatego juz sama nie wiem co mam im powiedzieć...;( Z jednej strony mam prawo wyjść z domu do głupiej apteki piekarni czy przejść się bo lekarz mi nie kazał leżeć plackiem a z drugiej strony wiem ze ZUS jak chce to i do tego się przyczepi..
L4 chodzace to znaczy ze mozesz chodzic po domu do apteki sklepu. Lezace lezec - niestety.
A jezeli chcesz sie ubezpieczeyc idz do lekarza w karcie ciazy niech ci wpisze zalecenia - czeste spacery i bedzie wporzadku.
Sama mialam kontrole i skrupulatnie wypytalam Panie bo akurat wychodzilam.
A teraz jak wychodze to
Kupuje bulke czy cos w sklepie obok a dodatkowo w ksiazeczce cukrzycowej mam wpisane zalecenie wlasnie - duzo spacerów na swierzym powietrzu.
Inaczej bez wachania cofna zasilek a pozniej do sadu...
A jak juz jest problem ze nie ma nic ani paragonu, ani zalecenia lepiej isc do ginusia ginus wpisze z data poprzedniej wizyty mysle ze problemu nie bedzie -
aldonaa wrote:Nancy, nigdy nic nie wiadomo. Nie znasz dnia, ani godziny - przynajmiej narazie
Kurde, czas spac, a w brzuchu jak co wieczor o tej godzinie dyskoteka... nie da sie jakos tych godzin przestawic??Z godzinę temu trochę tak, a teraz to co najwyżej lekkie przekręcanie, żeby się dobrze ukokosić do snu. Moja córka słusznie uważa, że noc jest od spania
-
Właśnie rozpoczęłam 40 tydzień ciąży:) Do terminu zostało 7 dni, jestem mega wzruszona, podekscytowana i troszkę przerażona:)
Gusiak, kasig, Czarna_88, adzia, agatka196, aldonaa, easymum, .ona., karolcia87, diatomka, Carolline, anula1990, monaaa85, Misi@, trix, bento, snoopy_etka, przyszła mama, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Sweety gratulacje dla was
Nancy no to kolej na Ciebie do rozpakowania sie
Wiaraczynicuda dziewczyny mają rację nie możesz powiedzieć w Zusie ze byłaś sobie od tak gdzieś na zakupach czy w odwiedzinach -chore to jest to prawda bo l4 nie masz leżące jak chyba większość z nas. Ja sama miałam kontrolę w domu a również nie mam swojej działalności a akurat byłam w domu. Moja koleżanka miała kontrolę i jej nie było to napisała Pismo odwołujące się od decyzji ze była w aptece i miała paragon z tego dnia zabjakas śmieszna maść - uwierzyli. Możesz powiedzieć ze cały dzień praktycznie przespalas bo miałaś migrene źle się czulas itp.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sweety ogromne gratulacje! Duża dziewczynka
Lady super ze tak szybko poszło i Zuzia śliczna
Anulka odezwij się co tam u ciebie. Jak tam bóle?
Skabarka trzymam za ciebie kciuki kochana. Biedna juz tyle się wymeczylas i mam nadzieje ze juz niedługo utulisz swoją uparta Ole
Misia oby i u ciebie coś ruszyło.
Ja jakoś znowu spać nie mogę do tego siadło mi kolano i boli mnie strasznie przy najmniejszym ruchu. Jednak 10kg zrobiło swoje.
W ogóle to głodna jestem i zjadłabym płatki z mlekiem a mleka nie ma
Idę cukier zmierzyć o buszować po lodówce
-
Bóle przeszły dopiero po nospie(wzięłam ją i stwierdziłam ze jakoś nospa nie uratuje mnie to szpital, ale uratowała, bo po kąpieli miałam godzinę przerwy bez boli i twardnien brzucha ale brzuch normalnie jak skała był cały twardy ) i zasnęłam bardzo szybko, więc to fałszywe i już synusiowi mówiłam, że albo wychodzi albo przestaje tak matkę męczyć z tymi bólami zobaczymy jak dzisiejszy dzień będzie synuś coś od wczoraj spokojny trochę pokręcił się. Więc dalej w dwupaku. A ratuje się póki co w domu bo jak to u nas bywa pojechałabym i na weekend by mnie zatrzymali jakby nic nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 06:15
-
anulka20 wrote:Wiadomość od Lady :Mala zaksztusila mi sie wodami plodowymí ktore míala w płucach prześtala mi oddychac wywiezli ja do gory na oddział izolacyjny noworodkow trzymajcie kciuki by szybko do mnie wrocila
Hm, dziwne ze po 12 h dopiero zakrztusila sie wodami i dziwne, ze po porodzie nie zostaly dodatkowo odessane, mimo ze to było sn. Nikt nie zauwazyl?
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka