Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MadziaRatMed wrote:hej ! kiedy zmieniałyście pampersy na rozmiar 3?? bo dobra promocja w smyku i nie wiem jakie kupić, nieogarniam tej ich rozmiarówki
Napiłam się wczoraj mleka i dostaje kręćka, oglądam córę na wszelkie strony, w każdej kropce już mi się powrót alergii objawia. Ech, ciężko wyluzować -
moka89 wrote:Skoro o pieluchach mowa, to jaka jest dobra cena za sztukę 3 pampersa?
Ja kupiłam jak była promocja w netto 3 opak. Za 69 zł wiec za sztukę wyszło 0.4 wiec bardzo dobra cena za pampersa
Jakiś czas temu na stronie smyka tez była promocja nie pamiętam za ile ale też mniej niż 0.50 za szt ale wtedy jeszcze 2 kupowałam -
MadziaRatMed wrote:dzieki! !!
a wlasnie jak tam z innymi markami? wiem,ze DADA jest chwalona ale jak z rossmanem, lidlem itp??
bo widze, ze o ile 2 pampersa maja podobna cene do innych to juz 3 a duzo drozsze...
Ogólnie kiedyś te pieluchy z Biedry i Lidla były jakościowo nieco gorsze od Pampersów, a teraz już są super i mam pewne podejrzenie, że Pampersy robią bokiem dla Lidla i Biedry pod ich marką, jak zresztą sporo różnych firm od innych produktów.
A, no i też czasem robią mega paki w lepszej cenie, więc trzeba polować i mieć rękę na pulsieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 21:11
-
paula2013 wrote:Czy Wasze maluchy tez pchają piastki do buzi i się slinia? Mój od kilku dni tak ma, mam nadzieje ze to jeszcze nie zabki i ze to normalne...
-
A mój mąż stwierdził że najlepsza różnica wieku między dziećmi to dwa lata to obliczylam że w przyszłym roku musimy zacząć się starać o dziecko drugie a wcześniej wpadł na pomysł jestem na macierzynskim bym zaszla i od razu po macierzynskim lub na była na l4 i później znów macierzyński haha ciekawa jestem jakbym sobie poradziła z dwójka maluchow rok po roku nie widzę siebie[/QUOTE]
Moja koleżanka właśnie tak zaszła ze zaraz po macierzyńskim na l4 , teraz jest w 3mcu . Musiała zapisać malucha do takiego klubu maluszka na 4h dziennie bo mówi ze nie ogarnia z nim całego dnia. Cały czas chce jej się spać i jest zmęczona jak to na początku ciąży. Ja patrząc na swojego małego ile czasu potrzebuje i uwagi podziwiam sama nie wiem czy bym dała rade...chociaż pewnie jakbym musiała to bym sobie poradziła. .... ale mnie to już nie spotka bo mam swoją wymarzoną dwójke z dużą różnica wieku ale córa mi dużo pomaga -
aldonaa wrote:Madzia! Jak twoja walka z rozstepami??
-
Hej witamy się wieczornie.
Mała ma skok rozwojowy i daje do wiwatu tak że już dziś dwa razy ryczałam.
Lalenka tez sporo przeczytałam jeszcze o tej skazie białkowe i faktycznie może się utrzymywać nawet do 10 tygodni w organizmie wiec juz całkowicie stosuje i nic nie próbuje.
U nas pampersy 3 juz ponad 3 tygodnie nosimy. Jednak zmieniliśmy na pampers premiumm całe bo dada zaczęła jej się przykleja do dupki zwłaszcza po kupie i robiły się rany.
Ale z tym mlekiem to nieźle sciagacie. Ja ostatnio ściągłam z dwóch cyców przez godzinę 80ml a i tak w zlew poszło
Piąstek dalej do buzi nie wkładamy za to coraz śmielej łapie zabawki w rączki, śmieje się na głos, piszczy, krzyczy, i jak coś ja zachwyci to tak wybalusza oczy i macha rączkami.
Anulka Wiktorek ślicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 22:02
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 11:21
agatka196, la_lenka, adzia, paula2013, Dżuls, easymum, Lilla My, diatomka, aldonaa, kasig, 4me, chabasse, Anitka201, Lady Savage, Bruma, karolcia87, Kucykowa, snoopy_etka, Luna1 lubią tę wiadomość