Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kasig wrote:ja myślę że w takim zagrożeniu to już działasz totalnie instynktownie, robisz wszystko żeby tylko pomogło, ale nie życzę nikomu, strasznie się wystraszyłam
moja wtedy reanimowali, tez nie zycze nikomu takiego przeżycia. -
nick nieaktualnyPaulinek wrote:Staraczka to dopiero od stycznia możesz załatwiać
i wypłacą Ci od stycznia do dnia 1 urodzin;)
Jaka ja tepa jestem w tych urzędach .
Wczoraj nawet w urzędzie skarbowym bylam z mężem jak on sie ze mnie śmiał przy wniosku o zaświadczenie , nie wiedziałam co pisać jaki rok itp ten mi poprawiac zaczął , myslalam ze wyjdę jeszcze zjeby dostal ode mnie , jak zalatwilismy i wrocilismy do domu to do mojej mamy zaczął sie nabijac ze na kartke sie obrazilam
No kurde nie lubię tej biurokracji -
Przed chwilą mieliśmy drugą wizytę środowiskowej i nasz mały waży już 5 kg! Od wyjścia ze szpitala przybrał 1,5 kg- szok hehe. Chyba trochę tego cycka muszę mu ograniczyć
Jej, jej dzisiaj obiecuję, że siądę do listy i podopisuję dziewczyny:)Lady Savage, kasig, trix lubią tę wiadomość
-
to NANCY dopisze mnie urodziłam dzisiaj o 9.32 40t+1 Liliana 50cm 3420g. poród masakra nigdy więcej albo cesarka albo koniec dzieci
nie mam małej przy sobie bo ponad 2godz partych i mała jest na obserwacji bo dostała tylko 6pktKasiarzynka, Pola Irene, Nancy87, Gusiak, Czarna_88, Staraczka23, Lady Savage, Foto_Anna, adzia, Wonderland, Anitka201, kiti, la_lenka, .ona., Kucykowa, agatka196, moka89, kasig, monaaa85, easymum, Bruma, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MadziaRatMed wrote:to NANCY dopisze mnie urodziłam dzisiaj o 9.32 40t+1 Liliana 50cm 3420g. poród masakra nigdy więcej albo cesarka albo koniec dzieci
nie mam małej przy sobie bo ponad 2godz partych i mała jest na obserwacji bo dostała tylko 6pkt
Madzia gratulacje!
Ja też nie mogę się otrząsnąć po porodzie, ale mam nadzieję, że z czasem te złe wspomnienia trochę wyblakną czego i Tobie życzę -
Madzia super wieści ☺ gratulacje dla was i dużo zdrówka i trzymam kciuki za małą ✊
Ja w dzień porodu też mówiłam ze już nigdy więcej ale teraz po dwóch tygodniach tak nie mówię bo już nie pamiętam tego bólu ☺ całe szczęście -
nick nieaktualny
-
Gratuluję nowym mamusia. Ja wczoraj byłam na badaniach swoich, poszłam spytać czy zostało zgloszone ze urodziłam okazało się że nie i sama zgłosiłam małego dziś była położna i zastrzeżeń żadnych nie ma kazała przepajac i mniej miarek mleka dawać nie 3 tylko np 2.5 dodatkowo pokazała jak pomóc małemu jak kupy zrobić nie może i nasz mały waży juz 3960 czyli powiedziała że przybrał dobrze niestety za dużo pomimo że karmiony mlekiem modyfikowanym w większości. I za tydzień do pediatry mamy iść a za dwa tygodnie przyjdzie do nas 13.10 położna taka fajna mi się trafiła kobiecina bo niektóre tylko każą karmić piersią a ta nic nie powiedziała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 13:38
-
Nancy87 wrote:Przed chwilą mieliśmy drugą wizytę środowiskowej i nasz mały waży już 5 kg! Od wyjścia ze szpitala przybrał 1,5 kg- szok hehe. Chyba trochę tego cycka muszę mu ograniczyć
Jej, jej dzisiaj obiecuję, że siądę do listy i podopisuję dziewczyny:)położna w szoku ze tak przybiera a cały czas na piersi.
-
nick nieaktualny