X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Dzisiaj znowu miałam okropne sny. Codziennie mi się śnią zmarli, którzy leżą w domu i czuję specyficzny zapach śmierci brr okropne.

Za 14 dni wizyta. Nie mogę się doczekać:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :) pierwszy dzień L4 to sobie pospałam troszkę a co :) a widzę że Wy tu takie ranne ptaszki. Mnie dziś na szczęście żadne głupie sny nie męczyły ale za to zwiększa mi się liczba nocnych wizyt do wc, no ale do tego to chyba muszę się przyzwyczaić :) za to moje straszne wymioty od 2 dni mnie opuściły tak więc mogę w końcu normalnie jeść :)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam za tydzień, cieszę się z tego bardzo :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ja się ogromnie cieszę z tego, że byłam tym rocznikiem bez matmy na maturze, bo pewnie zdawałabym ją do dzisiaj.
    Ja byłam pierwszym rocznikiem który zdawał maturę z matematyki po tym jak ja wprowadzono :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 10:36

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem rocznikiem Czarnobylskim i eksperymentalnym, pierwszy rocznik z gimnazjum, pierwszy rocznik z technikami, pierwszy rocznik z nową maturą

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uwielbiałam matematykę :D zawsze był to mój ulubiony przedmiot :D a potem poszłam na studia i okazało się że matematyka jest trudna ... oj ciężko było zdać, prawie wyleciałam :D Ale się udało jakimś cudem i jestem mgr inż informatyk ;)

skabarka lubi tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:45

Lady Savage lubi tę wiadomość

• eM Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ja jestem rocznikiem Czarnobylskim i eksperymentalnym, pierwszy rocznik z gimnazjum, pierwszy rocznik z technikami, pierwszy rocznik z nową maturą
    Ja też :D ale nie ma tego złego, ostatni rocznik z 1 obroną na mgr inż ;)

Lady Savage, skabarka lubią tę wiadomość

Maks - ur 08.09.2015
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P tak tak 86 :P

skabarka lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.. ja dzisiaj tez raniutko wstalam, bo na badania w koncu musialam isc. Oczywiscie kupa ludzi w poczekalni do zabiegowego, głównie emeryci.. a jako że jestem w zagrożonej ciąży i mam nakaz leżenia grzecznie zapytałam czy dla ciężarnych jest możliwość wejścia wcześniejszego.. na to jedna pani ze śmiechem na ustach powiexziała, że dzisiaj ta zasada nie obowiązuje.. Kurcze tak mi sie przykro zrobilo, ze az stamtąd odeszłam i prawie się rozpłakałam. Stwierdzilam, że 30 osób to za dużo czekania jak dla mnie i pójdę najwyżej prywatnie.. Na szczęście był ze mną mój T. i on wziął sprawy w swoje ręce.. wszedł do gabinetu i po prostu zapytał czy w takiej sytuacji zagrożonej ciąży można liczyć na wyrozumiałość i wejść poza kolejnością.. i jakież było moje zdumienie gdy pani pielegniarka piwuedzuała, że jak najbardziej.. mam prawo. Wiem, ze nie piwinno sie wykorzystywac ciąży do skracania sobie kolejki ale ja na prawde uwazam, ze to
    Wyjatkowa sytuacja i bardziej niz na zadowoleniu innych pacjentow zależy mi na zdrowiu mojego dzidziola.. Tak czy siak wszystko poszło sprawnie i jestem dumna z mojego (niedługo) męża, bo ja bym stała jak ta sierota i płakała pewnie i nic bym nie załatwiła... ehhh..

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse wrote:
    Dzień dobry.. ja dzisiaj tez raniutko wstalam, bo na badania w koncu musialam isc. Oczywiscie kupa ludzi w poczekalni do zabiegowego, głównie emeryci.. a jako że jestem w zagrożonej ciąży i mam nakaz leżenia grzecznie zapytałam czy dla ciężarnych jest możliwość wejścia wcześniejszego.. na to jedna pani ze śmiechem na ustach powiexziała, że dzisiaj ta zasada nie obowiązuje.. Kurcze tak mi sie przykro zrobilo, ze az stamtąd odeszłam i prawie się rozpłakałam. Stwierdzilam, że 30 osób to za dużo czekania jak dla mnie i pójdę najwyżej prywatnie.. Na szczęście był ze mną mój T. i on wziął sprawy w swoje ręce.. wszedł do gabinetu i po prostu zapytał czy w takiej sytuacji zagrożonej ciąży można liczyć na wyrozumiałość i wejść poza kolejnością.. i jakież było moje zdumienie gdy pani pielegniarka piwuedzuała, że jak najbardziej.. mam prawo. Wiem, ze nie piwinno sie wykorzystywac ciąży do skracania sobie kolejki ale ja na prawde uwazam, ze to
    Wyjatkowa sytuacja i bardziej niz na zadowoleniu innych pacjentow zależy mi na zdrowiu mojego dzidziola.. Tak czy siak wszystko poszło sprawnie i jestem dumna z mojego (niedługo) męża, bo ja bym stała jak ta sierota i płakała pewnie i nic bym nie załatwiła... ehhh..

Ja też "wykorzystuje" to że jestem w ciąży ale w tramwaju albo w autobusie, wiem co się dzieje w środkach komunikacji, nie raz się trafia na wariata co pędzi a potem się zatrzyma, więc ja na wszelki wypadek wolę sobie usiąść, kiedyś ustępowałam miejsca starszym osobą i kobietą w ciąży, ale teraz sorry ale mój dzidziul ważniejszy.

marynka90 lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Dzień dobry:)

Dzisiaj znowu miałam okropne sny. Codziennie mi się śnią zmarli, którzy leżą w domu i czuję specyficzny zapach śmierci brr okropne.

Za 14 dni wizyta. Nie mogę się doczekać:)

ja tez dzis mialam zly sen snilo mi sie ze zaczelam krwawic.. ja nie wiem skad takie sny bo w ogole o tym nie mysle..

a dzisiejszy poranek najgorszy jaki mialam wstalam po 5 spac nie moglam poszlam wymiotowalam polozylam sie przed telewizorem chwile polezalam i znowu poszlam wymiotowac zjadlam mleko z platkami i padnieta poszlam spac jak wstalam po 9 znowu wymiotowalam... tak jeszcze nigdy nie mialma..:(

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Ja byłam pierwszym rocznikiem który zdawał maturę z matematyki po tym jak ja wprowadzono :-/

Ja też:) Gdzie zdawałaś maturę? Ja chodziłam do 3 LO (chemik). A wcześniej do gimnazjum do żeroma.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • DomiBW Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i jak sie z Wami zegan... wczoraj trafilam na ostry dyzur i okazalo sie, ze gdy pold mial 5mm przestal sie rozwijac... wiec serce peka a zycie toczy sie dalej. Zycze Wam zdrowia i szczęsliwego oczekiwania na Wasze skarby ...

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny:)
    Ja też rocznik 86 i też Poznań :)

Powiedzcie, czy macie jakiś sposób na ten okropny metaliczny posmak w ustach? Mnie to męczy wraz z mdłościami...:(

Lady, masz talent :) Łóżeczko też dodałam do ulubionych i pokażę Mężowi jak wróci z pracy :)

Miłego dzionka i dobrego samopoczucia dla Was !

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • adzia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DomiBW wrote:
    Dziewczyny i jak sie z Wami zegan... wczoraj trafilam na ostry dyzur i okazalo sie, ze gdy pold mial 5mm przestal sie rozwijac... wiec serce peka a zycie toczy sie dalej. Zycze Wam zdrowia i szczęsliwego oczekiwania na Wasze skarby ...
    Domi tak mi przykro, trzymaj się kochana.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi bardzo mi przykro :(

Maks - ur 08.09.2015
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie od kilku dni boli brzuch , lekarz niby mówił ze to normalne bo macica sie rozciąga , ale mnie naprawde mocno boli , nie krwawie ani nic z tych rzeczy tylko ten ból , jak mysliccie czy mogę wziąć no spe forte ??

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi wspieram i tulę :(

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chabasse ja też nie raz bym zginęła gdyby nie mój mąż :)

Domi :( Przykro mi ogromnie. Trzymaj się!

Wiaraczynicuda ja też się dzisiaj tak strasznie czuję... a najgorsze, że mnie mdli a nie wymiotuję.

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
‹‹ 225 226 227 228 229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ