Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aldona faktycznie dorodna juz ta Twoja córeczka
teraz działaj
3xs + ananasy
Nancy Anulka dajcie znać co u Lady!
Ja codziennie się pytam mojego czy nie chce trochę ponosić. A zwłaszcza jak buszuje moja terrorystka. Mówi ze nie i wieży mi ze ciężko jest.aldonaa lubi tę wiadomość
-
MadziaRatMed wrote:Czy ktoś wie co z Lady?? Juz pare razy padlo dsis to pytanie i brak wieści
Aldonaa - soludaryzuje sie. U mnie jest jeszcze resztka szyjki, rozwarcie na 2 cm, lozysko IIIgo stopnia, coraz mniej wód, dziecko w czwartek wazylo 3300, gin kaze rodzic,a tu si kompletnie nic nie dzieje, na dodatek mam wrazenie, ze jakos opadlam z sil. A kurde malzon na moje sugestie, ze moze by mnie w koncu przelecial i pomogl wywolac porod mowi, ze nie ma mowy, bo nie bedzie mnie wiozl w nocy do szpitalano sredniowieczny cymbal jeden.
aldonaa, bento lubią tę wiadomość
-
Dżuls wrote:A kurde malzon na moje sugestie, ze moze by mnie w koncu przelecial i pomogl wywolac porod mowi, ze nie ma mowy, bo nie bedzie mnie wiozl w nocy do szpitala
no sredniowieczny cymbal jeden.
Moj to by najchetniej codziennie, tyle, ze ja jie mam sily ani ochoty na codzienne igraszki, szok, ze Twoj nie chce nawet raz! Musimy sie zamienic! -
aldonaa wrote:Anula, Ty wez sie nim nie przejmuj. Jakis czas temu mialam ze swoim spiecie i pomogla tylko porzadna zjeba! Od tego czasu potulny baranek
Hahaha !!
Jak ja sie ciesze ze trafiłam na to forum
Mega wparcie w Was mamaldonaa lubi tę wiadomość
-
Sms od lady z 16:56: "Wada serduszka zanikla
) a my jedziemy do domku".
Staraczka słyszałam o tym świeżym ananasie ale ponoć trzeba by było go zjeść bardzo dużo. Jestem cierpliwa, zaczekam:p Mój tata powiedział wczoraj, że dzisiaj albo jutro urodzę, zobaczymy czy wnuczek się posłucha. Coś czuję, że ta noc może być nasza, ale co napiszę na forum to jest na odwrót:)anula1990, karolcia87, Misi@, magdalenkaihelenka, la_lenka, Dżuls, Gusiak, kasig, easymum, trix, KathleenPL, snoopy_etka, bento, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Dżuls wrote:A kurde malzon na moje sugestie, ze moze by mnie w koncu przelecial i pomogl wywolac porod mowi, ze nie ma mowy, bo nie bedzie mnie wiozl w nocy do szpitala
no sredniowieczny cymbal jeden.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ananas.. Kupiłam ostatnio w bierze, bo,ładnie się do mnie uśmiechał, był pyszny, ale po połowie jak zwykle zaczęło mnie szczypać podniebienie
Uwielbiam świeżego ananasa. Sprzątnęłam dzis na błysk masą sypialnię, puściłam kilka pralek z praniem, posiekałam po drabinie wieszając firanki i padłam na kanapie xD Nogi jak u shreka
Oo fajnie, że Lasy wraca do domu, może się do nas odezwie jak się troszkę ogarną -
Madzia - jak nie jestem w ciazy to moj ma ochote i moze nawet 3x dziennie, bo on ogolnie z tych kipiacych testosteronem, ale w ciazy robie sie dla niego tredowata i pod specjalna ochrona, jak zubry w Bialowezy. A teraz ja tez nie naciskam, bo nie ukrywam, ze czuje sie ze swoim podwoziem nieszczegolnie atrakcyjna. Tylko tak mnie juz ta ciaza meczy, ze bylam gotowa zaryzykowac, a tu nici z planu.
Paulinek, easymum, polkosia, Bruma lubią tę wiadomość