Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUwaga czytanie ze zrozumieniem;) chodzi o podejście do wskaznikow a nie akurat o ten przyklad...wskaźnikami zycia nie przeżyjesz p.s blagam przestan udawac alfe i omege a jak ktos ma swoje zdanie go bombardowac co?
anula1990, Lilla My, Bruma, Anitka201, Dominka92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezuuu!!!
Podałam obiektywne wskaźniki tego, czy dziecko karmione piersią się najada, czy nie. Wskaźniki medyczne, nie wymyślone przeze mnie. Uwaga tajne info: Link który podałam jest do strony pediatrycznej na portalu medycyna polska. To powinno mówić samo za siebie, ale jeśli nie mówi, to może zamilkło w zadumie nad utraconą istotą szarą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kucykowa wrote:No wlasnie to dziwne jest...Teraz mam niby co 15 min i czekam
No to se czekamy i poczekamy jeszcze trochę,mnie tak boli od 1,5 tygno ale u ciebie może być inaczej.ja po prostu nie mam takich typowych oznak skurczów jedynie co to dzisiaj byłam 3 razy w WC i cały czas mi się przelewa w brzuchu
-
nick nieaktualny
-
AniaM wrote:No to se czekamy i poczekamy jeszcze trochę,mnie tak boli od 1,5 tyg
no ale u ciebie może być inaczej.ja po prostu nie mam takich typowych oznak skurczów jedynie co to dzisiaj byłam 3 razy w WC i cały czas mi się przelewa w brzuchu
I ten apetyt! Jakas masakra to jest
Córcia
-
nick nieaktualnyAniaM wrote:Wiesz raczej o cm bo tak to już połowa by była za tobą bo rodzi się przy 10 cm chyba że jesteś taka szczęściarą że te 5 cm przyszły ci tak o....
Może wczorajsze turbulencje tak porobily bo tydzień temu jeszcze zamkniete bylo -
Sigma porostu wiem ze się nie najada. Znam swoje dziecko to raz a dwa waga tez chyba nie kłamie że nie przybiera co?
Jak zwykle na wszystko odpowiedz a o laktacji to już w ogóle. Daruj sobie.Lilla My, Paulinek, Bruma lubią tę wiadomość
-
Agatka moj pokarm tez właśnie jest taki bardziej jak serwatka niż mleko, dlatego może mała się nie najada... liczę na to, że wszystko się jeszcze unormuie i później uda mi się to mleko sztuczne odstawić ale póki co nie zostawię Jej przecież głodnej..
Co do staników to fakt... jak zaczęło zbierać się mleko to najlepszy moim zdaniem jest taki elastyczny, sportowy biustonosz ... wszystkie inne na pełnej piersi sa za małe, a i niestety obcisłe stanik na obolałe sutki to kiepski pomysł -
Przy okazji polecam tym, które jeszcze nie urodziły zacząć wcześniej smarować skutki maścią... tak dla ich wzmocnienia, bo naprawdę w pierwszych dniach karmienia (przynajmniej jak dla mnie) jest tragedia... zarabiscie bolą i dopiero teraz próbuje je kupować maltanem (czy jakoś tak ;p)
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
Paulinek wrote:Uwaga czytanie ze zrozumieniem;) chodzi o podejście do wskaznikow a nie akurat o ten przyklad...wskaźnikami zycia nie przeżyjesz p.s blagam przestan udawac alfe i omege a jak ktos ma swoje zdanie go bombardowac co?
Sigma - w końcu to Ty powtarzasz nam od początku, że każda matka ma instynkt i doskonale rozumie, czego brakuje dziecku albo czego potrzebuje. Także jeśli Agatka wie, że mała się nie najada, to tak jest i koniecagatka196, Paulinek, Bruma, Anitka201, diatomka lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!