Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny ja z pazdziernikowych a 23.09 urodzila sie moja Zuzia.termin mialam na 10 pazdziernika
...wiec u mnie calkiem z zaskoczenia .poprosgu ideszly w nocy wody i to wszystko.zero skurczy ,zero bolu.i tak 12h i cesarka.wiec nigdy nic nie wiadomo dla czekajacych wszystko sie mize zdazyc bie znamy dnia ani godziny.
KathleenPL, Pola Irene, dddodiii lubią tę wiadomość
[/url]
-
Madziu bo to tak bywa że czasu brak, a jak ładna pogoda to korzystamy i spacerujemy.
Jeszcze chwilka i ty kochana będziesz miała czas wypełniony po brzegi
My jeszcze po południu byliśmy u ortopedy i tez niunia ma zdrowe bioderka i kolejna wizyta za 4 miesiąceTakże dziś dzień pełen dobrych wiadomości.
Anulka a ty byłaś już u pediatry? Lub w ogóle położna była u ciebie?
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Madziu bo to tak bywa że czasu brak, a jak ładna pogoda to korzystamy i spacerujemy.
Jeszcze chwilka i ty kochana będziesz miała czas wypełniony po brzegi
My jeszcze po południu byliśmy u ortopedy i tez niunia ma zdrowe bioderka i kolejna wizyta za 4 miesiąceTakże dziś dzień pełen dobrych wiadomości.
Anulka a ty byłaś już u pediatry? Lub w ogóle położna była u ciebie?
niestety ani środowiskowej, ani położnej a wizyta pediatry za tydzień po miesiącu i chyba przy okazji szczepienie? -
anulka20 wrote:niestety ani środowiskowej, ani położnej a wizyta pediatry za tydzień po miesiącu i chyba przy okazji szczepienie?
Kurcze dziwne. Ja dobrze z szpitala nie dojechalam do domu a już dzwoniła się umawiać na wizytę.
Szczepienie jest później. U nas jest na sam koniec października. Czyli mała będzie miała 2 miesiące. -
MadziaRatMed wrote:o mój post się nie dodał!
cisza tu dziś chyba każda zajęta swoim malenstwem a reszta czeka albo już rodzi
u mnie cisza nic się nie dzieje więc chyba się przeterminuje
Staram sie wykorzystać pozostały czas i aktywnie spędzamy go na powietrzuMadziaRatMed, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
anulka20 wrote:niestety ani środowiskowej, ani położnej a wizyta pediatry za tydzień po miesiącu i chyba przy okazji szczepienie?
My mamy pediatrę 5 października, ortopedę 1 października, a szczepienie 4 listopada. Chcieli nas zapisać przed 1 listopada, ale gdyby coś się działo (odpukać!) to lepiej po wszystkich świętych. Aa środowiskową mieliśmy w 6 dobie życia.
A gdzie Agatka i Anulka zapisałyście maleństwa? Ja za garbatym mostkiem. -
nick nieaktualny
-
Hej
Dolaczam do grona braku czasu aczkolwiek dzis i tak mialam luz bo maz na caly dzien zabral synka k tory stal sie bardzo absorbujacy chce pomagac , chce zeby na niego patrzec , caluje siostre w glowke i mowi do niej czule. Ma dobre serduszko. Ale ma cztery lata i swoje potrzeby. Wciaz sie zadtanawiam kiey go puscic do przedszkola czy po pierwszym czy po drugim szczepieniu. Licze sie z tym ze zaraz bedzie chory...
Dzis byla u nas polozna. Pepek ladnie sie goi jedynie dno pepka rozchylac . Wlasciwie wszytsko ok . Malej sie dzien z noca pomieszal... Od jutra zaczynamy orzestawianie jej na inne tory
Maz rano byl w pzu zeby z polisy pieniadze za ur dziecka wyplacili i jakie bylo nasz zdziwienie jak po 18 pieniadze byly na koncieMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny