Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Gratulacje dla Marlenak i Diatomki
Brawooo!!!
Czarna nie nastawiaj się, to w praniu wyjdzie tak naprawde...
Lila dzieci na cycu mogą nie robić i 3 dni ponoc. Jak smolka była to IMO luz.
no niby tak ale pytaja codziennie o kupke i polozne kazaly zglaszac jak przez dwa dni nie zrobi. Trzymaja nas dalej na Zelaznej, juz rano mial badania i do 14 znowu bedziemy czekac na decyzje. Eh i jeszcze bilirubine sprawdzali wiec brakuje nam tylko naswietlania.
-
Hej
Jej nie dociera do mnie wczorajszy dzien! Tak jak sie zalilam bolal mnie brzuch zjadlam 4 nospu i 2 apapy. To byl dzieny bol bo tylko od pepka w gore zadne podbrzusze niee boolalo wiec myslalam ze zle zjaam znowu. Wieczorem juz mialam wrazejie ze ciagle boli i na ktg pojechalam, jakie bylo moje zdziwienie jak ten bol okazal sie skurczami! Ech.
No o rzutem na tasme zmoesiclismu si e przed polnoca;)
A dzis o 9 mialam sie stawic w szpitalu:)KathleenPL, Kasiarzynka, Lilla My, Pola Irene, snoopy_etka, Czarna_88, Anitka201, anula1990 lubią tę wiadomość
-
lila1983 wrote:no niby tak ale pytaja codziennie o kupke i polozne kazaly zglaszac jak przez dwa dni nie zrobi. Trzymaja nas dalej na Zelaznej, juz rano mial badania i do 14 znowu bedziemy czekac na decyzje. Eh i jeszcze bilirubine sprawdzali wiec brakuje nam tylko naswietlania.
-
Gratuluję nowym mamusią, u nas nocka spokojna, za to ranek ;/ od 7 beczy i nie wiem o co chodzi, temperatura ok, aaa moment z cycem w buzi jest spokojna, cyca zabiore to wielkie darcie, i tak sobie już prawie 3 godziny na cycu wisi, jak sie wkurzę to mm jej dam.
-
Gratulacje dziewczyny.
Czarna za to pilke to ja Cie podziwiam, ze Ty masz jeszcze sily
Cóż wywowlanie brzmi zle a jakoś czuje, ze moze i ja go doczekam... czyli moze byc balonik, moze byc masaż szyjki, moze i oksy- dwa pierwsze nie brzmią zachęcającoOksy...u nas mam wrażenie wala każdemu wiec sie na nią nastawiam
Tymczasem chyba pora wstawac- po cichu liczę, ze za tydzień maly juz bedzie z nami- ileż to z nas wzielo z zaskoczenia bez wczesniej wszelakich przepowiadaczy
Tens wypożyczony, torba stoi- trzeba tylko się regularnie golićmyc włosy i można jechać
Czarna_88, Staraczka23, Anitka201, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:Gratulacje dla Marlenak i Diatomki
Brawooo!!!
Czarna nie nastawiaj się, to w praniu wyjdzie tak naprawde...
Lila dzieci na cycu mogą nie robić i 3 dni ponoc. Jak smolka była to IMO luz.
Nie nastawiam się na nic właśnie ale nie jestem też pewną czy chciała bym skorzystać z zzo... bo przeraża mnie ta igła w kręgosłupale tak jak mówisz wszystko w praniu wyjdzie jak już mój uparciuch w koncu ze chce wyjść. Jak lekarz mnie w czwartek uu siebie zobaczy to nie uwierzy hehe była taki pewny ze w poniedziałek po wizycie urodze A tu co chodzimy tzn kulamy się dalej
Piła któraś z was tzw koktajl położnych z olejkiem rycynowym? -
A ja muszę dzisiaj dopakować torbę do szpitala, bo jednak wymagają w tym drugim dużo więcej rzeczy i dla mnie, i dla maluszka.
Dziewczyny - gdzie najlepiej zakupić takie jednorazowe wdzianko dla tatusia? Będzie w każdym szpitalu? I czy było ono potrzebne przy CC jak tata kangurował malucha zanim wróciła mama?Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
4me z tym goleniem hehe masakra normalnie z takim brzuszkiem A teraz jak by nie było trzeba być dziennie przygotowanym do akcji
Na piłce nawet fajnie mi się dalej skacze gorzej z niej wstaje hehe. Przed ciążą dziennie cieszyłam na piłce4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b9cb6bb854a.jpgLilla My, Lady Savage, Czarna_88, adzia, Kasiarzynka, Staraczka23, Anitka201, 4me, snoopy_etka, KathleenPL, la_lenka, chabasse, monaaa85, Bruma, Kucykowa, skabarka, agatka196, karolcia87, Krokodylica, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Czarna_88 wrote:Nie nastawiam się na nic właśnie ale nie jestem też pewną czy chciała bym skorzystać z zzo... bo przeraża mnie ta igła w kręgosłup
ale tak jak mówisz wszystko w praniu wyjdzie jak już mój uparciuch w koncu ze chce wyjść. Jak lekarz mnie w czwartek uu siebie zobaczy to nie uwierzy hehe była taki pewny ze w poniedziałek po wizycie urodze A tu co chodzimy tzn kulamy się dalej
Piła któraś z was tzw koktajl położnych z olejkiem rycynowym?
Ja 17 sierpnia, a mała urodziła sie 3 dni pózniej
i na mnie olejek nie podziłAŁ w ogóle sie nie wywrózniłam przez 24 godz ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:27
-
nick nieaktualny
-
Bruma wrote:Cześć wszystkim. Po pierwsze gratuluję nowym mamusią
Co do dzisiejszej nocy, to nie było tak źleza to cały dzisiejszy dzień to Henio jakby mógł, to by wisiał na cycu. Co do wielkości ubranek to wam zazdroszczę, u nas większości ubranka 62 są na styk po woli musze już zakładać 68
wszystkie 56 naszykowane do szpitala oddałam dziewczynie z sali bo jej syn prawie o kg mniejszy od mojego
-
Lady Savage wrote:Poległam 3 godz i 30 min mala wisi na cycu a ja nawet od wstania nie byłam w toalecie, podaje butle mm, w ogóle zmieniłam mleko z bebilonu na bebiko
Lady - czytam właśnie "Dzieciozmagania" Kaz Cooke i ona poleca taką stronę z artykułami nt. frustracji i stresu, który pojawia się po urodzeniu dziecka (zwłaszcza, jak czujemy ogromną niemoc i nie wiemy, co zrobić): http://fdn.pl/rodzicielski-stres-i-emocje?cat1=772&cat2=663&cat3=Anitka201 lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Lilla My wrote:A ja muszę dzisiaj dopakować torbę do szpitala, bo jednak wymagają w tym drugim dużo więcej rzeczy i dla mnie, i dla maluszka.
Dziewczyny - gdzie najlepiej zakupić takie jednorazowe wdzianko dla tatusia? Będzie w każdym szpitalu? I czy było ono potrzebne przy CC jak tata kangurował malucha zanim wróciła mama?