Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam! Jestem w 6 tygodniu ciąży jak długo leżę strasznie boli mnie w krzyżu do tego lekko ubolewa mnie brzuch i jajniki. Objawów ciąży nie mam oprócz częstego oddawania moczu i Wiecznego apetytu. Czy moje bóle i objawy są normalne? Czy któraś z was też tak ma i jest ok?
-
Agus 26 póki nie krwawisz, nie plamisz, to wszystko jest ok każda ciąża jest inna, każda ma inne objawy, ciesz się z nich a to że cię boli w krzyżu może oznaczać że masz tyłozgięcie macicy, i gdy ona rośnie zaczyna uciskać Ci na krzyż, ja tam mam i kilka razy w tygodniu mnie boli, co mnie cieszy bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 19:58
-
Aguś byłaś już u Ginekologa? Pójdź jeśli coś Cię niepokoi :)Tutaj możemy CIę podtrzymac na duchu, napisac jakie my mamy objawy i zapewnic, że każda ciąża inna Wszelkie niepokoje może rozwiac tylko ginekolog
Żaden z Twoich objawów nie jest nienormalny w ciąży Też pobolewa mnie podbrzusze, czasem jajnik. Raz jestem głodna, raz mnie od jedzenia odrzuca -
nick nieaktualnyAguś26 wrote:Witam! Jestem w 6 tygodniu ciąży jak długo leżę strasznie boli mnie w krzyżu do tego lekko ubolewa mnie brzuch i jajniki. Objawów ciąży nie mam oprócz częstego oddawania moczu i Wiecznego apetytu. Czy moje bóle i objawy są normalne? Czy któraś z was też tak ma i jest ok?
Mnie boli od lezakowania, z moczem hm niewoem nie zwracam uwagi w dzien ale jedyne co to godzine przed spaniem nie pije bo pobudka nad ranem murowana
w sumie mAm podobnie
Chcialam pomarańcze wzielam kiszonego bo kwasu mi sie zachcialo.
Dziewczyny nie chcialam tego głośno mówić ale zaglądam czasem na ostatnie wpisy przy różnych miesiacach bo tak jak my dziewczyny opisuja objawy lub dolegliwości i na lipcowych z czego baardzo mi smutno sie zrobilo dziewczyna stracila ciążę w 17tc i nawiązując do dziewczyn tutaj które kupują ciuszki nie chcę was denerwowac czy obrazac wspominalam ze jak dla mnie to za szybko ale jak tam zajrzycie lenka również miala juz ciuszki nie moze pogodzic sie ze strata i nawet nie chce zaglądać do szafy, nie życzę wam tego ale mi sie wydaje ze z tymi ciuszkami to nie sa zabobony, to jest zycie takie okrutne i jestem skłonna stwierdzić ze wlasnie takie kupowanie ciuszkow i mając je w domu kobieta która straci malenstwo znosi to baardzo źle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Mnie boli od lezakowania, z moczem hm niewoem nie zwracam uwagi w dzien ale jedyne co to godzine przed spaniem nie pije bo pobudka nad ranem murowana
w sumie mAm podobnie
Dziewczyny nie chcialam tego głośno mówić ale zaglądam czasem na ostatnie wpisy przy różnych miesiacach bo tak jak my dziewczyny opisuja objawy lub dolegliwości i na lipcowych z czego baardzo mi smutno sie zrobilo dziewczyna stracila ciążę w 17tc i nawiązując do dziewczyn tutaj które kupują ciuszki nie chcę was denerwowac czy obrazac wspominalam ze jak dla mnie to za szybko ale jak tam zajrzycie lenka również miala juz ciuszki nie moze pogodzic sie ze strata i nawet nie chce zaglądać do szafy, nie życzę wam tego ale mi sie wydaje ze z tymi ciuszkami to nie sa zabobony, to jest zycie takie okrutne i jestem skłonna stwierdzić ze wlasnie takie kupowanie ciuszkow i mając je w domu kobieta która straci malenstwo znosi to baardzo źle
Jedna z dziewczyn stąd straciła ciąże bodajże w 38 tygodniu, tuż przed porodem. A moi chrzestni stracili synka w drugim roku jego życia. Może nie kupujmy ciuszków wcale, niech dziecko gołe biega. Btw. my też możemy umrzeć w każdej chwili, to może nie kupujmy zapasów jedzenia ani nowych ubrań, bo szkoda kasy? ;>Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:13
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Mnie boli od lezakowania, z moczem hm niewoem nie zwracam uwagi w dzien ale jedyne co to godzine przed spaniem nie pije bo pobudka nad ranem murowana
w sumie mAm podobnie
Dziewczyny nie chcialam tego głośno mówić ale zaglądam czasem na ostatnie wpisy przy różnych miesiacach bo tak jak my dziewczyny opisuja objawy lub dolegliwości i na lipcowych z czego baardzo mi smutno sie zrobilo dziewczyna stracila ciążę w 17tc i nawiązując do dziewczyn tutaj które kupują ciuszki nie chcę was denerwowac czy obrazac wspominalam ze jak dla mnie to za szybko ale jak tam zajrzycie lenka również miala juz ciuszki nie moze pogodzic sie ze strata i nawet nie chce zaglądać do szafy, nie życzę wam tego ale mi sie wydaje ze z tymi ciuszkami to nie sa zabobony, to jest zycie takie okrutne i jestem skłonna stwierdzić ze wlasnie takie kupowanie ciuszkow i mając je w domu kobieta która straci malenstwo znosi to baardzo źle
Tak, ale czy równie źle nie będziesz znosić widoku ciszków, gdy pójdziesz do porodu i wrócisz bez dziecka? Tak ciążę można stracić w każdym tyg, dziecko można stracić w każdym roku. Dlatego jeszcze raz powtórzę zdanie które sie tu pojawiło już kilkakrotnie, CIESZMY SIĘ KAŻDĄ CHWILĄ Z MACIERZYŃSTWA, JA SIĘ CIESZĘ I NIE BĘDĘ PSIOCZYĆ NA INNE KOBIETKI Z FORUM ŻE KUPUJĄ CIUSZKI, JESLI W TEN SPOSÓB CIESZĄ SIE Z SWOJEGO MACIERZYŃSTWA TO CO INNYM DO TEGO ja butki będę robić, haftować podusię będę, a za kilka tyg będę kupować ciuszki. PO PROSTU BĘDĘ SIĘ CIESZYĆ.Kucykowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySigma nie musisz być taka dosadna skoro wiesz (tak mysle) o czym napisala. Bez obrazy ale dzisiaj zauważyłam ze hormony nieźle ci skaczą bo miałaś kilka zgrzytow i nawet jak któraś dobrze tłumaczyła o co chodzi w wypowoedzi to i tak upieralas sie przy swoim, rozumiem ze są różne charaktery ale nawet w internecie wydaje mi sie ze kultura obowiązuje
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 rozumiem o co Ci chodzi, ale ja osobiście w przesądy nie wierzę. Teoretycznie 1 ciążę straciłam po tym, jak dostałam pierwsze prezenty ciążowe. Jakieś tam body, jakieś tam śpiochy, jakiegoś misia. Można by uznać że to właśnie dlatego, że przyjęłam te prezenty, gdyby nie fakt że dzidzia przestała się rozwijać jeszcze zanim je przyjęłam. A ciężko mi uwierzyć że jakaś inna dziewczyna w 17tc nie ma nawet 1 rzeczy dla dziecka... Dlatego nie popadajmy też w paranoję ktoś chce kupować niech kupuje, ktoś nie chce to nie osobiście uważam że z wózkiem warto czekać jak najdłużej, ale to głównie dlatego ze to dość spory wydatek i dużo miejsca zajmuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:23
la_lenka, Kasiarzynka, kasig, Sigma lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Właśnie skończyłam oczywiście jak będzie chłopak to niebieska wstążka za dominuje a jak dziewczynka to różowe, na razie jeden taki jeden taki
teraz zamierzam się zrobić takie, jakby mi się trafił chłopak jednak to któreś oddam takie buciki
eM, Dżuls, Nancy87, adzia, kasig, Sigma, Terazsięuda:-), Kucykowa, Luna1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny