X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mnie dzis spytal co tak ciezko wzdycham, to mu powiedzialam, zeby wsadzil sobie arbuza do brzucha i zbaczy wtedy jak mu sie super oddycha.

anula1990, diatomka lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona, jaka duża Niunia ! No to Ty już ródź dziewczyno ;) wiem,wiem łatwo powiedzieć i nie zamierzam Cię wkurzać :) seks, schody, sprzątanie - zasada 3xS ... to Ci pozostaje:)

aldonaa lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś wie co z Lady?? Juz pare razy padlo dsis to pytanie i brak wieści

relgio4pxlxziakh.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona faktycznie dorodna juz ta Twoja córeczka :-) teraz działaj :-) 3xs + ananasy :-)

Nancy Anulka dajcie znać co u Lady!

Ja codziennie się pytam mojego czy nie chce trochę ponosić. A zwłaszcza jak buszuje moja terrorystka. Mówi ze nie i wieży mi ze ciężko jest.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    Czy ktoś wie co z Lady?? Juz pare razy padlo dsis to pytanie i brak wieści
    Tez jestem ciekawa co u niej, ale kontakt z Lady maja chyba tylko Nancy i jeszcze któraś z dziewczyn.
    Aldonaa - soludaryzuje sie. U mnie jest jeszcze resztka szyjki, rozwarcie na 2 cm, lozysko IIIgo stopnia, coraz mniej wód, dziecko w czwartek wazylo 3300, gin kaze rodzic,a tu si kompletnie nic nie dzieje, na dodatek mam wrazenie, ze jakos opadlam z sil. A kurde malzon na moje sugestie, ze moze by mnie w koncu przelecial i pomogl wywolac porod mowi, ze nie ma mowy, bo nie bedzie mnie wiozl w nocy do szpitala :D no sredniowieczny cymbal jeden.

aldonaa, bento lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:24

anula1990 lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję wszystkim nowym mamusiom i życzę dużo zdrówka dla Was i Waszych dzieciaczków oraz trzymam kciuki za pozostałe Wrześniówki :)
    Obyśmy wszystkie miały lekkie porody :)

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

l22nhdge5b933eoh.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    A kurde malzon na moje sugestie, ze moze by mnie w koncu przelecial i pomogl wywolac porod mowi, ze nie ma mowy, bo nie bedzie mnie wiozl w nocy do szpitala :D no sredniowieczny cymbal jeden.

Moj to by najchetniej codziennie, tyle, ze ja jie mam sily ani ochoty na codzienne igraszki, szok, ze Twoj nie chce nawet raz! Musimy sie zamienic!

relgio4pxlxziakh.png
  • anula1990 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Anula, Ty wez sie nim nie przejmuj. Jakis czas temu mialam ze swoim spiecie i pomogla tylko porzadna zjeba! Od tego czasu potulny baranek :)

Hahaha !! :D
    Jak ja sie ciesze ze trafiłam na to forum :)
    Mega wparcie w Was mam :)

74disg18xt1q3yyo.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sms od lady z 16:56: "Wada serduszka zanikla :-)) a my jedziemy do domku".

Staraczka słyszałam o tym świeżym ananasie ale ponoć trzeba by było go zjeść bardzo dużo. Jestem cierpliwa, zaczekam:p Mój tata powiedział wczoraj, że dzisiaj albo jutro urodzę, zobaczymy czy wnuczek się posłucha. Coś czuję, że ta noc może być nasza, ale co napiszę na forum to jest na odwrót:)

anula1990, karolcia87, Misi@, magdalenkaihelenka, la_lenka, Dżuls, Gusiak, kasig, easymum, trix, KathleenPL, snoopy_etka, bento, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    A kurde malzon na moje sugestie, ze moze by mnie w koncu przelecial i pomogl wywolac porod mowi, ze nie ma mowy, bo nie bedzie mnie wiozl w nocy do szpitala :D no sredniowieczny cymbal jeden.
    Ja wczoraj straciłam ponownie "dziewictwo". Zupełnie nie było miło, bolało jak cholera w każdej pozycji. :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady dobre wiadomości ;) trzymam kciuki za Was :)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    No ja Cie prosze, nie strasz mnie... ma byc milo i przyjemnie :)
    Też miałam nadzieję, że w końcu będzie szał ciał i uprzęży... A było kiepsko, chyba prawdziwa utrata dziewictwa mniej bolała. :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja wczoraj straciłam ponownie "dziewictwo". Zupełnie nie było miło, bolało jak cholera w każdej pozycji. :(

A nie czulas jak by pieczenia ? Ja mialam lekkie i orgazmu nie było :/

Nancy hehe oby

• AniaM Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj do mojego ze jak mi pessar sciagną w piatek to atakuje na niego a on obrazony i mówi ze chyba sobie zartuje mała ustawiona główką w duł.... nigdy w życiu ....

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ananas.. Kupiłam ostatnio w bierze, bo,ładnie się do mnie uśmiechał, był pyszny, ale po połowie jak zwykle zaczęło mnie szczypać podniebienie :P Uwielbiam świeżego ananasa. Sprzątnęłam dzis na błysk masą sypialnię, puściłam kilka pralek z praniem, posiekałam po drabinie wieszając firanki i padłam na kanapie xD Nogi jak u shreka :/

Oo fajnie, że Lasy wraca do domu, może się do nas odezwie jak się troszkę ogarną :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia - jak nie jestem w ciazy to moj ma ochote i moze nawet 3x dziennie, bo on ogolnie z tych kipiacych testosteronem, ale w ciazy robie sie dla niego tredowata i pod specjalna ochrona, jak zubry w Bialowezy. A teraz ja tez nie naciskam, bo nie ukrywam, ze czuje sie ze swoim podwoziem nieszczegolnie atrakcyjna. Tylko tak mnie juz ta ciaza meczy, ze bylam gotowa zaryzykowac, a tu nici z planu.

Paulinek, easymum, polkosia, Bruma lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A nie czulas jak by pieczenia ? Ja mialam lekkie i orgazmu nie było :/
    Żadne tam pieczenie, bolało po prostu jak cholera.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
‹‹ 2150 2151 2152 2153 2154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ