Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngelaa mój mąż bierze od razu te 2 dni okolicznościowego plus 2 tyg tacierzyńskiego
a, że zostanie mu jakieś 25-30 dni urlopu wypoczynkowego z tego roku to, albo wykorzysta go na przeprowadzkę, albo część na święta a za resztę ekwiwalent;)
po urlopie mojego męża chcą wziąć moi rodzice urlop - żeby nacieszyć się wnuczką i w razie potrzeby czasem mi pomóc;), ale pierwsze 2 tyg jesteśmy sami i cieszymy się sobąa potem mąż się nie będzie martwił bo ktoś jakby co będzie pod telefonem;)
-
Widocznie wasze dzieciaczki jeszcze nie są gotowe na przyjście na świat.
Nancy ja też cała noc plywalam..
Teraz znowu spałam to śniło mi się że moja mama jest w ciąży.Chyba zadzwonię i się jej zapytam czy ma mi coś do powiedzenia
Ja idę na roczny macierzyński 80%, potem zaległy urlop i na wychowawcze. Taki jest plan ale jeszcze może się zmienić. -
Nancy87 wrote:No to anulka razem sobie poczekamy. Widzisz, czyli wszystkie próby wyganiania nic nie dają, skoro u Ciebie nadal wszystko pozamykane.
U mnie też nic się nie dzieje, oprócz nękań mojego dziecka skurczybykami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 10:41
-
Wy juz wszytskie prawie termin macie a ja jeszcze 34dni!!! Dluza mi sie te dni w nieskończoność, macie jakies pomysly co zrobic, zeby szybciej to jakos lecialo???nalbo pomysly co robic, zeby sie tak nie nudzic tym czekaniem...
anula1990, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
MadziaRatMed wrote:Wy juz wszytskie prawie termin macie a ja jeszcze 34dni!!! Dluza mi sie te dni w nieskończoność, macie jakies pomysly co zrobic, zeby szybciej to jakos lecialo???nalbo pomysly co robic, zeby sie tak nie nudzic tym czekaniem...
-
nick nieaktualnyCo do wesela to w sumie najbardziej sie boje ze ktos jak czyms zarazi. Wiadomo im wiecej ludzi tym wieksze ryzyko, ze ktos cos przyniesie.
Ja tez biore 80% rocznego urlopu. Najlepsze ze pani z biura rachunkowego powiedziala ze po 19 wrzesnia bierze urlop i musze sie ogarnac z porodem do tego czasu. Smieszna jest. -
Mój mąż bierze urlop ojcowski jak tylko urodze.
Wczoraj moja szwagierka stwierdziła,że przyjada jak urodze...grzecznie poinformowałam ją ,że zapraszam ale jak dojde do siebie.Teraz nie wiem ile bede potrzebowała czasu ale dam znać myśle ,że ok.2-3 tyg...i zonk w słuchawce...chyba obrażona -
nick nieaktualny