Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
easymum wrote:Lilla, to jednak babcia nie miała racji
Wygląda na to, że nie, ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Teraz wizyta za dwa tygodnie, a potem co tydzień. Jeśli nie urodzę do terminu, czyli do 29.09., to mam się stawić do szpitala - w zależności od wymiarów maluszka albo na wywołanie porodu, albo na CC.
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Ja się poce ale przez gorąco i Tyma, który ciagle na mnie śpi
A tak z dziwnych rzeczy to mam teraz napady głodu. Kolację staram sobie dawkowac, bo w nocy chyba z głodu umre.
A no i... Uwaga, uwaga... W Zośce jest bardzo spoko jedzonkoeasymum lubi tę wiadomość
-
Lilla My wrote:Mozajka - gratulacje! Witamy Jagódkę na świecie
My już po wizycie. Michałek waży ok. 2900g, ale jeszcze siedzi wysoko. Szyjka też wysoko, zamknięta i nic nie zanosi się na poród w najbliższym czasie. Z dobrych wiadomości - od dzisiaj funkcjonuje "mój" szpital i od najbliższego poniedziałku ma przyjmować pacjentki do poroduA i pomimo braku kontraktu z NFZ ma przyjmować porody za darmo.
jesteś z Wrocławia? -
A ja mam dzień dzisiaj jakiś kryzysowy
Wszystko mnie drażni płakać mi się chce jest mi cały dzień niedobrze mdli mnie strasznie do tego ten cholerny upał !mojemu mężowi urlop się już skończył więc siedzi już w pracy A ja zostałam sama z psiakiem
-
nick nieaktualnyCzarna_88 wrote:A ja mam dzień dzisiaj jakiś kryzysowy
Wszystko mnie drażni płakać mi się chce jest mi cały dzień niedobrze mdli mnie strasznie do tego ten cholerny upał !mojemu mężowi urlop się już skończył więc siedzi już w pracy A ja zostałam sama z psiakiem
Tylko ryczeć mi się teraz chce.... co za idiota...
-
Moje serduszko kochane. ☺Lady Savage, wiaraczynicuda, agatka196, Gusiak, Dominka92, Misi@, Czarna_88, Carmen, easymum, Paulinek, Sigma, kasig, paula2013, la_lenka, snoopy_etka, .ona., Lilla My, 4me, Carolline, Nancy87, diatomka, Anitka201, chabasse, przyszła mama, Kucykowa, monaaa85, MadziaRatMed, trix, Dżuls, Wonderland lubią tę wiadomość
-
wiaraczynicuda wrote:To dla pocieszenia Ci powiem że ja też cały dzień sama z psem mój R miał pojechać załatwiać sprawy zawodowe po pracy i tak je załatwia że jeździ z kolegami po wioskach na rowerze i jest pijany...
Tylko ryczeć mi się teraz chce.... co za idiota...
Mój mąż ostatnio też po pil trochę i też się wkurzalam na niego i to bardzo ale za pytałam się go "co byś zrobił jak bym zaczęła teraz rodzić ? Bo dobrze wiesz ze to się może w każdej chwili zacząć A patrząc na twoje zachowanie to będę musiała nawet sama do szpitala jechać A na porodowke nawet cię nie wpuszcza! Dorosnij !" Przeprosił mnie bardzo za to i narazie jest ok nie robi mi takich numerów. -
nick nieaktualnypaula2013 wrote:Dziewczyny czy Wy też tak macie ucisk przy chodzeniu tak jakby dziecko było bardzo nisko??? Boli jak cholera i ledwo chodzę a i tak ograniczam to tylko do chodzenia po domu
Ja mam tak od tygodnia. Zaczelo sie od odczucia przy siusianiu jakby mlody mi tak napieral i zaraz mial wyleciec. Teraz podobnie czuje przy chodzeniu. Okazalo sie, ze.mlody jest juz bardzo nisko. -
Też mam takie uczucie jak chodzę albo siusiam ze mały jest bardzo nisko i ciągnie brzuszek na dół ....
-
paula2013 wrote:Dziewczyny czy Wy też tak macie ucisk przy chodzeniu tak jakby dziecko było bardzo nisko??? Boli jak cholera i ledwo chodzę a i tak ograniczam to tylko do chodzenia po domu
Tak też tak miałam pod koniec ciąży