Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
4me wrote:Bylam na nowym forum- czytanie jest meeega niewygodne i pisanie tez do dupy
rozumiem idee i widzę, ze większości sie podoba ale ja używając tylko telefonu chyba wymiekne na na nowym forum
Sigma nie bierz tego do siebiew końcu ty go nie projektowalas i i tak podziwiam,ze w ogóle umiesz to ustrojstwo obsługiwać
diatomka lubi tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Kurcze, ja używam telefonu i jest identycznie jak na laptopie...
Hehe zartuje- wiesz na laptopie mieści Ci sie cala strona i nie musisz suwac ekranem by przeczytać zdanie do konca linijki. Na telefonie to niemożliwe bo ekran jest za maly. Jesli zmniejsza stronę by bylo widac całość to za tydzień stracę wzrok takie sa Male literki;) BBF ma inny format, który sie idealnie wpisuje w telefon- przynajmniej w mojego Windows Phone
-
Leze na trakcie porodowym. Wody chlusnely po ktg. Skurcze po 100% nie bola aż tak mocno. Kosma niedługo przyjdzie na świat.
aldonaa, Nancy87, trix, Kasiarzynka, Gusiak, agniesja, Mozjaka, snoopy_etka, KathleenPL, Czarna_88, magdalenkaihelenka, Sigma, adzia, Dominka92, agatka196, diatomka, easymum, MadziaRatMed, julita, Dżuls, Kucykowa, 4me, Carolline, monaaa85, Wonderland, Paulinek, Misi@, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Śpi i ma w nosie, w ogóle inaczej się zachowuje od kiedy wróciłam ze szpitala ;/ jakby go teściowa przekabaciła na swoją stronę ;/ nie wiem co mu nagadała. Ale małą zajmuję się cały czas ja ;/ Zero pomocy ;/ mam zamiar to zmienić jak tylko sobie pojedzie ;/ bo nie wyrobię z robieniem wszystkiego.
Dlatego ja sobie nie wyobrazam tesciowej do 'pomocy'. Ba, nawet wlasnej mamy.
Wasze dziecko, wasza sprawa, a tesciowa kopnij w d**e, niech wraca do siebie, chyba sie juz zasiedziala!
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Wiedziałam, ze Sweet w pakiecie to już długo nie pociągnie
Trzymam kciuki, żeby szybko poszło i daj znać jak tylko Kosma będzie z Tobą
Czyli dziś po każdym przebudzeniu odświeżamy forum
Lenka polubiłam, bo u mnie ja telefonie tamto forum funkcjonuje dokładnie jak i u Ciebie... moj samsungus tego nie ogarnia i nie dość, że pół strony zawalaja mi reklamy to jeszcze mi tekst ucina... -
SweetCherryPie wrote:Leze na trakcie porodowym. Wody chlusnely po ktg. Skurcze po 100% nie bola aż tak mocno. Kosma niedługo przyjdzie na świat.
-
Gusiak wrote:Lenka polubiłam, bo u mnie ja telefonie tamto forum funkcjonuje dokładnie jak i u Ciebie... moj samsungus tego nie ogarnia i nie dość, że pół strony zawalaja mi reklamy to jeszcze mi tekst ucina...
-
nick nieaktualnyTak jak pisałam, próbowałam ogarnąć obsługę tapatalk na forum, ale niestety nie działa, tzn. na darmowym serwerze nie da rady. Być może istnieją inne aplikacje (albo jeszcze inne sposoby, może jakiś skrypt dla obsługi mobilnej wersji forum), które uda się postawić bez cURL - poszukam, poczytam później. Tylko wiecie, ja nie jestem informatykiem
i tak sobie trochę błądzę po omacku, szukam, czytam, próbuję i co się uda, to się uda
4me lubi tę wiadomość