Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś! No widzisz! Wszystkie Ci mówiłyśmy, że wszystko ok. Teraz się już wyluzuj, wypoczywaj i dbaj o siebie i maleństwo A który to tydzień według USG?
Generalnie ja sie do koleżanek śmieję, że ja mam faceta bez wad tylko rodziców mamy za blisko.
Wiaraczynicuda, tatusiowie pewnie zawsze tak reagują... przecież chodzi o jego córeczkę
Mój tata był bardzo o mnie zazdrosny. Nie miałby mój mąż z nim łatwego życia. -
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Do mnie dzwonił tata przed chwila złożyć życzenia i pogratulować. Bo wczoraj nie miał jak gadać przez telefon i powiedział mi że bardzo się cieszy i jest mile zaskoczony ta informacja. Kazał dbać o siebie i tak chwile pogadał. Powiedział że mame naprostuje bo nieładnie się zachowała. Aż się popłakałam. Zawsze miałam z mama lepszy kontakt niż z tata a tu taka niespodzianka.
Skąd ja to znam, moja mama bardzo sie zmienila odkąd zamieszkałam z mężem i teraz relacje sie troche popsuly, nie przepada za nim ale nie okazuje też i gadają normalnie
-
nick nieaktualnyUrsa mojemu tacie strasznie zalezy zebym zrobila ta magisterke i on sie wystraszyl ze jak jestem w ciazy to oleje studia.. ale ja je skoncze normalnie.. urodze we wrzesniu a II rok zaczyna sie w pazdzierniku to troche dojde do siebie i dam rade zreszta moja mama tez studiowala z moja siostra w ciazy i jak ja urodzila i ja z tata jezdzilismy z mamcia na uczelnie
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Skąd ja to znam, moja mama bardzo sie zmienila odkąd zamieszkałam z mężem i teraz relacje sie troche popsuly, nie przepada za nim ale nie okazuje też i gadają normalnie
moja mama byla najpierw zazdrosna jak zamieszkalam z moim R obrazala sie na mnie jak nie dzwonilam co pare dni i mowilam ze "juz jej nie kocham i nie potrzebuje" hehe mieszkam z moim juz 2,5roku i sie przyzwyczaila. A teraz jak jestem w ciazy to dzwoni do mnie codziennie albo kilka razy dziennie -
nick nieaktualnywiaraczynicuda wrote:moja mama byla najpierw zazdrosna jak zamieszkalam z moim R obrazala sie na mnie jak nie dzwonilam co pare dni i mowilam ze "juz jej nie kocham i nie potrzebuje" hehe mieszkam z moim juz 2,5roku i sie przyzwyczaila. A teraz jak jestem w ciazy to dzwoni do mnie codziennie albo kilka razy dziennie
ale on mial takie slabe dzieciństwo ze wiele razy widzialam jak po wypiciu piwa ma tzw chorobe sieroca -
My już po wizycie
Pani Doktor zrobiła normalne badanie, wszystko ok, później USG jest pęcherzyk płodowy z zarodkiem i najważniejsze była akcja serca , ale Pani Doktor powiedziała że posłuchamy na następnej wizycie, w sumie i dobrze bo chyba mąż by mi nie darował że nie słyszał. Przewidziany termin porodu według miesiączki 29.09 a według USG 1.10, więc podobno idealnie, rzadko się zdarza żeby w tak wczesnej ciąży te terminy były zbliżone Emotikon smile więc będziemy mieć piękny prezent na 2 rocznicę ślubu następna wizyta za 3 tygodnie, mam chyba z 7 badań zrobićchabasse, kasig lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Chodzi o to ze od początku nie darzyla go sympatia, malo mowny jest i kilka razy zdarzylo sie ze nie mowil dzieb dobry jak do mnie przychodzil teraz z reszta tez czasani tak jest albo pod nosem powie ze nie slychac, jest zdania ze odkąd z nim mieszkam to dostal skrzydeł ze i mi sie postawi
ale on mial takie slabe dzieciństwo ze wiele razy widzialam jak po wypiciu piwa ma tzw chorobe sieroca
moja na poczatku nie traktowala naszego zwiazku powaznie uwazala ze to przelotne i zebym sobie znalazla kogos innego bardziej przystojnego tzn w jej typie i nie wiem najlepiej lekarza hehe ale potem go polubila i nawet jak mielismy kryzys i myslalam o rozstaniu to sama mi mowila zebym dala mu szanse ze ona sie do niego przyzwyczaila wiec teraz jest okej -
nick nieaktualny
-
Współczuję Wam problemów z rodzicami, teściami. Mój mąż jest dla moich rodziców kochanym zięciulkiem, traktują go jak syna i też tak czasami do niego się zwracają. Ja mam też super teścia, o wszystkim mogę z nim porozmawiać. Teściowa niestety zmarła, jak mój mąż miał 10 lat.
-
nick nieaktualny