Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
julita wrote:a wiesz że poruszę jutro ten temat z pediatrą, bo jednak to każdorazowe odciąganie z obu piersi jest bardzo męczące i zajmuje trochę czasu
Jestem załamana, przeraża mnie długodystansowa dieta bez mleka, nie wiem jak to ogarnę.
-
u mnie delicol nie pomógł jest widoczna roznica po lafex- niemieckie kropelki stosuje od niedzieli Jagódka dzisiaj spi cały dzien i ładnie noc przespała wykończona biedna była tymi kolkami wzdeciami i bóg wie czym najwazniejsze ze jej ulzyło
-
bento wrote:Witam,
Dziewczyny, czy u waszych maluszków przy przemywaniu pępuszka też pojawiała się taka brązowa krew pod tym kikutem pępowiny?
U nas ten pępek to chyba ktoś przykleił bo ani myśli odpaść... już sama nie wiem co robić, zadzwonię do położnej żeby wpadła i rzuciła okiem na to.
Lady Savage Nosek po Rafale, ale usteczka takie jak u Ciebie.
ja tak miałam az nawet zaczął brzydko pachniec- jakby gnił przeraziłam sie zadzwoniłam do poloznej i akurat przy niej odpadl a potem 3 dni jeszcze octanisept i pępunio zagojony od 2 tygbento lubi tę wiadomość
-
kasig wrote:dzień dobry mamusie
witam się w ten piękny zimowy dzień, troszkę się zdziwiłam jak za oknem zobaczyłam śnieg
u nas od kilku dni nie za ciekawie, Olek już 3 dzień kupy nie zrobił, a ja nie mogę patrzeć jak on cierpi przez to, pręży się, stęka płacze, je niespokojnie, co chwile się wybudza, zastanawiam się czy nie iść z nim do pediatry, nawet termometr już nie pomógł
-
mój uniwerek jest zajebisty,
tak się chwalą tu i tam że drugi najlepszy uniwerek w Polsce, a co dziekan odwołał zajęcia do końca następnego tyg. bo co? ..... Bo nie zdążyli zmontować krzeseł do sal dydaktycznych
śmiech na sali.
-
A u nas zdarzył się cud
odpadł kikut pępowiny
Chciałam zmienić pieluchę i w pępuszku pusto
jedno zmartwienie mniej.
Moja córcia dziś tylko je i śpi, chyba pogoda tak na nią działa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:41
la_lenka, .ona., Czarna_88, trix lubią tę wiadomość
-
4me wrote:Dzieki dziewczyny. Kupilam juz dzis w aptece jakis drogi, specjalistyczny na odparzenia ale następnym razem próbuje ziajke. Jest jakaa specjalna na odparzenia- jak sie nazywa albo wygląda?
Maly miał lekkie rozwolnienie i oprócz tych,krostek ma Male odparzenie przy samym ujściu z dupki4me lubi tę wiadomość
-
Hej,
no u nas śniegu nie ma, ale pada jakiś deszcz ze śniegiem, mokro, szaro, buro i depresyjnie. A że nockę miałam kiepską, to czuję się dodatkowo dupowato. Pogoda nie nastraja
Dziewczyny, których dzieciaczki mają naczyniaka: są tu takie?
Pojawił nam się w 2 tygodniu życia na główce - czytam o tym w necie i czytam, niby to tylko defekt kosmetyczny (póki co i tak jest niewielki), ale jest... Jak to mama, wszystkim się martwię.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
kasig wrote:Lady w Bytomiu też jest, pisalam rano
ja tam się nie cieszę, ale to taki mokry snieg pewnie do wieczora calkiem stopnieje
Ale fajnie, ja to mam pecha pewnie w tym roku znowu do Poznania nie zawita, a moja mama mieszkająca w Bytomiu już bałwanka może lepić -
nick nieaktualny
-
.ona. Moja mała ma naczyniaka na łydce i taki malutki przy oczku. Mamy zalecone USG jamy brzusznej i główki. Neonatolog w szpitalu mówiła, że to nic takiego, ale zawsze trzeba sprawdzić czy nie jest to spowodowane jakimś wew. krwawieniem.
Podpytaj może swojego pediatrę, mój syn też miał naczyniaka(z tyłu głowy) ani w szpitalu, ani w przychodni nic nie kazali z tym robić tylko obserwować czy się nie powiększa. Tak więc wszystko zależy od podejścia lekarza..ona. lubi tę wiadomość