Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się pochwale dzisiaj umyłam ostatnie okna w sypialni zostały mi tylko łazienki do posprzątania i koniec sprzątania będzie można się zabrać za jakieś gotowanie ....uffff.... najgorsze mam to za sobą
4me trzymam kciuki żeby już tak zostało u nas już od jakiegoś czasu jedna pobudka w nocy ni fakt raz się zdarzyło ze spał do rana ale to chyba przez przypadek.... -
Ja mam do umycia 3 balkonowe i jedno normalne, myję od poniedziałku, stan na dzis 2 balkonowe i jedno zwykle. Została jeszcze nasza sypialnia, ale to mąż musi mieć czas zeby przejąć ode mnie małą jak jeszcze będzie jasno. Przed momentem się obudziła z drzemki i zdążyłam jedno oblecieć
Nie chce mi się dzis iść na spacerale chyba się zmuszę i przewietrzę tego ancymona
W Tesco pampersy w promocji, 3 za 0,56 szt. Oczywiście u mnie tylko jedna paczka byłaKucykowa lubi tę wiadomość
-
Przez to że moje dziecko preferuje lewą stronę, to czasem zagina jej się uszko przy spaniu i teraz tak patrzę że to lewe trochę odstaje a prawe jest wzorowe, mam nadzieję że tak nie zostanie
chyba muszę zakładać jej opaskę aby nie zaginały uszka zanim zrozumie że na prawej stronie też można spać
okna nie zając, nie uciekną, poczekają do wiosny
u nas ze spaniem wzorowo, od samego początku jedno budzenie
-
nick nieaktualny
-
4me ooo ciekawa jestem wrazen z dzieckiem:) a reszta znajomych z dziecmi czy tylko Wy?
moka zapomnialam napisac, ja juz w niedziele kupilam ten karton pampkow w tescco. ale kupilam tez dady i na zmiane uzywam. z synkiem tez tak robilam.
kasirzynka tez jestem ciekawa co narobilas:)
staraczka ja majac meza jeszcze doo opieki nie mam czasu posiedziec. normalnie nie wiem kiedy dzien sie konczy.ale wroce tzn bede czesciej jak tylko wroci do pracy!
lalenka wspolczuje, ja juz sie boje szczepienia w przyszlym tygodniu.
bo tez tak sie ostatnio zachowala.
weicie co, ta moja nędzna firma napisala do Zusu ze uregulowala mi wszystkie platnosci! ja dzis zadwonilam do zusu powiedziec pani ze tylko 3 pensje z 6 zaleglych wplynely a pani jak to , przeciez mamy pismo ze uregulowali wszystko! takze bomba:(
-
diatomka wrote:moje okna beda brudne na swieta. w domu okien ja nie myje tylko mąz. a ze mąz ma chora noge to okna musza poczekac.
czuje, ze moj M nie znajdzie czasu. I powiem trudno- da sie z tym zyc
i to mowi pedantka, narzeczona meeeega pedanta
-
nick nieaktualnyjulita wrote:sam spadł?
Przecieralam go i zrobił se baam
Całe szczęście ze to żaden szklak tylko zwykły papierowy niewiem abażur czy pergamin nawet żarówka sie nie stlukla więc BRAWO JA
Gorzej z kablem bo nie wiem jak to wygląda ale chyba się zepsuł -
Hejka:)
My dzis mamy dzien marudy...Po wczorajszej idylli powrocila rzeczywistosc. Ola dzis spala do 9.20 !Przy codziennych pobudkach o 7 to hit.
Moj Maz dzis na Wigili z pracy,120km stad i jako jedyny nie spi tam tylko bedzie wracac do domuOczywiscie koledzy oburzeni,ale moga zadzwonic do mnie to im sie odechce podrzegania
Maz sam podjal taka decyzje i to jak twierdzi "dla Olci,bo jest mala i chce wrocic"
Kocham tego mojego Mezona
Okna umylam tydz temu.Podzielilam sobie na 2 dni i luz,firanki tez szybko wyprane i zawieszone.
A co bedziecie gotowac na swieta?paula2013 lubi tę wiadomość
Córcia
-
U mnie jeśli chodzi o porządki to narazie mam okna wymyte. A jeśli chodzi o gotowanie to napewno będę robić moczkę, makówki, dania z ryb.Wigilię spędzamy u moich rodziców, pierwszy dzień świąt u rodziców M a drugi dzień świąt nigdzie się nie wybieram.Obiecałam sobie że w tym roku nadrobie zeszłoroczne święta bo miałam wtedy takie mdłości że prawie nic nie jadłam. Już się nie mogę doczekać na tą wyzerke ☺