Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agniesja wrote:Złe wieści. Podobno producent Pentaximu wstrzymał produkcję tej szczepionki do końca roku
Kurde, a my jutro się szczepimy i nigdzie jej nie mogę dostać
Być może jakaś apteka ma w zapasie, ale to jak szukanie igły w stogu siana
-
julita wrote:Czarna nie dziwię się że twój mały śpi bo po infarnixie moja spała 24h budząc się tylko na jedzenie
Już się wyspal A teraz się bawimy jak zawsze -
Easymum no to pięknie u was- zazdroszczę
U nas w dzien bez problemu- karmienie co trzy godziny- ale ja konsekwentnie tak karmilam od małego i pilnowalam by zjadal pelne porcje, bez podjadania. Az sie boje bo od trzeciego,miesiac powinno juz byc co 4 i tego tez jakos nie widzęale to przezyje
nie przezyje tych nocy
Snoopy_etka u mnie trochę inne problemy ale skutkują tym samym wiec lacze sie w boluWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 14:01
-
agniesja wrote:Złe wieści. Podobno producent Pentaximu wstrzymał produkcję tej szczepionki do końca roku
Kurde, a my jutro się szczepimy i nigdzie jej nie mogę dostać
Być może jakaś apteka ma w zapasie, ale to jak szukanie igły w stogu siana
Pogoda do dupy i wszystkie dzieciaki w boku oryczone. Najgorsze, że moja w dzień robi drzemki po 40 min a pózniej maruda straszna
agniesja lubi tę wiadomość
-
Anitka obdzwon apteki, wykup receptę i trzymaj w lodowce
podobno można zastąpić infanixem ale ja wolę nie mieszać i dobrze, ze Agniesja napisała, bo inaczej jutro zostalibyśmy z ręką w nocniku
Ej zakochałam się w tych torbach skip hopAle to chyba będzie przegięcie jak będę chciała taką w prezecncie gwiazdkowym od mamy
Mam sobie coś wybrać, ale głupio mi az taki drogi prezent
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Julita ja bym z chęcią oddała, ale mam za daleko a moja malutka w szpitalu właśnie z banku dostała mleko przez 2 dni zanim mi produkcja ruszyła po cc. I jestem wdzięczna za to, ze młoda dostała mleko z banku zamiast mm, wiec jak ktoś z was ma możliwość to jak najbardziej polecam oddać, przyda sie na pewno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 15:46
julita lubi tę wiadomość
-
A co do wstawania w nocy to nasza w dzień co do zasady jest spokojna za to zaczynamy imprezę o 21-22 i tak do 23 lub północy. A wczoraj rekordowo do 2! I jeszcze 2 x w nocy cyc. Za to zwykle z 1 godzinna przerwa ze zmiana pieluchy i trochę aktywności koło 7-8 i ogolnie 4 karmieniach (przez noc i rano) do 11-12 śpimy wiec cos za cos. A i my sie 8-9 x dziennie karmimy.
-
Lilla My wrote:Julita nie mów, że wylewasz codziennie 150ml mleka, bo mi tyle brakuje i muszę dokarmiać to MM... Serce mi pęka
Lila mi też jest żal że wylewam to mleko bo chętnie oddałabym do tego banku gdzie maluszki potrzebują tego mleczkaale kochana ja też musiałam walczyć o tą cholerną laktację a dokładnie nie rozstawałam się z laktatorem przez pierwsze 8 tygodni, odciąganie po każdym jedzeniu, dokarmiałam małą tym co odciągnęłam dnia poprzedniego, 3-4 litry wody dziennie + femaltiker. miałam naprawde mało mleka, mała ciągle niedojadała ale tyle tygodni ciężkiej pracy popłaciło. jeju ile ja razy wyłam przez ten laktator, co chwile obiecywałam sobie że rzucam tą laktację ale jakoś po chwili trzeźwiałam i wiedziałam że muszę działać i się udało, udało, udało
walcz dalej! jest ciężko ale walcz!
Carolline, Anitka201, easymum lubią tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:4me przyszedł juz do Ciebie śpiworek? Bo ja właśnie odebrałam od kuriera i jestem zachwycona
jest swietnie wykonany i bardzo cieply
w sumie nie żałuję wydanych pieniędzy
ale fajnie, ze jesteś zadowolona to pewnie ja tez bede
-
Sluchajcie, żeby nie bylo bo dziecko mi sie zbuntuje i da popalić jak go nie pochwale
moj maly w dzien to anioleczek- naprawde jest grzeczny i jesli tylko jest najedzony wszystko gra
nawet sie sam bawić potrafi wiec ja mam czas na ogarniecie mieszkania i obiadu
jak jedziemy do kogoś to tez same pochwaly zbiera i jak inne mamy opowiadają co miały ze swoimi... Zgroza! takze chwale go oficjalnie przed wszystkimi !!!! Jest grzeczniusi no ale ewidnetnue trafil mi sie model co lubi w nocy jesc! Ja nie wiem po kim bo my jestesmy meeeeega śpiochy
easymum lubi tę wiadomość