Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MadziaRatMed wrote:Czyli najlepiej nie wracac do pracy tylko zrobic jeszcze z 5dzieci i jeszcze sie rozwiesc
no super! U mnie jest tak ze moi rodzice mieszkają 230km ode mnie a rodzice meza 100km i jakos sobie nie wyobrażam ze oni beda sie opiekowac mala, a jak mam wziąść nianie to mpge nie wracac do pracy bo niania bierze minimum 8zl na godz a ja zarabiam 11...
Moi rodzice mieszkają w tym samym mieście, ale i tak nie pomagają i nie zamierzają się zajmować dziećmi mojej siostry i moimi. Oni jeszcze pracują, płacą składki, a i tak będą mieli nieszczególne emerytury. Poza tym podejrzewam, że nawet jakby nie pracowali to i tak by nic z tego nie było, oni po prostu nie chcą, wolą mieć własne życie. Trudno im się dziwić, ale czasami jestem na nich zła. -
Staraczka23 wrote:Julita niewiem jak to wygląda z zarobkami na osobę a mąż mało nie zarabia bo ponad 2500tys do tego premie potrafi wyciagnac w jednym miesiącu 3200
Lady codziennie u lekarza ? Ja bym wręcz kazała żeby mi pomógł chociaż godzinę , nie wiem jak bedzie u mnie ale na pewno zwrócę uwagę bo dziecko to nie tylko maluszek ktory lezy i patrzy jak tatus minki strzela trzeba sie zająć hehe
no prawie, co 3 dni mamy przyjeżdzać kontrolować wagę, i jej podawać, więc byliśmy w piątek i teraz w pon, teraz będzie w czw, a w między czasie, usg bioderek, badanie krwi, moczu. -
nick nieaktualnydziewczyny dobra wiadomość! jutro albo pojutrze wyjdę do domu
chyba,że urodzę albo wróci gorączka.
miałam infekcje w moczu i kilka dni temperature >37 dostałam antybiotyk dożylnie i dzis rano juz było ok i na obchodzie lekarz powiedział, ze mogę w domu poczeka na poród bo nic złego się nie dzieje i już jest 37tygi3d wiec mogę być spokojna
takze mam nadzieję, ze temperatura nie wróci i moze już jutro będę spała w swoim łóżku
gratulacje dla nowych mam!
ile już mamy dzieciaczków?ktoś zapisuje?Staraczka23, snoopy_etka, Paulinek, Lady Savage, Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdalenkaihelenka wrote:dziewczyny dobra wiadomość! jutro albo pojutrze wyjdę do domu
chyba,że urodzę albo wróci gorączka.
miałam infekcje w moczu i kilka dni temperature >37 dostałam antybiotyk dożylnie i dzis rano juz było ok i na obchodzie lekarz powiedział, ze mogę w domu poczeka na poród bo nic złego się nie dzieje i już jest 37tygi3d wiec mogę być spokojna
takze mam nadzieję, ze temperatura nie wróci i moze już jutro będę spała w swoim łóżku
gratulacje dla nowych mam!
ile już mamy dzieciaczków?ktoś zapisuje?
W miedzy czasie chyba 6kolejnych maluszków sie urodziła
Zdrówka życzęmagdalenkaihelenka lubi tę wiadomość
-
A U nas skurcze teraz tak co 8-9min ....
Paulinek, snoopy_etka, MadziaRatMed, magdalenkaihelenka, AniaM, Lady Savage, kasig, 4me, adzia, Gusiak, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie cisza ze wszystkim na szczescie, belly podaje, ze ciaza donoszona, ale przeciez mam 3 tygodnie do porodu wiec powinna za tydzień dopiero byc donoszona, w kazdym razir mam nadzieje, ze urodze 1pazdziernika bo wtedy dostane kase z ubezpieczenia a jak urodzę we wrześniu to nie dostane bo nie minie 9miesiecy karencji
byloby na wykonczenie lazienki!!
takze ja sie ciesze z ciszy i czekam spokojnie.
Ale Wy macie takie tempo, ze zaraz tu sama zostane!!monaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarmen gratuluje
Czarna trzymam kciuki za postęp i szybki poród
Marlenak i za Ciebie by w końcu coś się rozpoczęło
Mójmmały cały czas śpi, ciężko go wybudzic. Z położna zajęło nam to pół godziny :p nawet jak wrócił że szczepienia to spał a myslalam, że będzie płakać. Teraz od godziny go nie ma zabrali na USG główki i badanie słuchu. Już zaczynam się martwić, że tak długogo nie ma ;/ prawdopodobnie wwychodziły w czwartek, chyba, że coś będzie z małym.
Ją już dostała zastrzyk z b12 więc myślę, że szybko wrócędo siebie. Dziś na obiad buraczkowa.nawet smacznamarlenak_me, diatomka, Kucykowa, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
MadziaRatMed wrote:U mnie cisza ze wszystkim na szczescie, belly podaje, ze ciaza donoszona, ale przeciez mam 3 tygodnie do porodu wiec powinna za tydzień dopiero byc donoszona, w kazdym razir mam nadzieje, ze urodze 1pazdziernika bo wtedy dostane kase z ubezpieczenia a jak urodzę we wrześniu to nie dostane bo nie minie 9miesiecy karencji
byloby na wykonczenie lazienki!!
takze ja sie ciesze z ciszy i czekam spokojnie.
Ale Wy macie takie tempo, ze zaraz tu sama zostane!!
A to nie jest 10 miesięcy! -
W ubezpieczeniu z mojej pracy jest 9 miesiecy karencji a ja zaczelam dopiero w styczniu odprowadzac, bo nie spodziewalam sie, ze tak szybko sie uda:) takze mamy nadzieje jednak na ten pazdziernik bo to jednak 2500zl. Aoe i tak najważniejsze żeby dzidzia byla zdrowa
moze chociaż za pobyt w szpitalu dostane choc nie wiem czy porod sie liczy do tego
-
Jestem juz w szpitalu,leze na patologii,mialam usg i ktg,krew itp.czekam na anastzjologa,jutro mnie pzeniosa na porodowke,o dziwo narazie strresu brak trzyajcie prosze kciuki
Lady Savage, Kucykowa, snoopy_etka, KathleenPL, magdalenkaihelenka, monaaa85, kasig, Czarna_88, agatka196, easymum, Gusiak, Dżuls, skabarka lubią tę wiadomość
-
MadziaRatMed wrote:Lady jak juz Cie Zuzia meczy to mogę po nią wpaść i Ci oddać wieczorem
przynajmniej bede miala zajecie na cały dzien!!
Ok, ale z małą modyfikacją
przyjdz po nią wieczorem i oddaj rano
hakorośl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny o godz. 9:10 powitalismy na swiecie Leona. Waga 3030 i 52 cm. Jest sliczny i w ogole zakochalam sie w kolejnym mezczyznie swojego zycia. Zaraz zabieraja mnie na sala z operacyjnej, fotki wysle wieczorem.
marlenak_me, Lilla My, magdalenkaihelenka, snoopy_etka, julita, Paulinek, Lady Savage, Staraczka23, Sigma, Pola Irene, MadziaRatMed, moodliszka, karolcia87, kasig, monaaa85, la_lenka, 4me, Czarna_88, Kucykowa, Misi@, agatka196, adzia, Anitka201, diatomka, Dżuls, Gusiak, KathleenPL, Wonderland, skabarka, chabasse lubią tę wiadomość