X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszlam na czerwcowe , ale tam wysyp bedzie :D
    Ponad 100 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzialam po 20zl
    Nam chodzi o to ze godnola duzo zajmuje , a do ilu miesięcy fotelik w stelazu moze byc wpinany ?

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:29

l22nhdge5b933eoh.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Widzialam po 20zl
    Nam chodzi o to ze godnola duzo zajmuje , a do ilu miesięcy fotelik w stelazu moze byc wpinany ?
    No przecie tak jak fotelik używasz czyli do roku albo jak w większości fotelików do 13 kg- nie wiem jaki Ty masz. Od roku albo od 13 kg nowy fotelik. Kolejne juz na wózek nie wchodzą

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupilam dzis szeroko omawiana mate skip hop i jestem zadowolona- teraz musze sobie tylko wzór wybrac bo wzielam te szaro kremowa. Cóż czy sie przyda, na jak długo i czy praktyczna sie okaże. Sprawilo mi to przyjemność i to najważniejsze ;) a jak przestaniemy używać oddamy, schowamy na następne lub sprzedamy :P

Anitka201 lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    La lenka. Wg mnie ta mata jest na chwile bo ja k dziecko zacznie pelzac czy raczkowac w wieku7-8 mcy to wszedzie a jie tylko na macie;) ja mam takie cos zwijane po synku:) akurat nam sie takie ala puzzle nie sorawdzily bo tymo poobgryzal z czasem i pogubil. Ale fakt bardzo ladne.
    Ja wiem, że dzieciaka na tej macie siłą nie przywiąże. Ale np. u mnie nie ma nigdzie dywanów, wszędzie jest śliski i twardy parkiet. Więc myślę, że fajnie żeby dziecko miało swój kącik gdzie nawet starsze będzie mogło usiąść choćby układać klocki, puzzle czy jakiekolwiek inne zabawki. A jeśli kupie materac to na pewno będzie chętne do ćwiczenia fikołków, przewrotów itp. - mi jak byłam dzieckiem mama składała kilka kołder, ale materac będzie na pewno wygodniejszy. :)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    A ja kupilam dzis szeroko omawiana mate skip hop i jestem zadowolona- teraz musze sobie tylko wzór wybrac bo wzielam te szaro kremowa. Cóż czy sie przyda, na jak długo i czy praktyczna sie okaże. Sprawilo mi to przyjemność i to najważniejsze ;) a jak przestaniemy używać oddamy, schowamy na następne lub sprzedamy :P
    A mi przyszła mata fitness (też takie puzzle). I postanowiłam ją zostawić - walne na mój mini balkon - na wierzch dam kocyk i mam nadzieję, że mała będzie się w wakacje na tym bawić. Na świeżym powietrzu ewentualne opary nie powinny być tragiczne, zresztą całego świata przetestować na ewentualną szkodliwość się nie da. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    A mi przyszła mata fitness (też takie puzzle). I postanowiłam ją zostawić - walne na mój mini balkon - na wierzch dam kocyk i mam nadzieję, że mała będzie się w wakacje na tym bawić. Na świeżym powietrzu ewentualne opary nie powinny być tragiczne, zresztą całego świata przetestować na ewentualną szkodliwość się nie da. :P
    O i mamy kolejne zastosowanie dla mat - podkladka pod dupkę na zimne kafle na balkonie ;) (ja nie mam słońca co by je rozgrzalo ;) )

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie żadnych puzli nie kupuje. Fakt fajne są tylko mi troszkę kasy szkoda bo wiem że moje psy miałyby niezła zabawkę z tego.
    Na razie mała ćwiczę na narożniku i rozkładam jej kocyk. Tak mi kazała p rechabilitanka. Ale w czwartek jadę z małą w inne miejsce i zobaczymy co tam powiedzą.

My dziś mieliśmy dzień awantur. Za każdym razem cycus jest bee i ogromna histeria. Pierwszy raz mała zasnęła mi o 19 oczywiście po awanturze z cycem i bez kąpieli. Wiec mamy dzień brudasa.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stara zka jej biedne dziecko ile ma latek? Mam rez adaptery, chodzi o to ze wyjmujesz stepaz od wozka i nakladasz fotelik samochodowy na ten stelaz tak?? Zwroc uwage ze so do kazdego fotelika i stelaza sa rozne adaptery. Ja mam akurt po synku pasuja do wozka bugaboo i zarwzem do fotelika cybex i maxi cosi . Nasz synek do 10 moesiqca jesdzil w tym nosidelku. Potem musielismy kupic 9-18 . My synka non stop tak woZilismy po skelpie na stelazu:) a i. Kupilam uzywane

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka 3 chyba w wakacje skończył , wprowadzili go w śpiączkę i przetransportowali do trójmiasta . Nie pytam sie jej już bo nie wypada wypytywac .

Tak o to mi chodzi :)
    Patrzyłam bo mam bebetto i tez cosi pasuje bo są wynieniane modele i producenci do jakich pasują , muszę się zaopatrzyć bo nawet taka droga z auta do bloku to po co dźwigać

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Na razie mała ćwiczę na narożniku i rozkładam jej kocyk. Tak mi kazała p rechabilitanka. Ale w czwartek jadę z małą w inne miejsce i zobaczymy co tam powiedzą.

My ćwiczymy na łóżku + teraz na piłce. Ale potrzebuję miejsca do odłożenia małej, gdzie będzie mogła sama poleżeć i sobie pofikać, bez obawy, że zleci.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 11:22

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka biedne dziecko

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    nie wiem czy dobrze zrozumialam sens Twojej wypowiedzi - mała w aucir jezdzi w gondoli?
    Drugi raz przeczytalam i rzeczywiście tak napisalam ze sama bym nie skumala :D

Nie to ze jeździ , po prostu jak idę do rodziców i pogoda się psuje to mąż przyjeżdża po nas po pracy , wtedy jest w gondoli bo fotelik w domu mam , no a jak jechac gdzies mamy to fotelik normalnie ale juz adaptera brak to trzeba nieść w rece ale to tylko do sklepu

• diatomka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ale od mamy w gondoli wieziesz w aucie? O to skarbce chodzilo

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuu ktos pogasil swiatla na klatce i ocieral sie o moje drzwi , wydawalo mi sie ze grzebie w zamku:( sama z dziexmi bylam ale jestem przerazona ze zadzwonilam po tesciowa ze y przyszla spac do mnie bo sie boje:( jaki pech akurat jak maz w szpitalu

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 11:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak odpinamy gondole wkladamy do auta siadam z tyłu i jedziemy raptem 6minut , dlatego właśnie tez chce adapter zakupic i pytam czy na długo mozna w foteliku bo w takich momentach zostawila bym gondole a potem spacerowke u rodziców a na drugi dzien poszla bym z małą w foteliku na stelażu .

Ide spac dobranoc

Diatomka o kurde nieźle , u nas grasuja w miescie cwaniaki na wnuczka , wydzwaniaja mowia o wypadku i chca kase , sa na tyle cwani ze jak mlody glos słyszą to ciągną na córkę,syna . Jedna kobietka pisala ze mieli pecha mówiąc o jej córce bo nie ma dzieci hehe . Ja się boję już sama siedzieć w domu

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    No dokladnie o to mi chodzilo. Bo tak mnir zastanowilo jak Wy ją przewozicie autem w gindoli?
    No niestety bo bylam pewna ze adapter jest a nie ma , nie wnikalam nie szukalam bo nie bralam jej na zakupy tylko w fotelik i do mamy a my sami jechaliśmy , i przede wszystkim jako tako pogoda byla wiec wracalam do domu normalnie a teraz tak trafiam ze albo ciemno albo pada i wieje . Stelaż tez pakujemy do auta jak ona w gondoli jedzie

‹‹ 2723 2724 2725 2726 2727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ