Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mozjaka gratuluję. Jaka duża dziewczynka. Wybrałaś jej bardzo ładne imię
Dziewczyny dzielne jesteście. Myślałam, że dzisiaj znajdę tu więcej utyskiwań na pogodę i samopoczucie. Ja po prostu umieram, jedyne co mnie trzyma przy życiu to nadzieja, że jutro rzeczywiście się ochłodzi. Na szczęście od pół godziny mój dwulatek śpi i mam chwilę spokoju. Nie mam do niego siły i cierpliwości, bajzlu narobił strasznego, a ja nie mam siły tego sprzątać -
marlenak_me wrote:Easymum.. take it easy.. wiem, że się łatwo mówi, bo sama się martwie i przejmuję tym wszystkim i cały czas sobie wyobrażam jak to będzie w sumie od niedawna, przez całą ciążę luz
Marlenka, no ja do tej pory też w miarę emocjonalny luz, a dziś jak się okazało, że tak blisko to mnie coś wzięło
-
Carolline wrote:Mam tu u nas tylko lekarza rodzinnego i pogotowie jakby co, ale tak mi glupio do nich wbijac jak to taka glupota w sumie, ale caly czas jest to a jak i sie bije z myslami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Wczoraj płakałam jak trafiłam na program porody
ale będę oglądać!
-
trix wrote:Nancy - ile waży Twój synek?? Kurcze, wiesz mi już odbija i wczoraj marzyłam, żeby lekarka podczas badania zrobiła mi masaż szyjki
A jak Twoja szyjka - spinanie brzucha coś podziałało?
Kasiarzynka - oj, akurat upał mamy ten sam co WyMi się na koniec ciąży cos odwróciło i czuję się wyśmienicie. Cały dzień w biegu, nic mnie nie boli i mam full energii.
Ja dzisiaj miałam tylko usg bez badania na fotelu. Ostatnia już wizyta w celu sprawdzenia przepływów i afi. W czwartek miał niecałe 3200, także tyle dobrze, że nie jest jakiś duży.trix lubi tę wiadomość
-
easymum wrote:Nancy, to mamy do uzupełnienia pierwszą stronę : wczoraj Mikołaj mmalutkiej, a dzisiaj Jagoda Mozajki. Jak burza!
Uzupełnię jak tylko pogonię męża z komputera:) Nad wszystkim czuwam.
Mozjaka gratulacje:)easymum, KathleenPL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoka89 wrote:Ja wczoraj u gina na poczekalni widziałam zapowiedź w TVP, że we wrześniu ma lecieć seria o wczesniaczkach "moje 600 g szczęścia", to dopiero będzie ryk, zwłaszcza po huśtawce hormonalnej po porodzie
ale będę oglądać!
A też mi wczoraj się przewinęło , mój panoramę oglądał i tam reklamowali , szok i niedowierzanie cud że dzieci żyją -
No i witam się na początku 39 tygodnia. Nie sądziłam, że tyle wytrwam, zwłaszcza przy lecie stulecia xD
Gratulacje dla świeżo upieczonych mam! Wszystkim w szpitalach życzę szybkiego powrotu do formy, a dzieciaczkom dużo zdrówka i całego morza miłości
Apropo pogody, to mamy typowo polskie lato wlasnie. Najpierw dopieprzylo po 35 st, a jutro spadek do 21, w weekend 17. I jak tu się dobrze czuć?
Ps. Dziewczynki na piłce lepiej skakać czy kręcić kolka żeby coś drgnęło?wiem, wiem jestem naiwna, że to coś pomoże
easymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mozjaka wrote:Heja:) oglaszam ze brzuch jest juz dla mnie przeszloscia. Dzis o 8.33 z waga 3900 i 56 cm orzyszla na swiat Jagoda. 10 pkt przez cc
Gratuluję! Pierwsza wrześniowa dzidziaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 15:18