Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sweet będzie dobrze, moja mała też miała wadę serduszka ale jej się na szczęście w szpitalu zrosła zastawka, będzie dobrze nie trać nadziei.
A moja robi takie miny i pozycje podczas snu, że bym non stop całowała
MadziaRatMed, AniaM, Nancy87, Lilla My, Terazsięuda:-), diatomka, 4me, Misi@, adzia, ziółek, easymum, trix, snoopy_etka, monaaa85, la_lenka, agatka196, Gusiak lubią tę wiadomość
-
Dobry :*
Chyba mnie dopadł jakiś kryzys... Mam dość tego czekania, denerwuję się że coś może być nie tak, choć dziecko rusza się normalnie. Znajoma dzis o 10 miała cc, bo na środowej wizycie lekarz stwierdził mało wód, no i mi się to udziela. Chcę już poniedziałek, chcę wizytę u prowadzącego żeby wiedzieć na czym stoję.. Ehhh ;(((
Sweet dużo zdrówka dla maluszka! -
Moj lekarz nawet nie mierzy poziomu wód, nie mówiąc o wadze dziecka, jedyne co wiem to na ostatnim usg mała miała wymiary odpowiednie do wieku ciążowego ale wagi nie znam, ilości wód i stopmia dojrzałości łożyska tez nie
ide 3wrzesnia na wizytę ale juz mi na pewno nie zrobi usg bo on uważa, ze i tak robi wiecej niz nfz zaleca
/ 19wrzesnia maja byc darmowe usg 4d w poznaniu, tylko wiadomo bedzie milion chetnych, no ale może sie uda załapać
-
MadziaRatMed wrote:Moj lekarz nawet nie mierzy poziomu wód, nie mówiąc o wadze dziecka, jedyne co wiem to na ostatnim usg mała miała wymiary odpowiednie do wieku ciążowego ale wagi nie znam, ilości wód i stopmia dojrzałości łożyska tez nie
ide 3wrzesnia na wizytę ale juz mi na pewno nie zrobi usg bo on uważa, ze i tak robi wiecej niz nfz zaleca
/ 19wrzesnia maja byc darmowe usg 4d w poznaniu, tylko wiadomo bedzie milion chetnych, no ale może sie uda załapać
-
nick nieaktualnyMadziaRatMed wrote:Moj lekarz nawet nie mierzy poziomu wód, nie mówiąc o wadze dziecka, jedyne co wiem to na ostatnim usg mała miała wymiary odpowiednie do wieku ciążowego ale wagi nie znam, ilości wód i stopmia dojrzałości łożyska tez nie
-
Mój lekarz też nigdy nie mierzył mi poziomu wód, zawsze mówił, że są w normie i że mam dużo pić. A co do łożyska to tydzien temu miałam 2 stopień i stwierdził , że na poród absolutnie się nie zanosi jak narazie, a szkoda bo mały ważył już 3300, aż strach ile jeszcze przybierze na masie do 40 tygodnia.
-
No a ja nie wiem csy mój babelek jest blizej klopsika czy kruszynki wiec nie wiadomo na co sie nastawiac:( niestey wczesniej nie ma tych usg i twk nie wiadomo czy mi sie uda na nie dostac, psychicznie by mi bylo lepiej jakbym tą wagę znała poza tym to taka ciekawosc:) jeszcze tyle cZasu..
-
Nancy87 wrote:Kathleen ja biorę chłopa w obroty codziennie i nic...A co u Ciebie zadziałało:)?
)... Młody się rusza więc nie panikuje jeszcze, no ale ewidentnie coś się dzieje, pytanie tylko czy się rozwinie. Nie chce siedzieć i czekać jak na zbawienie więc jedziemy na stadion na foodtrucki i na obiecanego młodej megalodona. Jakby coś to w pogotowiu jest moja mama, która Taske odbierze najwyżej że szpitala czy coś, torba i tak w aucie jeździć... Zobaczymy no.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 11:55
easymum, Lady Savage, trix, Dżuls lubią tę wiadomość
-
moka89 wrote:Gdzie w Poznaniu zjem pysznego chamskiego hamburgera? Mam ochotę na dzień rozpusty
-
witam się w 39 tygodniu- mam termin na 11 września i zaczynam się mocno niecierpliwić. Mam pytanie do dziewczyn , które mają to już za sobą- czy któraś próbowała bez znieczulenia albo jeszcze lepiej ma porównanie jak jest bez zzo i z? U mnie w szpitalu chcą żeby się deklarować na początku a ja wciąż nie mogę się zdecydowaćnowicjuszka