Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No i Mikołaj:) Chyba nie wrzucałam tu jego zdjęcia od porodu.
snoopy_etka, wiaraczynicuda, la_lenka, Lady Savage, agatka196, Staraczka23, chabasse, adzia, Anitka201, Czarna_88, karolcia87, trix, agniesja, skabarka, Luna1, Misi@, Pola Irene, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
agatka biedna malutka.. trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia a to spanie na podłodze to jest chore.. jak tak można ja się pytam?
staraczka no dziwny ten pępek nie wygląda za dobrze, ja na Twoim miejscu pokazalabym albo poloznej albo pediatrze, u ans pepek wygląda jak u Mikusia
U nas na razie oczka ładne bez ropek i pryszcze tez poschodzily smaruje buzie kremem z dermediki baby i jest ladna buzia
Jutro idziemy na szczepienie 5w1 i boje się jak mala to zniesie.. a tak poza tym to Lilka jest kochana i grzeczna
-
wiaraczynicuda wrote:Hej
agatka biedna malutka.. trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia a to spanie na podłodze to jest chore.. jak tak można ja się pytam?
staraczka no dziwny ten pępek nie wygląda za dobrze, ja na Twoim miejscu pokazalabym albo poloznej albo pediatrze, u ans pepek wygląda jak u Mikusia
U nas na razie oczka ładne bez ropek i pryszcze tez poschodzily smaruje buzie kremem z dermediki baby i jest ladna buzia
Jutro idziemy na szczepienie 5w1 i boje się jak mala to zniesie.. a tak poza tym to Lilka jest kochana i grzeczna
To nie dobrze jak tak wygląda, bo my mamy przepuklinę pępkową
-
wiaraczynicuda wrote:Hej
To nie dobrze jak tak wygląda, bo my mamy przepuklinę pępkową
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo u Lilki bardzo podobnie wygląda ale pierwsze slysze o czymś takim jak przepuklina pępkowa. Jutro idziemy na szczepienie to spytam lekarki
Mój R twierdzi ze Lilka ma normalny pepek hehe tzn ma taka gorke ale w srodku z dolu skorka przyslania ja
Ja tam się nie znamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 17:31
-
nick nieaktualnyNancy śliczny chłopak .
Wiecie co , nie będę położnej szukac i wydzwaniac po nią , w czwartek mąż wolne ma ro pojedziemy do przychodni one są w zabiegowym więc nie powinny robic problemu aby spojrzeć tym bardziej ze była jedna wizyta a nie 6 i w każdej chwili mogę skargę złożyć.
A mamie pokazałam bo była , mówiła że właśnie w kąpieli mogę spróbować odkleic lekko i że jak by płakała dużo to było by widać po pępku i to się od płaczu moze robić .
Nancy śliczny MikołajWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 17:34
Nancy87 lubi tę wiadomość
-
Agatka trzymam mocno kciuki za szybki powrót maleństwa do zdrówka
Nancy fajny ten Twój 'mężczyzna'
Kurde karmie mała często, ściągam pokarm i mama wrażenie, że jest to jakoś mniej... nie wiem czy to jakiś kryzys czy coś... na ratunek dziś kupilam sobie karmi, ponoć ma trochę pomoc na laktacje... zobaczymyNancy87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
staraczka wg mnie mięsnie sa po prostu słabe. nie na tyle silne zeby utrzymac jelita w ryzach:) i jelitko znajduje sobie ujscie i jak slabe miesnie to wychodzi przepuklina wlasnie.
moj synek mial pachwinowa przepukline, prawdopoodbnie jak zstępowaly jąderka to nie zaroslo jeszcze miejsce a jak on sie miesiac za wczesnie urodzil to tym bardziej slabe wszystko bylo. oczy w caly swiat mu te uciekaly . glowe zaczal trzymac jak mial z 4 miesiace. -
diatomka wrote:4me ktory ten bujaczek?
staraczka niestety nie od placzu jest przepuklina, ludzie tak powtarzaja:) musialby wszystkie noworodki miec przepukline;)ma funkcje lozeczka wiec juz nawet nasze maluszki mogą w nim lezec- dlatego taki fajny
http://www.smyk.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg,p1052156769,swiat-niemowlaka-p?gclid=CKPmtJHP0cgCFanVcgodqXEPmA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 19:54
-
nick nieaktualnyHej. Moj synek ma dzisiaj spiacy dzien. Wstalismy ok 11 i mlody ponkazdym jedzonku dalej szedl spac. Eh ciekawe jak teraz w nocy bedzie
Niedlugo szczepienie a ja dalej nie wiem co wybrac. Ogolnie.jestem.za tymi standardowymi ale boje sie tych kluc.
Agatka trzymam kciuki za Olivke. Dasz rade, wiem ze jest mega ciezko w szpitalach, tomcomtammsie.dzieje to.masakra. a moze zmiesci sie lozko polowe, albo materac? Zawsze.to.lepsze niz karimata
A o to moj śmieszek.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab0361f9589e.jpg
la_lenka, Anitka201, 4me, agatka196, adzia, Gusiak, trix, skabarka, Staraczka23, snoopy_etka, Misi@, karolcia87, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny4me wrote:Dziewczyny doszedł do mnie bujaczek-leżaczek z Tiny Love- potiwerdzam rewelacja!!! Syna nie ma- usypia w 5 min
aż się boje, ze juz nie będzie chcial spac w swoim łóżku
a moja Lilka ani razu nie usnela w tym bujaczku leżaczku, tej wibracji to chyba w ogole nie lubi. Podoba jej się tylko ta karuzelka ze światełkami i muzyczka ale długo i tak tam nie chce leżeć -
Ja biorę falvit mama ale szczerze to wzielam co Pani w aptece polecila. Po prostu chciałam sobie zaaplikować troche witamin bo przez te problemy małego z brzuchem nie jem dużej ilości warzyw bo na liście wzdymających jest ich pelno i nie jem tez nabialu wiec moja dieta jest dość uboga
narazie robię próbę czy nie jedzenie tego wszystkiego pomoże małemu... Pozniej bede dodawać stopniowo i sprawdzać reakcje.