Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Widzialam po 20zl
Nam chodzi o to ze godnola duzo zajmuje , a do ilu miesięcy fotelik w stelazu moze byc wpinany ?
-
A ja kupilam dzis szeroko omawiana mate skip hop i jestem zadowolona- teraz musze sobie tylko wzór wybrac bo wzielam te szaro kremowa. Cóż czy sie przyda, na jak długo i czy praktyczna sie okaże. Sprawilo mi to przyjemność i to najważniejsze
a jak przestaniemy używać oddamy, schowamy na następne lub sprzedamy
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
diatomka wrote:La lenka. Wg mnie ta mata jest na chwile bo ja k dziecko zacznie pelzac czy raczkowac w wieku7-8 mcy to wszedzie a jie tylko na macie;) ja mam takie cos zwijane po synku:) akurat nam sie takie ala puzzle nie sorawdzily bo tymo poobgryzal z czasem i pogubil. Ale fakt bardzo ladne.
-
4me wrote:A ja kupilam dzis szeroko omawiana mate skip hop i jestem zadowolona- teraz musze sobie tylko wzór wybrac bo wzielam te szaro kremowa. Cóż czy sie przyda, na jak długo i czy praktyczna sie okaże. Sprawilo mi to przyjemność i to najważniejsze
a jak przestaniemy używać oddamy, schowamy na następne lub sprzedamy
-
la_lenka wrote:A mi przyszła mata fitness (też takie puzzle). I postanowiłam ją zostawić - walne na mój mini balkon - na wierzch dam kocyk i mam nadzieję, że mała będzie się w wakacje na tym bawić. Na świeżym powietrzu ewentualne opary nie powinny być tragiczne, zresztą całego świata przetestować na ewentualną szkodliwość się nie da.
(ja nie mam słońca co by je rozgrzalo
)
-
Ja na razie żadnych puzli nie kupuje. Fakt fajne są tylko mi troszkę kasy szkoda bo wiem że moje psy miałyby niezła zabawkę z tego.
Na razie mała ćwiczę na narożniku i rozkładam jej kocyk. Tak mi kazała p rechabilitanka. Ale w czwartek jadę z małą w inne miejsce i zobaczymy co tam powiedzą.
My dziś mieliśmy dzień awantur. Za każdym razem cycus jest bee i ogromna histeria. Pierwszy raz mała zasnęła mi o 19 oczywiście po awanturze z cycem i bez kąpieli. Wiec mamy dzień brudasa.
-
Stara zka jej biedne dziecko ile ma latek? Mam rez adaptery, chodzi o to ze wyjmujesz stepaz od wozka i nakladasz fotelik samochodowy na ten stelaz tak?? Zwroc uwage ze so do kazdego fotelika i stelaza sa rozne adaptery. Ja mam akurt po synku pasuja do wozka bugaboo i zarwzem do fotelika cybex i maxi cosi . Nasz synek do 10 moesiqca jesdzil w tym nosidelku. Potem musielismy kupic 9-18 . My synka non stop tak woZilismy po skelpie na stelazu:) a i. Kupilam uzywane
-
nick nieaktualnyDiatomka 3 chyba w wakacje skończył , wprowadzili go w śpiączkę i przetransportowali do trójmiasta . Nie pytam sie jej już bo nie wypada wypytywac .
Tak o to mi chodzi
Patrzyłam bo mam bebetto i tez cosi pasuje bo są wynieniane modele i producenci do jakich pasują , muszę się zaopatrzyć bo nawet taka droga z auta do bloku to po co dźwigać
-
agatka196 wrote:Na razie mała ćwiczę na narożniku i rozkładam jej kocyk. Tak mi kazała p rechabilitanka. Ale w czwartek jadę z małą w inne miejsce i zobaczymy co tam powiedzą.
My ćwiczymy na łóżku + teraz na piłce. Ale potrzebuję miejsca do odłożenia małej, gdzie będzie mogła sama poleżeć i sobie pofikać, bez obawy, że zleci. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:nie wiem czy dobrze zrozumialam sens Twojej wypowiedzi - mała w aucir jezdzi w gondoli?
Nie to ze jeździ , po prostu jak idę do rodziców i pogoda się psuje to mąż przyjeżdża po nas po pracy , wtedy jest w gondoli bo fotelik w domu mam , no a jak jechac gdzies mamy to fotelik normalnie ale juz adaptera brak to trzeba nieść w rece ale to tylko do sklepu -
Jezuu ktos pogasil swiatla na klatce i ocieral sie o moje drzwi , wydawalo mi sie ze grzebie w zamku:( sama z dziexmi bylam ale jestem przerazona ze zadzwonilam po tesciowa ze y przyszla spac do mnie bo sie boje:( jaki pech akurat jak maz w szpitalu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak odpinamy gondole wkladamy do auta siadam z tyłu i jedziemy raptem 6minut , dlatego właśnie tez chce adapter zakupic i pytam czy na długo mozna w foteliku bo w takich momentach zostawila bym gondole a potem spacerowke u rodziców a na drugi dzien poszla bym z małą w foteliku na stelażu .
Ide spac dobranoc
Diatomka o kurde nieźle , u nas grasuja w miescie cwaniaki na wnuczka , wydzwaniaja mowia o wypadku i chca kase , sa na tyle cwani ze jak mlody glos słyszą to ciągną na córkę,syna . Jedna kobietka pisala ze mieli pecha mówiąc o jej córce bo nie ma dzieci hehe . Ja się boję już sama siedzieć w domu -
nick nieaktualnyskabarka wrote:No dokladnie o to mi chodzilo. Bo tak mnir zastanowilo jak Wy ją przewozicie autem w gindoli?