Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżuls wrote:Madzia - jak nie jestem w ciazy to moj ma ochote i moze nawet 3x dziennie, bo on ogolnie z tych kipiacych testosteronem, ale w ciazy robie sie dla niego tredowata i pod specjalna ochrona, jak zubry w Bialowezy.
-
Co do tracenia dziewictwa - bardziej stresowalam sie pierwszym seksem po porodzie, niz tym pierwszym ever. Kolezanka nastraszyla mnie ze po porodzie to jak machanie pałką w pustej bramie, ale okazalo sie ze los mnie oszczedzil, mimo urodzenia 4kg dzieciaka
agatka196, Paulinek, marlenak_me, easymum, snoopy_etka, kapturnica, Kasiarzynka, karolcia87, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
o boże Dżuls machanie pałką w pustej bramie?
sama nie wiem czy mnie to rozbawiło czy przeraziło
mam nadzieję że tak źle nie będzie. A co do seksu teraz, mój nie chce, boi się i jakoś tak unika. Ja mam mieszane uczucia z jednej strony mam ochotę, ale z drugiej moje podwozie jest mocno nabrzmiałe, koloru niedojrzałej śliwki więc atrakcyjna tam to ja na pewno nie jestem i to działa na mnie nieco odrzucająco
-
nick nieaktualny
-
my dzisiaj też będziemy działać z
a nóż widelec to coś przyśpieszy
PS. mego namawiać nie było trzeba ani razu w żadnym momencie ciąży a teraz tym bardziej
ale się uśmiałam z tym machaniem pałką w pustej bramie
nie zauważyłam u siebie zmiany koloru bożeny, ale to pewnie przez mocne ukrwienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 19:15
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
Dżuls rozbawiłaś mnie.
Mój to tylko czeka kiedy przy atakować może. Nie powiem czasem boli ale i tak stwierdzam że dla mnie sex w ciąży jest najlepszy
znaczy możecie sex ale orgazmu są boskie
Byłam w lidlu i faktycznie te bezrękawniki są super tylko szkoda że takie duże.
Super ze Lady do domu z Zuzia wracają
-
Nancy87 wrote:Jak ja tam sobie zajrzałam to też się przeraziłam. Jak tak mogę się pokazywać lekarzowi:p Mam nadzieje, że ten kolor i obrzęk zejdzie szybko po porodzie.
Nancy całe szczęście że u Ciebie to Pani doktor za to u mnie Pan doktor i to całkiem całkiem, młody i przystojnyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 19:20
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:A wiecie co ja wczoraj zrobilam ?
Umylam nogi w umywalceNie wiem jak, ale umylam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 19:42
-
Lady, daj znać jak tam w domku z Zuzią !
U mnie zakaz seksu niemal od początku, jeszcze nie dostałam dyspensy, może jutro lekarz się zlituje, nawet nie nade mną, ale nad moim M. Umieram ze śmiechu jak wkłada palec do ucha i mówi, że jak tak dalej pójdzie to mu uszami poleci
Dziewczyny, ja mam dzisiaj skurcz za skurczem, one nie bolą, są bardzo nieprzyjemne, ale brzuch potwornie twardy. No tak to ja jeszcze nie miałam. Tak myślę, że ta moja macica ostro dzisiaj ćwiczy
-
Nancy - widzę, że u Ciebie powoli, ale do przodu
Anula - super, że z maleństwem wszystko ok. A męża nie rozpieszczaj, bo będziesz miała za chwilkę dwójkę dzieci w domu;)
wiecie co...jeśli chodzi o sex, to ja się boję. Wytłumaczcie starej babie (tzn mi), jak to jest, że podczas badania palcem, gin mówi, że czuje już główkę w połowie palca. To, jak to jest podczas seksu??anula1990 lubi tę wiadomość
-
trix wrote:Nancy - widzę, że u Ciebie powoli, ale do przodu
Anula - super, że z maleństwem wszystko ok. A męża nie rozpieszczaj, bo będziesz miała za chwilkę dwójkę dzieci w domu;)
wiecie co...jeśli chodzi o sex, to ja się boję. Wytłumaczcie starej babie (tzn mi), jak to jest, że podczas badania palcem, gin mówi, że czuje już główkę w połowie palca. To, jak to jest podczas seksu??
Czy ja wiem? Oprócz tych glutków to nic się nie dzieje. Leżę właśnie na hamaku i się relaksuję