Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Kupiliśmy kamerkę wifi i teraz zamiast coś robić to siedzę przed komputerem i oglądam jak córcia zasypia w łóżeczku.
Jak ja Cie rozumiemchociaż mi już przeszło, bo mamy już ze 2 m-ce, u nas zamiast niani i jeszcze kołysanki mogę zdalnie włączyć. Mój mąż z pracy też ciągle zagląda
-
easymum wrote:Jak ja Cie rozumiem
chociaż mi już przeszło, bo mamy już ze 2 m-ce, u nas zamiast niani i jeszcze kołysanki mogę zdalnie włączyć. Mój mąż z pracy też ciągle zagląda
easymum lubi tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Może wyjdę na wredną ale ja chyba nic nie kupię tak konkretnie na święta. Ona jeszcze nie kuma, a fakt jest taki, że ja przecież ciągle jej coś kupuję. Zabawek ma aż za dużo, ubranek też. Przydał by się śpiworek do wózka, ale to kupię na już, nie będę sztucznie trzymać do świąt.
Jak dam radę to coś jej sama uszyję, a jak nie to co najwyżej jakiś drobiazg symbolicznie.
A już myślałam, że tylko ja tak mamdziś kupiłam w Smyku dużego białego misia, ale to taki "smykowy" więc tani (20 pln), a ona nim się i tak wcześniej niż za pół roku nie zacznie bawić.
-
la_lenka wrote:My dopiero wczoraj kupiliśmy, ot taki impuls. Ale nie żałuję, lepsze niż jakikolwiek film.
U mnie sprawdza się super. Jak jestem na dole i coś robię, to tylko zerkam czy jest ok i nie muszę biegać po schodach tam i z powrotem
A ostatnio jak byłam u fryzjera, to patrzyłam jak tam tatuś sobie z dzieckiem radzi i pękałam ze śmiechu jak leżeli oboje na podłodze,niuńka gadała po swojemu a M niby tłumaczył co ona powiedziała. No boki zrywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 23:32
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
Ja upiekę piernik (już z trzy tyg dojrzewa w lodówce), sernik i makowiec. A ze słonych barszcz, pierogi, krokiety,rybę po grecku, sałatkę z zupek chińskich i schab ze szpinakiem (bo mój mąż nie lubi że śliwką) i jakieś śledzie.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Jeśli chodzi o prezenty to mojemu 12 latkowi kupimy bo chcę i marzy taki pożądany głośnik który podłącza się do telefonu. A jeśli chodzi o Lencie to może jestem praktyczna ale Ona jeszcze nie kuma o co chodzi i z Naszej strony zaopatrzymy ja w mleko i w pampersy.I tak jak co roku od 10 lat kupowalismy synowi to teraz kupiliśmy również Lence misia z fundacji TVN "Podarujmy misia "A z tego co wiem to chrzestna kupiła jej szczeniaczka uczniaczka, a dziadkowie mówili że dają pieniążki. ☺
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
Taaaak, ja też wychodzę z założenia, że jeszcze się w życiu nakupuję prezentów a teraz to i tak Mały nic nie czai i jedyne czego na chwilę obecną potrzebuje to pieluchy i mój cycek
Ale jak ktoś inny chce, niech mu robi prezenty, nie mam nic przeciwko
Staraczka23, la_lenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoi rodzice tez szczeniaczka kupuja i juz mają duzego misia zapakowanego a w "rekach" mleko modyfikowane
Ja zamówiłam ręcznik dla małej i siostrzenca , z kapturkiem jest dla niej za maly juz i girki nakrywac musze a drugi jest normalny 75x150 , młody to chciał z barcelony , dokupie mu jeszcze jakis gadżet piłkarski i dla niusi zabawkępaula2013, adzia lubią tę wiadomość
-
julita wrote:Dziewczyny szybkie pytanie i proszę o szybką odpowiedź
dzisiaj pierwszy raz jedziemy z małą do galerii, jak ją ubrać żeby się nie zgrzała?
kombinezon w sklepie trzeba zdjąć, nie?
Ja ubieram małej kurtkę body długi rękaw, leginsy i rajtuzki. Kurtkę zawsze ściągamy. -
nick nieaktualny
-
Witajcie Ciocie ☺ Chciałam się pochwalić że dziś kończę 4 miesiące. ☺
Z tej okazji mamusia nakarmiła mnie pierwszą zupką ze słoiczka. ☺ Było dobre ☺easymum, agniesja, Staraczka23, snoopy_etka, paula2013, la_lenka, bento, Gusiak, chabasse, agatka196, julita, diatomka, Misi@, karolcia87, Czarna_88, Anitka201 lubią tę wiadomość