Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie pucowalam mieszkanko trochę A teraz piję tą herbatkę z liści malin smakuje identycznie jak zieloną jak dla mnie
Zbieram się na ostatnie zajęcia do sr i bez męża bo pracuje -
Dziewczyny, ja jeszcze nie chcę rodzić, jeszcze chociaż z tydzień. Mimo, że jestem prawie gotowa. Dzisiaj przyjechał wózek, tylko sama boję się składać, bo jak spróbowałam wyciągnąć gondolkę, to taki skurcz mnie złapał, że tylko prosiłam, żeby to nie było to. Po pół godzinie leżenia przeszło, ale się wystraszyłam. Tak więc wózek czeka na powrót męża z pracy. Muszę tylko doprasować ostatnią partię pieluch i mam wszystko przygotowane.
Byłam dziś u fryzjera, włoski zafarbowane, czuję się zadbana, więc od razu łatwiej mi do tego szpitala iść w piątekGorzej z "fryzurą" Bożenki, bo do tego nie mam siły i cierpliwości, wszystko robię totalnie na czuja
-
Zuzia nieprzytomna dzis przez tą pogodę, a ja wariuje znowu, jak często płacze to zastanawiam się czy chora nie jest, jak teraz śpi i nie chce cyca ani butelki to to samo ;/ Jutro do pediatry, a ona sobie robi dzień diety ;/ niech to szlak
-
aldonaa wrote:No ze mnie narazie nic nie leci, ale te bole to chyba mnie wykoncza. Od rana znow brzuch, plecy,brzuch, plecy i tak w kolko. Mala wariuje i uciska dodatkowo jakis nerw wiec promieniuje mi od krzyza po calej lewej nodze tak, ze ciezko mi oddech zlapac a ruszyc sie juz wogole. Ciekawa jestem czy na wieczor ucichnie czy sie rozkreci.
Wiaraczynicuda- gratulacje!!! Szybki ten Twoj porod.
u mnie też caly czas te bóle miesiączkowe, doszły też skurcze, ale mocno nieregularne jeszcze, ciekawa jestem czy się rozkręci. Chciałam się zdrzemnąć teraz, ale niestety jak leżę to boli bardziej więc może się skuszę na jakiś spacerek, może ruch rozkręci akcje -
No no zyletkami to tak nizej pojechalam, a wyżej i na brzuchu to tak na szybko maszynka elektryczną przelecialam żeby jakoś było. Ale oni do cesarki to i tak po swojemu muszą, bo to w innym miejscu. Więc w zasadzie to moglam się w ogole nie golic
-
Nancy u nas spoko pytają się czy jesteś ogolona. Jeżeli tak to nic nie ruszają. No chyba ze masz odpisz np do cc to wtedy w miejscu cięcia gola.
Wizyta położnej przebiegła bardzo sprawnie. Okazało się ze ta sama zajmowała się mną po cc i dobrze się znamy. Mała ma bardzo wrażliwa skórę i będziemy musiały przejść na Oliatum do kompieli po krochmalu a jeżeli to nie pomoże to dermatolog.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 16:01
-
agatka196 wrote:Nancy u nas spoko pytają się czy jesteś ogolona. Jeżeli tak to nic nie ruszają. No chyba ze masz odpisz np do cc to wtedy w miejscu cięcia gola.
Wizyta położnej przebiegła bardzo sprawnie. Okazało się ze ta sama zajmowała się mną po cc i dobrze się znamy. Mała ma bardzo wrażliwa skórę i będziemy musiały przejść na Oliatum do kompieli po krochmalu a jeżeli to nie pomoże to dermatolog.
A do jakiej przychodni należysz, bo przyszła położna z przychodni do której należysz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 16:04
-
nick nieaktualny