Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aldonaa wrote:Ja uzywam kremu na rozstepy z ziaji i ich masla ujedrniajacego. Jestem mile zaskoczona, bo te najmniejsze rozstepy zniknely, a wieksze powoli sie wygladzaja i sa dosc jasne . Noe spodziewalam sie takiego efektu w tej cenie.
-
Zakochałam się, chyba kupię takie córci
http://pl.dawanda.com/product/88488371-baweniane-body-z-dugim-rkawkiemadzia, agatka196 lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Krem na rozstepy mamma mia, od 4 m-ca ciazy i po porodzie, i maslo ujedrniajace mamma mia od pierwszego dnia po porodzie. Za wszystko zaplacilam trzydziesci pare zlotych, wiec nawet gdyby efektow nie bylo to nie byloby mi bardzo zal. Chcialam zaczac od czegos z nizszej polki. A tu mile zaskoczenie. Rano smaruje brzuch tym maslem, a na wieczor kremem na rozstepy. Najlepszy podobno jest naturalny kolagen silver, ale ta cena...
http://ziaja.com/kosmetyki/dla-niej/cialo/cellulit-i-rozstepy/3270,reduktor-pierwszych-rozowych-rozstepow-i-rozstepow-trwalych
a jaka cena tego kolegenu?? u mnie na pewno bedzie potrzebny laser za pewnie 1-2 tyiace, tak chujowo to wyglada;/ ale po tym jak sasiadka tydzien temu stracila dziecko w 26tc juz mniej sie nimi martwie, ciesze sie, ze mam Lilke. no ale przyznaje, ze obrzydza mnie moje odbicie -
znalazłam super stronke !!!
http://promocjedladzieci.pl/?cat=36
zestawienie wszystkich promocji na pampersy, a ja tu już od 2 godin sklep po sklepie szukam a tu wszystko w jednym miejscu ! no ale i tak, poki co nie ma zadnej szalowej, wiec czekam ..chabasse, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej , po czym poznac ze pampersy sa za małe ? My jak 2mamy to mam wrażenie ze duże są bo jak zapinam na nich body to tak upchac muszę
Kupilam balsam w aptece za 20zl z wyciągiem śluzu ślimaka i powiem wam wygładza skórę i jest napięta , zauważyłam to po 3dniach , smaruje rano i wieczorem -
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie dada a pampers, to dwa rożne światy. Pampersy sa miękkie i bardziej chłonne, dada jest sztywna, zbita i czuc wilgoć nawet przez ubranie, także nam dada nie podpasowala.
Staraczka - ja tez 2 pieluszki upycham w body xD no i zastanawiam sie czy zamiast kombinezonu nie kupic kurtki. Niewygodnie mi sie zakłada kombinezony -
A my raczej zostaniemy na stałe przy Dadzie. Biedronkę, w przeciwieństwie do Lidla, mam niedaleko domu albo mąż tuż przy pracy. Rossmannowe miałam tylko raz, te najmniejsze i wydały mi się gorsze niż Dady.
A oryginalne Pampersy to znowu u nas kompletna porażka - po kilku pieluszkach pupa czerwona i w krostki. Zostały mi dwa wielkie opakowania.
Tak samo chusteczki - jak tylko zmieniłam na inne niż rossmannowe (te biało różowe) to zaraz podrażniona pupka. -
nick nieaktualnyMoka o pampersy mi chodzilo ze upucham zeby zapiac body a teraz dalas do myslenia ze moze pampersy sa dobre tylko body za krótkie
A kombinezon to pewnie masz zapinany na ukos ze mowisz o nie wygodzie , mam tez na ukos i bez kitu jedna noga fajnie a druga trzeba upchac , sa takie kombinezony ze nogi rowno wkladasz a zapiecie jest takie jak klapa zamykasz i zapinasz , trzeci rodzaj jeszcze lepszy bo tylko rece wkladasz a dol jak śpiwór -
Staraczka23 wrote:Moka o pampersy mi chodzilo ze upucham zeby zapiac body a teraz dalas do myslenia ze moze pampersy sa dobre tylko body za krótkie
-
A to mój kawaler - 7 tygodni skończone w czwartek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:45
bento, Staraczka23, Kucykowa, adzia, la_lenka, Lady Savage, skabarka, snoopy_etka, chabasse, karolcia87, agatka196, Dżuls, kasig, Pola Irene, easymum lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Cześć mamusie
Bardzo dawno nie pisałam, podczytuję was co jakiś czas ale nie bardzo mam kiedy pisać, bo tak jak dżuls pisała...ciężko jest z 2 dziecido tego od 1.5 tyg. mam 2 chorowitki w domu. Starszak przywlókł z przedszkola jakiegoś wirusa i oczywiście zaraził Henia, całe szczęście, że tylko katar mu się pojawił i na dzień dzisiejszy prawie już się go pozbyliśmy. Henio rośnie jak na drożdżach a jest tylko na piersi
po prostu, rośnie mi DUŻY facet
Obecnie waży 7820 g i jest bardzo długi. Zaczynamy już niektóre ubranka 74. Jak dla mnie, najgorszy był pierwszy miesiąc
obecnie jest już całkiem nieźle...może na reszcie zaczyna się Heniowi normować nocne spanie, bo zasypia ok 22:00 i śpi do 5:00. Ja oczywiście budzę się w między czasie, bo muszę odciągnąć piersi inaczej by mi pękły. Jednak podczas "skoku" smyk jakby mógł, to by nie schodził z piersi
do tego w nocy je co 2 godziny.
Buziaki dla wszystkich dzieciaczkówKucykowa, adzia, bento, skabarka, karolcia87, agatka196, Dżuls, kasig lubią tę wiadomość