Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agatka196 wrote:Tak my waży my na wadze się z małą w jednym i tym samym miejscu. I u nas dopiero dziś waga ruszyła do przodu a tak od zeszłej środy był spadek.
Nancy a położna u ciebie juz była?
Ja dziś kontaktował am się z prywatną położna i jak nic się nie zmieni do czwartku to w piątek przyjdzie do nas.
Tak, już była. Ma jeszcze wpaść ale nie wiem kiedy. -
Ja zamówiłam wagę na allegro i czekam bo też już świra dostaje.
A powiedzcie jak tam u Was z pępkami? U nas prawie 3 tygodnie i dalej się trzyma. Pielęgnuje go 4x dziennie tak jak kazała położna a on dalej podkrwawia i się trzyma. -
Gratulacje dla nowo rozpakowanych!
Trzyma twardo. Ładnie zasuszony, ale trzyma.agatka196 wrote:Ja zamówiłam wagę na allegro i czekam bo też już świra dostaje.
A powiedzcie jak tam u Was z pępkami? U nas prawie 3 tygodnie i dalej się trzyma. Pielęgnuje go 4x dziennie tak jak kazała położna a on dalej podkrwawia i się trzyma.
Używa któraś z was wielorazowych wkładek laktacyjnych? Ja mam z Aventu, ale ich nie lubię, bo są z flaneli która zostawia kłaczki. Kombinuje co by tu innego kupić? -
Bylam na ktg u poloznej,Kochane. Skurcze 50-70% w odstepie 5-8 min. Tak bardzo napina sie wtedy brzuch i rwa plecy??kurde te plecy to jakas przeginka...Czekam jeszcze,wykapie sie i zobaczymy
Paulinek, magdalenkaihelenka, skabarka, kasig, Anitka201, Misi@ lubią tę wiadomość

Córcia
-
Ja koniecznie chce mieć wielorazowe, bo z tymi jednorazowymi to z torbami pójdę, co chwila pełne, aż ciekną. Te aventowskie są całkiem spoko, ładnie chłonne, ale ta flanelowa powierzchnia mnie dobija, jak schowam mokrą pierś to podkładka się przylepia i potem odrywam na siłę (boli), a na sutkach zostają białe włoski od materiału.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulita mi ktg nie pasuje , takie badziewie kłamliwe

Tydzień temu coś pokazywało przed południem , natomiast teraz po 14 nic , wykres płaski jak brzuch chodakowskiej
Wieczorem to mogli by robic bo czuje ze są .
Wgl mam przeczucie ze jak wieczorem mnie nachodzą tak w nocy będę rodzić którejś nocy
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:dzieki, a kiedy kaszki i herbatki sie dzieciom wprowadza?
lady kaszki to najwcześniej od 4 miesiąca, ale herbatki to chyba od razu można, zależy też jaki rodzaj, z kopru są bodajże od 1 tygodnia, inne nieco później, ale jak Ci Zuzia słabo przybiera to ja bym jej brzuszka herbatką nie zapychała

jeszcze jutro jadę raz ale nawet się nie łudzę że do jutra poród się zacznie, więc w czwartek indukcja