Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 04:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me ja peklam, bo nie zdążyli mnie naciąc idę zobaczyc jak tam psmpers małego i nakarmić 3 h minęły a on nie budzi się pewnie mały len

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka gratuluje ;)
    Rodxilam w Poznaniu na lutyckiej. Peklam bo nie zdążyli mnie naciac.
    Nie miałam lewatywy i tak jak przez cały sierpień miałam biegunki tak dwacdni przed porodem ich nie było.
    Herbatę z malin pilam tydzień 3x dziennie po lyzce liści. Później doczytalam, że miała być łyżeczka, ale to była niedziela a w pon już maly na świecie;)
    Mój malutki śpi. Tylko raz go cycowalam odrazu po porodzie. W nocy próbowała, ale na spiocha nie chciał. A jak się obudził to tylko chciał się poprzytulac. Położne mówią żebym się nie martwiła, że odsypia trudy porodu i dziś będzie lepiej. Oby bo slyszalam jak mu jelita grają i martwie się zżejest ggłodny.
    A czy Wy uzywalyscie tamtum rossa po? Ja chyba spróbuje za chwilę. Póki mały śpi.
    Dziś z emocji nie przespana nocy, chyba adrenanina mnie trzyma . miłego dnia ;)

Kucykowa, adzia, kasig, 4me lubią tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja używam tantum rosa i polecam. Rana ładnie się goi w sumie od początku normalnie siedziałam nawet okrakiem. Ja dopiero dzisiaj dostałam sporo pokarmu. Wczesniej maluchowi wystarczała siara która leciała w mikro ilościach :-)
    ja również nie przespalam nawet minuty w pierwszej nocy po porodzie :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Misi@,GRATULACJE !! :) Super,ze juz tulisz Antosia :)
    My meldujemy sie nadal w dwupaku. Dzis caly dzien bedziemy same. Tez skorzystam chyba z seriali :D I poczytam zaleble ksiazki.
    Co do lewatywy to moja kolezanka rodzila tydz temu i poleca, dlatego dla spokoju tez poprosze.
    Milego dzionka :)

nick nieaktualny, 4me lubią tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ gratulacje :)

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) my dalej w 2paku i w domku.
    Życzę dzisiaj powodzenia na wizytach i szybkich mało bolesnych porodow ;-)

Kucykowa lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ gratuluję ;-) u mnie to samo było ze odsypia ale już w nocy musiałam go budzić 24,3 i 6 i teraz najadl się i śpi :-D ja też idę odsypiac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 06:58

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wczoraj tematow nie bylo to moze mój się rozwinie :)

Jakie macie zdanie o tym aby uchodźcy byli w Polsce ?

Mi się to nie podoba , papież mówił żeby parafie wzięły 1-2 rodziny a co z ludźmi ktorzy są "sami" będą chodzić po ulicach i zabijać ? :/

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ale wybralas temat ;-)

Wiesz ja jakoś ię powiem tak ani nie powiem nie ... W końcu to są ludzie którzy walczą o życie swoich rodzin i swoje... (nie mówię ze wszyscy, nie mam na myśli ekonomicznych )
    Wydaje mi się ze każdy z nas będąc na ich miejscu walczył By o swoją rodzinę.
    Tylko mię podoba mi się to jak oni sie zachowują bo oni chcą do Niemiec (czy innego kraju) i koniec nie interesuje ich to ze są nielegalnie na terenie innego kraju.... oni stawiaja jakies warunki i jeszcze pritestuja... I takim zachowaniem robią wszystko zeby ludzie ich nie chcieli ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 07:13

4me lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    zrz6p07wp0k766o1.png
    26.06.2014[*] <3
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaracZka mnie sie tez to nienpodoba, glownie to ze oni sie nie dostosuja do naszej kultury i grxzecznie beda zyli w swojej tylko beda narzucac. Do tego sa agresywni. Poza tm jedt wiele rodzin polskich nawet i z Ukrainy ktorym pomoc sie nalezy. Nie jestem rasistka ale boje sie islamiZacji Europy , zaraz sie pewbie zamachy zaczna . W Norwegii gwalty . Bo Europejka kusi to jest sobie winn a no chorzy ludzie!

Mama mi pobrala krew na toxo iGM , na crp ppobierzemy w piatek to moze ucho do tego czasu odpusci

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo wczoraj tematu nie bylo , jakos sie nasunęło bo na polsacie mam :D
    Na fb też udostępniają , hitem to chyba logo biedronki będzie .
    Poza tym zaczął się spam a ludzie idioci klikają i tak sie rozprzestrzenia ponoć filmik ze zgwalcili Polkę a policja na to " to nie był gwałt sama chciała"
    Wczoraj oglądałam tvn to wpuscili ich chyba do berlina , ludzie przywitali ich oklaskami jak jakis bohaterów .

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jest ich żal jako ludzi po prostu ale tak jakaż diatomka napisała mi właśnie dnie podoba się to ze oni narzucają swoje warunki oni wymagają i zadają ! I to jest chore moim zdaniem

Z Miłości Stworzeni
    zrz6p07wp0k766o1.png
    26.06.2014[*] <3
  • ela Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana, noc średnia od czwartej skórze w miarę bolesne, ale nie regularne, lekko krwawiłam, a teraz cisza zobaczymy czy coś się rozkręci.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • julita Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ gratulacje! :D kto dzisiaj?

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz kraj jest dla nich malo atrakcyjny i mysle ze oni i tak robiliby wszystko zeby na zachod sie przemiesicic

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita dzis Ela

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jestem przekonana do uchodźców. Wszyscy mówią, jak to Polakom pomagano w różnych czasach, ale nie wydaje mi się, że Polacy byli tacy roszczeniowi. Raczej wyobrażam to sobie tak, że jechali np. do Niemiec czy płynęli na jakimś statku do USA i jak trzeba było, to siedzieli pod mostem, łapali jakąkolwiek pracę i jedli resztki, a nie szli do ambasady, że im to się należy i w jakich warunkach ich trzymają.

4me lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A trix siejuz rozpakowala? Ona chyba tez juz sporo po czasie.

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wczoraj zapowiadali reportaż o nich w uwadze tylko mowili ze wkrótce , urywkami pokazali jak przez te ogrodzenia druciane przechodzą , już to się nie podoba bo za wszelką cenę chcą mimo zakazów .
    No nic moze po reportażu zmienię zdanie jak sie będą wypowiadać . Mi szkoda tych maluchów bo ludzie są tak zdesperowani ze w jednym materiale dosłownie dzieckiem na oko pół rocznym prawie rzucali aby było dojscie do pociągu .

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    A trix siejuz rozpakowala? Ona chyba tez juz sporo po czasie.
    Ona wczoraj chyba jeszcze pisala , spojrzalam na pierwszą stronę i nie jest wpisana albo na oczy mi padło

‹‹ 2334 2335 2336 2337 2338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ