Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też już dawno wybrane imionka: Jadwiga albo Tadeusz
Ja chodzę prywatnie do mojej sąsiadki- ona jest ordynatorem ginekologii u nas w szpitalu. Generalnie bardzo mi pasuje to, że nie każe mi latać jak poprzedni ginekolodzy co tydzień na USG. Bo wizyta jest dla mnie takim stresem nie do opanowania. Siedząc w poczekalni nie umiem skierować myśli na nic innego więc wolałabym tego doświadczać jak najrzadziej ale... No ona już przegięła bo następną wizytę mam za miesiąc a jeszcze nie widziałam serduszka. A zdaję się, że dopóki nie zobaczy się tętna płodu nie można powiedzieć jak rozwija się ciąża. Zamówiłam więc sobie dodatkową wizytę na ten piątek do gabinetu z wypasionym sprzętem do GorzowaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 18:09
-
agatka196 wrote:No robia tylko godziny maja lipne. Ja tym razem robiłam w diagnostyce bo tyle samo mnie wyniosło co taksówka w dwie strony.
A pamiętasz godziny? Ja siedzę na l4 to mi obojętne no i do szpitala mam 15 minut na piechotę od rodziców, bo ja właściwie mieszkam w Starej Kamienicy:) -
Ja mam badania na nfz i w szpitalu wszystko za darmo wiec mi to problemu nie robi ginekolog daje moj większość badań co do Imion dla dziewczynki bardzo mi i mężowi się podobało Wiktoria lub Nikola a dla dziewczynki Antoni lub Wiktor moja siostra nazwała córkę Łucja w marcu będzie miała roczek
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Lady na jaką stronę wrzucasz zdjęcia, że tak ładnie Ci się tutaj dodają?
I nie przesadzaj z tym uciekaniem, normalny brzuszek:)
Zrobiłam walentynki
a teraz krótki kursik wstawiania zdjęć
1.wchodzę tutaj
http://pl.tinypic.com/
2. wybieram zdjęcie
3 w rozmiarze ustawiam message board
4. robię prześlij teraz
5. Kopiuję link -> zaznaczyłam na czerwono który
eM, Nancy87 lubią tę wiadomość
-
Aguś26 wrote:Dziewczyny w którym tygodniu i w jakim odcinku zaczęły was boleć plecy? Mnie bolą zaraz nad tylkiem dziś w pracy nie mogłam wysiedziec
Mnie w tym samym miejscu ale tygodnia nie pamiętam, jakieś początki. Dopiero teraz boli troszkę mniej.
Lady dziękuję -
Aguś26 wrote:Mnie boli jak za długo leżę lub siedzę to aż takie prądy przechodzą czy to normalne?
Wiesz Aguś wszystko jest normalne,
nienormalne jest plamienie i krwawienie, jak tego nie masz, to się ciesz z objawów