Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justysss wrote:Hey, ja od poniedziałku w szpitalu. Od wczoraj przez 3 dni zastrzyki a w piątek pierwsza oxytocyna. Trzymajcie kciuki, bo mały nie chce wychodzić a ja za przeproszeniem sram w gacie!!!!
-
Hej dziewczyny...
ja od wczorajszego wieczoru czuje sie fatalnie.
Czekam na męza jak wróci z pracy i jedziemy na IP.
Cukry mi skaczą jak diabli...po śniadaniu mialam 164 !
Wczoraj wieczorem też zaliczyłam skoki ale udało mi sie opanować .
Cała noc nie spałam z nerwów o malutkiego.
Pozatym mam odruch wymiotny-sliny nie idzie przełknąć .
Ah...lekarz mnie ostrzegał ,że pod koniec będa wariować cukry i wrazie co mam przyjechać na KTG...no nic torbe też wezme wrazie W.
Dzisiaj doszedł jeszcze ból w dole brzucha
Mam cichą nadzieje,że wróce już rozpakowana ze szpitala...
Trzmajcie kciuki,napewno dam znać co i jak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 09:34
snoopy_etka, MadziaRatMed lubią tę wiadomość
-
Ja też powoli zaczynam bać się tej indukcji...z drugiej strony wolę już chyba być w szpitalu pod stałym monitoringiem niż denerwować się każdą chwilą drzemki małego, gdy dłużej się nie porusza...
Dziś zatem muszę poogarniać wszystko, zapakować się ostatecznie, odrobić goleniei jutro przed 8:00 być na IP
Trzeba też pomyśleć, co dziś dobrego zjemy
anula1990, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
snoopy_etka wrote:Ja też powoli zaczynam bać się tej indukcji...z drugiej strony wolę już chyba być w szpitalu pod stałym monitoringiem niż denerwować się każdą chwilą drzemki małego, gdy dłużej się nie porusza...
Dziś zatem muszę poogarniać wszystko, zapakować się ostatecznie, odrobić goleniei jutro przed 8:00 być na IP
Trzeba też pomyśleć, co dziś dobrego zjemy
A nie jeszcze Madzia zostaje- ale dalej masz szanse mnie przegonić
Czy ktokolwiek oprócz nas jeszcze zostal ?MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Snoopy etka, lila my jutro do szpitala... Anula dzis- no jak nic bede ostatnia
A nie jeszcze Madzia zostaje- ale dalej masz szanse mnie przegonić
Czy ktokolwiek oprócz nas jeszcze zostal ?
Hahah nie wiadomo czy mnie nie odeślą wiec możliwe ,że to ja bede ostatnia...dla mnie to nieważne czy ostatnia czy nie,byle z małym było wszystko wporządku to moge czekać i nawet w październiku urodzićsnoopy_etka lubi tę wiadomość
-
U mnie też różnie może być, bo jeśli mojego lekarza nie będzie to też mogę kwitnąć na oddziale do poniedziałku... ale przynajmniej w przekonaniu, że pod stałym monitoringiem, a to w przypadku tej mojej wybrakowanej pepowiny najważniejsze
A tak poza tym, to ktoś musi być ostatniZresztą, jaką my teraz mamy już wiedzę o karmieniu i kolkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:03
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Poległam w nocy. Młody przez trzy godziny wisiał na piersi, ciągle godny, marudny. W końcu moje zmęczenie dao się we znaki i zrobiłam butle mm. Młody zjadł i od razu odleciał na 4 h. Nie wiem czemu czułam się z tym źle...
Nancy będzie dobrzeprzyzwyczaisz się
-
anula1990 wrote:Hej dziewczyny...
ja od wczorajszego wieczoru czuje sie fatalnie.
Czekam na męza jak wróci z pracy i jedziemy na IP.
Cukry mi skaczą jak diabli...po śniadaniu mialam 164 !
Wczoraj wieczorem też zaliczyłam skoki ale udało mi sie opanować .
Cała noc nie spałam z nerwów o malutkiego.
Pozatym mam odruch wymiotny-sliny nie idzie przełknąć .
Ah...lekarz mnie ostrzegał ,że pod koniec będa wariować cukry i wrazie co mam przyjechać na KTG...no nic torbe też wezme wrazie W.
Dzisiaj doszedł jeszcze ból w dole brzucha
Mam cichą nadzieje,że wróce już rozpakowana ze szpitala...
Trzmajcie kciuki,napewno dam znać co i jak...
Anula będzie dobrze oczywiście kciukasy zaciskamyanula1990 lubi tę wiadomość
-
Chyba ja będę ostatnia bo żadnych objawów i dopiero 1.10wizyta i wtedy jakaś decyzja o szpitalu także spokojnie zdazycie przede mna!
Anula Tobie pewnie beda wywolywac skoro cukry skacza, reszta po terminie juz to tym bardziej i Tylko ja zostanee, no chyba, ze nasza Norwegiamtez bedzie tyle czekac;) carollinenjak tam???? -
Napisalam dlugiego posta i patrze ze go nie ma:/
Ona ja biore 2 razy dziennie po 5 kulek pod jezyk boiron riccinus comunis 30ch - potencja jes wazna ,bo np 5 ch wzmaga laktacje a 30 ch hamuje. Ja jak scisne to cos tam wyleeci ale juz samo nie kapie i piersi miekkie. Wrocily do swoich rozmiarow. Ja zamowilam w aptece i mi sprowadziili za 17 zl.
Lila a tesxiowa ze sluzby zdrowia czy co ze w czarnych barwach wszystko widzii? Zwariowac mozna -
dzień dobry
u nas odpadł w końcu pępuszek
zaliczyliśmy też niestety wczoraj pierwszą wizytę u lekarza bo Olek dostał wysypki na całym ciele, wyglądało to okropnie, cały w czerwonych kropach, okazało się że ma uczulenie, tylko teraz trzeba zgadnąć na co, muszę wyeliminować proszek do prania, płyn do płukania i wszystkie kosmetyki do kąpieli i po, a myć go w krochmalu. O dziwo po pierwszej kąpieli w krochmalu wszystko znikło i znów ma piękną skórę. Ech wiecznie coś, jak nie brzuszek to jakieś uczulenieGusiak, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Nooo ja juz naprawde zalatwilam wszystko przed porodem;) dzisiaj rano- przed KTG- zaliczyłam nawet pedicure
musiałam ściągnąć wreszcie hybrydę- lato sie skonczylo, sandaly schowane a nie wiadomo kiedy bede mogla sie teraz swobodnie położyć na fotelu u kosmetyczki
Teraz to juz naprawde zamykam sie w domu i czekamsnoopy_etka lubi tę wiadomość
-
Nie jestem wstanie was nadrobic ale zycze wszytskim ktore na swoje malenstwa czekaja cierpliwosci, kazda z nas sie doczeka
Ja i Ariana mamy sie dobrze , Ariana spi, przezuca oczkami i also na piersi, ja mecze sie z bolami piersi no ale via malej robie wszystko.Kucykowa, 4me, Gusiak lubią tę wiadomość
-
Diatomka - dzięki za info. Dzwoniłam dziś do położnej, to mówiła, że ciepła kąpiel mi spowodowała wyciek i żebym bromergon pobrała jeszcze przez kilka dni - mam jeszcze kilka tabletek. Piersi też mam miękkie, mam tylko nic przy nich nie 'robić', laktacja powoli powinna zanikać, na pewno nie powinna się rozkręcać. Ech, mam nadzieję, że będzie w końcu ok.
Rozumiem, że Twój lek to na receptę?
Dziewczyny, które lada chwilą będą tulić swoje maluchy - powodzenia.
4me - głowa do góry! Jeszcze momencik i też będziesz już po wszystkim! Cierpliwości! Choć doskonale rozumiem Twoje obawy.
3mam kciuki za wszystkie jeszcze nierozpakowane!
Paulinek - gratulacje!4me lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Ja oszaleje
Od 7 oksytocyna do 11, rozwarcie poszlo na 4cm, bole z krzyza-koszmar.. A gdzie tu do 10cm
Teraz odlaczyli mi oksy na troche i skurcze jak reka odjal..
Kolo 12 meczarni ciag dalszy, oby teraz poszlo z gorki!
anula1990, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Dominka92 wrote:Ja oszaleje
Od 7 oksytocyna do 11, rozwarcie poszlo na 4cm, bole z krzyza-koszmar.. A gdzie tu do 10cm
Teraz odlaczyli mi oksy na troche i skurcze jak reka odjal..
Kolo 12 meczarni ciag dalszy, oby teraz poszlo z gorki!
Powodzenia! Oby poszło szybko i gładko. To samo przerabiałam kilka lat temu temu...
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka