Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agatka196 wrote:Tak my waży my na wadze się z małą w jednym i tym samym miejscu. I u nas dopiero dziś waga ruszyła do przodu a tak od zeszłej środy był spadek.
Nancy a położna u ciebie juz była?
Ja dziś kontaktował am się z prywatną położna i jak nic się nie zmieni do czwartku to w piątek przyjdzie do nas.
Tak, już była. Ma jeszcze wpaść ale nie wiem kiedy. -
Ja zamówiłam wagę na allegro i czekam bo też już świra dostaje.
A powiedzcie jak tam u Was z pępkami? U nas prawie 3 tygodnie i dalej się trzyma. Pielęgnuje go 4x dziennie tak jak kazała położna a on dalej podkrwawia i się trzyma. -
Gratulacje dla nowo rozpakowanych!
agatka196 wrote:Ja zamówiłam wagę na allegro i czekam bo też już świra dostaje.
A powiedzcie jak tam u Was z pępkami? U nas prawie 3 tygodnie i dalej się trzyma. Pielęgnuje go 4x dziennie tak jak kazała położna a on dalej podkrwawia i się trzyma.
Używa któraś z was wielorazowych wkładek laktacyjnych? Ja mam z Aventu, ale ich nie lubię, bo są z flaneli która zostawia kłaczki. Kombinuje co by tu innego kupić? -
Bylam na ktg u poloznej,Kochane. Skurcze 50-70% w odstepie 5-8 min. Tak bardzo napina sie wtedy brzuch i rwa plecy??kurde te plecy to jakas przeginka...Czekam jeszcze,wykapie sie i zobaczymy
Paulinek, magdalenkaihelenka, skabarka, kasig, Anitka201, Misi@ lubią tę wiadomość
Córcia
-
Ja koniecznie chce mieć wielorazowe, bo z tymi jednorazowymi to z torbami pójdę, co chwila pełne, aż ciekną. Te aventowskie są całkiem spoko, ładnie chłonne, ale ta flanelowa powierzchnia mnie dobija, jak schowam mokrą pierś to podkładka się przylepia i potem odrywam na siłę (boli), a na sutkach zostają białe włoski od materiału.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulita mi ktg nie pasuje , takie badziewie kłamliwe
Tydzień temu coś pokazywało przed południem , natomiast teraz po 14 nic , wykres płaski jak brzuch chodakowskiej
Wieczorem to mogli by robic bo czuje ze są .
Wgl mam przeczucie ze jak wieczorem mnie nachodzą tak w nocy będę rodzić którejś nocy -
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:dzieki, a kiedy kaszki i herbatki sie dzieciom wprowadza?
lady kaszki to najwcześniej od 4 miesiąca, ale herbatki to chyba od razu można, zależy też jaki rodzaj, z kopru są bodajże od 1 tygodnia, inne nieco później, ale jak Ci Zuzia słabo przybiera to ja bym jej brzuszka herbatką nie zapychała