Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
Dziś powalczę z laktatorem.
Wasze dzieciaczki śmieją się już głośno? Moja czasami piszczy i sporo guga, ale nie śmieje się głośno. Od kilku dni łączy rączki i powoli zaczyna je wyciągać do grzechotki jak jej pokazuję, ale jeszcze nieporadnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:04
easymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBento u nas nie ma odgłosu jak sie śmieje ale otwiera tak szeroko buzie jak by uzębienie miala pełne hahaha zaczęła sie "zachwycac" a guganie swoją drogą , czasami w nocy potrafi tak głośno gugac ze z mężem sie śmiejemy.
Jezuu tak wieje a ja do sklepu musze isc z małą , mam mleka na jedna porcje a bylam pewna ze stoi karton bo odrazu killa kupujemy , pomylilam z kartonem kaszy gryczanej hahaadzia lubi tę wiadomość
-
Mania czasem parska śmiechem przez sen
A zazwyczaj uśmiecha się otwierając szeroko buzię i ma dołeczki
Generalnie najchętniej to śmieje się do swojego starego, żyrandola i wszelkich lamp sufitowych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 12:07
-
moka89 wrote:Lampy rządzą
nawet cotton balls
U nas guganie jeszcze słabo idzie, wiecej jest "ouuuuua" "uuuu"
no i bezzębny szeroki uśmiech
czasami przez sen jest takie śmianie razem z drżeniem jakby parskala ze śmiechu xD
Kocham tą moją małą gułę -
No i moja Lenka chora .Wiedziałam ze tego nie unikne, bo mnie dopadło cholerne grypsko. Bidulka ma katar i id czasu do czasu kaszle. Gorączki brak.Dzwoniłam do lekarza kazał jak najczęściej oczyszczać nosek a na ten kaszel, kazał kupić kropelki Sinecod.A w poniedziałek zjawić się u Niego. Paskudny okres jesienno -zimowy.
-
http://static.pokazywarka.pl/i/6157162/861731/image-39fb06b06b54d08b2a20b85fd96b6998b49ffc66c656214d28d71aea5196d3d8-v.jpg Wiktor tak wygląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 19:23
Lady Savage, agatka196, moka89, karolcia87, Staraczka23, paula2013, adzia, easymum, Lilla My, kasig, chabasse, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
My trójki już mamy od ok 3 tygodni, i też już są dość ciasnawe... dwójki były za krótkie, a trójki pomału robią się za wąskie w pasie dla mojej kluski. Używamy Tojoursów z Lidla, na zmianę z Dadą z Biedry, trójki z Rossmanna już wyjściowo były małe.
-
Jeju pije drinka z mężem od nie pamiętnych czasów
Kacperek ładnie śpi a rodzice się razem relaksuja opijamy ostatni dzień moich 26 latadzia, easymum lubią tę wiadomość