X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff lista zaktualizowana.

MadziaRatMed, Pola Irene, Lady Savage, la_lenka, Carolline, Czarna_88, Lilla My, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczywiście już niewiele nas zostało...

relgio4pxlxziakh.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Ufff lista zaktualizowana.

Największym dziusiem na razie Henio :P a najmniejszym Milan

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg listy ja nastepna :D
    i tak bym chciala zeby to bylo juz

relgzbmhh8tsviez.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam grzecznie w kolejce,... Wszystko gotowe, poza mna, zaczyna mnie przerazac porod, boje sie bolu alr najbardziej sie boje, ze mnie jakos natna zle albo pekne, chcialabym, zeby chociaz moje krocze nie ucierpiało skoro juz moj brzuch dorobil sie rozstepow :/

relgio4pxlxziakh.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:40

l22nhdge5b933eoh.png
  • Pola Irene Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nie ma na liście oczekujących, ale z terminem na jutro jestem jakaś 5 lub 6 na liście:) W sumie to mogłoby się zacząć w poniedziałek wieczorem, w ciągu dnia poszłabym jeszcze do fryzjera i dopięła wszystko na ostatni guzik...

17u9df9hyjbnpcim.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie tylko ja chcialam na 2500stronie chciqly tez: kasiq, staraczka23, lilamy i anulka20!! Ostatnio tempo mocno spaadlo, wiec kto wie

relgio4pxlxziakh.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :) staram się Was w miarę na bieżąco czytać, ale ciężko z czasem i nie zawsze się udaje. Gratuluję wszystkim nowym Mamusiom :)

Staś jest dość wymagający, bardzo mało śpi w ciągu dnia, więc czasem jem śniadanie o 14, a wieczorem dosłownie padam. Mój P był z nami przez dwa tygodnie, także początek był troszkę łatwiejszy. Chrzciny zaplanowaliśmy na 18.10, mam nadzieję że nie będzie bardzo marudził w kościele. U nas będzie tylko najbliższa rodzina - moja babcia, nasi rodzice i rodzeństwo, a i tak wyjdzie 13 osób. Jeszcze nie wiemy czy będziemy robić w domu z cateringiem (mogłabym na spokojnie wyjść sobie do innego pokoju, żeby przewinąć i nakarmić Stasia), czy w jakiejś restauracji (wiadomo: nie trzeba się niczym martwić i nie ma zmywania :P ). U nas jeszcze jest ten problem, że i tak rodzina będzie siedzieć, bo mają kilkaset km, więc przyjeżdzają już w sobotę.

4me my robiliśmy sesję Stasiowi i bardzo polecam. Miał 8 dni i całkiem fajnie współpracował, chociaż trzeba było zrobić kilka przerw na cycowe uspokojenie. Pani fotograf była bardzo cierpliwa, a dodatkowo miała nagrane bicie serca i cały czas leciało sobie w tle. Sesja trwała ok 4 h, było zrobionych narawdę dużo różnych zdjęć. Zamówiliśmy takie mini albumiki w formie książeczek dla dziadków. Myślę, że to będzie fajna pamiątka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 19:39

4me lubi tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LS jest dziewczynka mniejsza od Milana ;)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham :)

Rafał: Kupiłem przyprawę do kurczaka po pekińsku
    Ja: nie to kaczki po pekińsku
    R: nie do kaczki, tylko kurczaka
    J: Nie do kurczaka, tylko do kaczki
    R: no przecież na opakowaniu jest udko z kurczaka
    J:O.o xD

Pola Irene lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    LS jest dziewczynka mniejsza od Milana ;)

Faktycznie

A wiecie co mi teraz przeszło przez myśl, te mamusie co nam podochodziły a początku :( ciekawe co u nich, czy udało im się powrócić na tą stronę.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś była rozmowa o ilości CC i SN, więc z ciekawości policzyłam i w tym momencie na naszej liście mamy tylko 1xCC więcej od SN :)

Lady Savage lubi tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie zezloscilam , na pytania jak sie czuje
    Pierwsza kolezanka : jak masz poranione sutki to zajebisty jest maltan wez se kup .
    Druga koleżanka : a to karmisz teraz. Zeby wyciagnac sutki to wez odciagaj laktatororem po co ci te kapturki
    Nie bylo by w tym nic gdyby nie to ze owa rada od kolezanki ktora kp jakies 3tygodnie ..
    Mąż siedział i mala zaczęła plakac bo mleko mi nie lecialo i zaczal ze tak mogla bym trzymac , ze to sramto .
    No nerwicy idzie dostac , chyba przez te gadanie i stres mleka mi brakło , mała dostała 20ml i ładnie w miarę leży .
    Czarna a jakiej firmy masz te kapturki ? Mi dali madeli

• Carolline Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziś boli juz porządnie brzuch, ale cieżko mi wyłuskać skurcze w tym napiętym bębnie i je mierzyć :/ a do szpitala mi sie nie uśmiecha jak to fałszywy alarm :/ spróbuje sie położyć i liczyć jak dam radę te cholerne skurcze może sie wreszcie porządnie rozbujaja i bedzie po sprawie. Ach ten finisz jest po prostu beznadziejny :/

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline a ile Ci zajmuje droga do szpitala? Bo pamietam, że masz daleko, co bys nie urodzila w samochodzie ;D

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey dziewczyny ;) ja tez Was podczytuje, choc już nie na bieżąco a jedynie w wolnej chwili...mała juz nie perzesypia całych dni :P
    bywa tak ze nie spi 4 godziny i potem 2-3 przytnie komara a potem znowu bryka ( czytaj rozglada sie wielkimi oczkami ) :P
    Starszak już ładnie sie odnalazł...i wpdalismy w rytm..tylko to wstawanie w nocy...brrr....no ale cóz....uroki macierzyństwa :)
    Synchronizacja dwójki - wyzwanie większe niż się spodziewałam o ile nie chce się tak jak w naszym przypadku "pozbywac" starszaka za pomoco TV...to by pewnie dalo mi trochę luzu...ale jakoś zbyt cenię czas spędzony z nim i zamiast ogladac bajki idziemy do lasu zbierac szyszki albo patyczki by potem jak "Kubus Pupatek" :P wrzucac je do wody...i tym sposobem zainwestowałam w chuste - cudowne rozwiązanie :) mała sie tuli a młody ma mame która ma 2 wolne ręce, biega z nim a nawet skacze :P

Gratuluje wszystkim mamusią - już większośc rozpakowana :)

oczekującym - dużo cierpliwości :)

Pozdrawiamy :)

2q9i9oz.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 20:19

Carolline, Paulinek, monaaa85, 4me, Anitka201, Pola Irene, agatka196, Gusiak, snoopy_etka, skabarka, adzia, Bruma, .ona., karolcia87, trix, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

• Carolline Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2h o tej porze

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline wrote:
    2h o tej porze
    Ooo czyli w razie czego szybki telefon po helikopter?? ;D ja mam jakies 25minut ale w godzinach szczytu pewnie i z 50 by zeszło, ale zawsze można wezwać karetkę i wtedy bedzie 20minut :))

Carolline lubi tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ja mam z lovi takie mi mąż kupił do szpitala i dają radę nawet :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
‹‹ 2428 2429 2430 2431 2432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ