Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Ja teoretycznie jestem, ale akurat z forum to nie miałam wspólnego dosłownie nic
-
Jak nie urodzę teraz to po powrocie ze szpitala czemu nie.
Tylko no, ja jestem grafikiem, więc z tymi podstawami informatyki to też tak średnio. Ale popatrzeć mogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 00:22
Sigma lubi tę wiadomość
-
Mialyscie przed pobraniem wymazu gbs albo po robione ktg (te które nie miały u swojego lekarza pobieranego wymazu
)
Bo u nas podobno robią a jutro ide na wymaz i mam nadzieję ze posłucham trochę mojego małego kochanego serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 00:26
-
Sweet i jak info z frontu?!
Ehhh... Młody postanowił tak się ułożyć, wczoraj sie kręcił, szalał, mi cały brzuch aż chodził... A teraz młody jest tak, że ja się nijak ułożyć nie mogę. Tam gdzie on siedzi to aż mi skóra na brzuchu dretwieje. I normalnie mnie boli przy poważniejszych ruchach. Więc chyba nici ze spania dopóki krolewicz nie postanowi coś z tym zrobić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 04:13
-
Dzień dobry
My juz chyba wyspane. Idę zaraz jeść śniadanko jakieś skromne by o 8 móc znowu coś zarzucić na ruszt bo potem już szlaban na jedzenie.
Sweet mam nadzieje ze juz tulisz Kosma
Nancy znowu mi się śniło ze urodziłaś. A jedyny objaw porodu Twojego to były Bolące Włosy. A ja znowu Syna urodziłam. Normalnie jakaś shiza mnie dopada
Dobrze ze zostawiłam sobie na dziś troszkę prac domowych to jakoś czas zleci.
Lady faktycznie u Ciebie nie wesoło. Jak nie teściowa to teraz Rafał. Oby tylko udało się go na prostować po wyjeździe "mamusi". Dobrze że masz Zuzie to chociaż ona wynagradza Ci nerwy.Nancy87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Mnie korci żeby jeszcze przed rozpoczeciem szkoły pojechać z mloda do zoo pod łódź, jakies sensowne w łodzi mają szpitale?
Na razie plany na sobotę, chcemy iść na wirtualne, prehistoryczne oceanarium, tam jest taki pokaz z megalodonem, ponoć straszny bo bardzo realistycznie zrobiony. Może się przestrasze i wody pójdą czy coś
ojo wim czy sie przestraszyszchociaz moj syn zwial stamtad. Ogolnie cala wystawa bardzo krociutka i szybka
-
Nancy87 wrote:Agatka bolące włosy, to jak bolące paznokcie:D Jestem za hehe. Kurczę miałam nastawiony budzik na 6 i też już nie mogę spać.
Ciekawe jak tam sweet, pewnie już odpoczywa.
Ja nie wiem skąd mi się to bierzeAle sama się z siebie śmiałam.
W nocy zaliczyłam masę skurczy i ciągły ból miesiaczkowy. I już myślałam że faktycznie coś się rozkręci ale przyszedł świt i nic zero bólu, zero skurczyka. Tak bardzo bym chciała mieć Cc na akcji niż na sucho. -
Hej
Wow dzis nie budzilam sie o 4. Ale maz uciekl w nocy ode mnei... Chyba go wkurza bo zaczelam pochrapywac i mam nos przytkany i go to budzi, zebym ja uciekala za kazdym razem jak on chrapie!
Wrazliwy sie znalazl.
Lece zaraz na pobraniee krwi.
Dziewxzyny z Lodzi jakie sa atrakcje oprocz zoo jesli chodzi o zwierzeta?moze jakie zagrody czy cos w okolicy?justynka.s83 lubi tę wiadomość
-
diatomka wrote:Hej
Wow dzis nie budzilam sie o 4. Ale maz uciekl w nocy ode mnei... Chyba go wkurza bo zaczelam pochrapywac i mam nos przytkany i go to budzi, zebym ja uciekala za kazdym razem jak on chrapie!
Wrazliwy sie znalazl.
Lece zaraz na pobraniee krwi.
Dziewxzyny z Lodzi jakie sa atrakcje oprocz zoo jesli chodzi o zwierzeta?moze jakie zagrody czy cos w okolicy?
http://zoosafari.com.pl no to jest podobno zajebiste i tak mnie kusi żeby pojechać. Ale juz synu mi powiedzial co o tym myśli i od rana wyniotuję -
agatka196 wrote:Ja nie wiem skąd mi się to bierze
Ale sama się z siebie śmiałam.
W nocy zaliczyłam masę skurczy i ciągły ból miesiaczkowy. I już myślałam że faktycznie coś się rozkręci ale przyszedł świt i nic zero bólu, zero skurczyka. Tak bardzo bym chciała mieć Cc na akcji niż na sucho.
Echhh u mnie nadal cisza, może usg go rozbudzi. Ale mnie ta ciąża uczy cierpliwości. Najpierw 6 cykli starań, później cierpliwe oczekiwania na wizyty, teraz poród. Będę miała baaaardzo dużo cierpliwości do mojego syna:)easymum, agatka196, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mam nadzieje, ze Sweet juz sobie odpoczywa i tuli ze sobą Kosme... daj Kochana znać jak tam wszystko poszło!
A mnie z kolei dziś się śniło, ze Lenka urodziła... nie pamiętam już szczegółów snu, ale generalnie była po porodzie
Nancy Ty to już teraz trochę jak tykajaca bomba ...
-
Sweet już pewnie z Kosmą
czekamy na newsa.
Agatka, Ty dzisiaj na cc? Kciukasy!
Nancy, ja podtrzymuję - czwartek jest Twój i Twojego synka
U mnie dziś ktg, ostatnio położna kazała wziąć ze sobą picie i coś słodkiego, bo moja mała akurat w trakcie badania spanie sobie urządziła. Dopiero jak położna brzuchem poruszała, to się królewna ocknęła i zaczęła harce odstawiać. No i ja wtedy miałam ciśnienie 90/55, więc trudno od dziecka oczekiwać jakiejś mega aktywności. Zobaczymy jak będzie dzisiaj.
Ja też wolę to forum, siła przyzwyczajenia -
Zapowiada się dlugi dzień, nie spie juz o 5.50
mała sie tak wierci, ze aż boli jwk leżę i w dodatku taki mnie głód dopadł,że musialam wstac coś zjeść
a mąż jeszcze spi zaraz wstaje do pracy i znów powie, ze nie chce z nim spac hehe
No czekamy na relacje z porodu SWEET
Mam nadzieje ze dziewczyny z "krotkim terminem" tez sie rozkręca trzymam kciuki)
-
Ja właśnie jem śniadanie przed szpitalem, zaraz dopakowuje ostatnie drobiazgi i lecę. Zobaczymy co tam się okaże. Rodzić w nocy nie zaczęłam, ale... rano chyba zaczął mi czop odchodzić
Ciekawe czy z tego szpitala wyjdę jeszcze w dwupakutrix lubi tę wiadomość
-
easymum wrote:Sweet już pewnie z Kosmą
czekamy na newsa.
Agatka, Ty dzisiaj na cc? Kciukasy!
Nancy, ja podtrzymuję - czwartek jest Twój i Twojego synka
U mnie dziś ktg, ostatnio położna kazała wziąć ze sobą picie i coś słodkiego, bo moja mała akurat w trakcie badania spanie sobie urządziła. Dopiero jak położna brzuchem poruszała, to się królewna ocknęła i zaczęła harce odstawiać. No i ja wtedy miałam ciśnienie 90/55, więc trudno od dziecka oczekiwać jakiejś mega aktywności. Zobaczymy jak będzie dzisiaj.
Ja też wolę to forum, siła przyzwyczajenia
Ale który hehe, bo dzisiaj jest czwartek:D
-
Hejka, u mnie noc dziś nawet przespana.
Przestraszyłam się trochę wczoraj, bo położyłam się spać, a tu młoda kankana odtańcowuje tak, że nie da się leżeć. Po czym w pewnym momencie czuję w dole brzucha takie jakby drżenie, coś jakby dziecko zadrżało z zimna (no takie mniej więcej uczucie, jakby się tam miało telefon z wibracjami) i .... cisza, zero ruchów. Połaziłam trochę po mieszkaniu, napiłam się kilka łyków zimnej wody (mój stary sposób, na wywołanie ruchów, trzeba trochę zalać dziecko zimnym) i poczułam jakieś pojedyncze ruchy. Dziwne to było, że już dziś od rana wszystko ok.
Dzisiaj mam wizytę u gina i jak wszystko dobrze pójdzie, to dostaję na jutro skierowanie do szpitala. Dziś młody wybywa do dziadków i pewnie zobaczę go już z małą na rękach. Dziwne uczucie -
nick nieaktualnyPrzeczytalam bolace włosy i parsknelam smiechem , rano poszlam do wc a mąż do mnie ze on ma jeszcze cebulki na głowie , mówię o co mu chodzi a ten ze przez sen powiedzialam do niego WŁOSY CI NIE ROSNĄ BO JUZ NIE MASZ CEBULEK
Sweety daj znac i foto i kosmy