X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka jaki fajny leżaczek zupełnie jak gondola w wózku , powiedz czy z tego sie robi tradycyjny leżaczek ?

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasig mi też dr nie mówiła. Ale w poniedziałek idziemy do kontroli to zapytam.

Mała zasnęła z cycem w buzi i cmokac go jak smoczka. Jestem uziemiona.

Dziewczyny my szczepienie mamy za 2 tygodnie i aż się zaczynam bać po tym co piszecie bo my też tez szczepimy tymi na NFZ.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 11:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka za tą cenę warto było

skabarka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 11:24

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka, gdyby nie to, że dostałam leżaczek za darmo, to kupiłabym właśnie ten, uważam, że jest świetny właśnie przez to rozkładanie na płasko.

Moja córka też ma dziś dzień "do mamusi", śpi tylko w chuście albo przytulona do mnie na łóżku albo na rękach. I jak tylko próbuję się ruszyć to jeszcze się nie obudzi, a buzia natychmiast w podkówkę. No nic, trudno.

Ja właśnie wyjęłam pranie - prałam różowe i czerwone rzeczy. I coś musiało farbować, bo niektóre bodziaki i śpioszki co były mocno sprane i takie ledwo, ledwo różowe - nagle zrobiły się intensywnie różowiutkie. :P Nawet ładnie, byle tylko zacieków nie było po wyschnięciu.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my od 16spimy niech jeszcze pospi godzinę a później się wykapiemy i będziemy próbować się usypiac. Dziewczyny co lepsze dicoflor czy floraktin?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się boję jaka będzie noc po tym dniu śpiocha. W sumie bym już moją obudziła, ale zupełnie nie chce współpracować, nawet jak płacze to oczy zamknięte. Zjeść też na śpiąco zjadła. Wieczór będzie chyba trudny. :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    a leżaczek mamy z Tiny Love - bardzo bardzo polecam :) rozkłada się całkowicie na płasko, ma miejsce na zawieszki, do tego światełka i melodyjki i wibratorek pod dupcią który też pomaga zasnąć :)

a przy okazji szczepienia dowiedziałam się że młoda waży 4900g i jest długaśna jak na ten wiek :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30573c99b5a6.jpg
    Ten lezaczek jest super właśnie dlatego, ze rozkłada sie na plasko i juz naluszki mogą w nim siedzuec. My dostaliśmy inny, używany ale mimo to zamówiliśmy dodatkowo ten- wlasnie przez funkcje rozkladania... ma byc w poniedzialek- nie mogę się doczekać :)

skabarka lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sweet trzymam kciuki za Kosme żeby wszystko się poukladalo i maluszek był zdrowy.

Mój malybod wczoraj walczył z zatwardzeniem dzisiaj pół nocy przestekal strasznie mi go żal było. Dzisiaj pił herbatkę rumiankowa i kupka przed chwilą poszła już normalna :-) widać ze małemu lepiej.
    My leżaczki bujaczka jeszcze nie mamy żadnego ale powoliz zamierzamy kupić :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swietny tez lezaczek!

Ja dzis dzien stracony, mala marudna, duzo placze, duzo na rekach, zaraz kapanie . na noc nie licxze ze pospie

Skarbka ja jakmala bedzie marudna dam albo paracetamol albo czopki uspokajajace viburcol

Dziewczxyny te czopki sa wyjatkowo bez recepty teraz, wiec warto kupic i miec.

I tez jest zel do posmarowania przed szczepieniem godzine o dzualaniu znieczxulajacym. Ja kupie. Cos na e

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emla z lidocaina

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy waszym noworodkom też zdarzają się bardzo długie przerwy w spaniu? Mój synek nie spał od 15:30 i zasnął dopiero teraz - po kąpieli i dopojony butlą. W sumie codziennie od 15-16 mamy kryzys do 20 i boję się, czy to nie jest dla niego zbyt męczące... Łącznie przesypia mi na dobę średnio 12 godzin i to chyba za mało, widzę, że się meczy, ale przysypia na 10 minut i szuka cyca, płacze i od nowa ;/

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Dziewczyny, czy waszym noworodkom też zdarzają się bardzo długie przerwy w spaniu? Mój synek nie spał od 15:30 i zasnął dopiero teraz - po kąpieli i dopojony butlą. W sumie codziennie od 15-16 mamy kryzys do 20 i boję się, czy to nie jest dla niego zbyt męczące... Łącznie przesypia mi na dobę średnio 12 godzin i to chyba za mało, widzę, że się meczy, ale przysypia na 10 minut i szuka cyca, płacze i od nowa ;/

też moja raz, nie spała od 10 do 20

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na pipuszce miedzy wargami mala ma drobne krosteczki,taka kaszka. Czym to potraktowac?

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny polecacie cos na ropiejące oczka?
    Mala ma 9 dni i od 3 dni ropieją jej oczka:(

3i49tgf6plfmlliy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka 4me tez mamy ten sam leżaczek z tiny love i tez czerwony, Lilka lubi te światełka bo zabawki jeszcze ja nie interesują;)

battinka przemywaj przegotowana wodą u nas skonczylo się antybiotykiem w kropelkach i one pomogly teraz się modle by nie powrocila ta ropa...

kobietki dostalyscie pierwsza wyplate z macierzyńskiego? ja dziś dostałam ale o praktycznie polowie mniej niż powinnam;/ nie wiem czemu ...

• diatomka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda moze za polowe miesiaca dostalas tylko?

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Wiaraczynicuda moze za polowe miesiaca dostalas tylko?
    no wlasnie nie wiem bo napisali w tytule 02-30.09 czyli ze za caly wrzesień..;/ nie wiem czy to ma znaczenie ze pracodawca zaniosl moje papiery rowne 2 tygodnie od urodzenia Lilki no ale teoretycznie taki wlasnie ma się czas 2 tygodnie od urodzenia prawda?

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda Ja dostałam pierwszy macierzyński i o 600-700zl mniej :-/

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
‹‹ 2559 2560 2561 2562 2563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ