Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kilka stron wcześniej widziałam dyskusję o krzesełkach do karmienia. Ja zamówiłam takie http://overmania.pl/pl/p/KRZESELKO-DO-KARMIENIA-LIONELO-LINN/693 Uważam, że cena jest atrakcyjna a samo krzesełko wygląda ciekawie (ma sporo regulacji- również jeśli chodzi o oparcie i podpórkę na nogi).Kubuś
-
Anitka201 wrote:Oo a na swoim można? ? Bo jeśli tak to ja też to wprowadze
a to jest jakaś konkretną kaszka czy no zwykła kukurydziana lub inna tego typu?
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Ja rozszerzać dietę będę po 6 miesiącu. W temacie krzesełek, mam jeszcze po synu takie z ikei i pewnie przy nim zostaniemy.
My dziś byłyśmy u pediatry, mała waży 6 kg i 62 cm wzrostuPowodem wizyty była ta podwyższona temp, lekarz nic niepokojącego nie zauważył i jedynie mamy wykonać badanie ogólne moczu.
Dziewczyny, czy jeżeli myjecie dzieciaki w tych żelach to później jakoś to spłukujecie dodatkowo? czy po prostu tą wodą z wanienki w której leży dziecko? -
Adzia, fajne jest- wydaje mi się, że jeśli chodzi o funkcje to podobne do tego co ja zamówiłam
Zależało mi głównie na regulacji oparcia, bo dzięki temu mogę karmić w nim dziecko troszkę młodsze niż 6-miesięczniaka. No i fajnie, że nóżki mogą całkowicie przylegać do podnóżka- zwłaszcza jak dziecko jest w pozycji półleżącej.
Kubuś -
moka89 wrote:Wasze maluchy tez tak mało śpią? Jest prawie 13, Gabi obudziła się między 6 a 7 i jeszcze nie spała. Humor dopisuje i tylko by się bawiła z mamunią, a ja mam wielką górę prasowania ;/ Nakarmimy się i pójdziemy na spacer moze się zdrzemnie, bo inaczej mnie zajedzie
Jak czytam o Gabi to widze moja OleZarowno z placzem jak i z snem
Córcia
-
A my po szczepieniu, młoda tylko pisnęła przy ukłuciu, a potem luzik
Zasnęła w aucie i jeszcze drzemie, ale zaraz pora karmienia, więc się zaraz obudzi.
Niunia idzie zgodnie z normami, długa na 60 cm ale waży tylko 5400. Jak czytam o waszych dzieciaczkach z wagą 7 kilo, to moja kruszynka przy WaszychLuna1, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngelaa wrote:Hej kturas pisala ze w Tesco jest szczeniaczek jest jakas ulotka czy cos ? No bun kupila
na fb dziewczyny pisaly. Z tym, ze na polkach czesto byla cena 129.99 a w czytniku normalnie peomocyjna wchodzila. Sprawdzone zrodlo bo juz ich kupilo kupe dziewczyn.
-
lila1983 wrote:na fb dziewczyny pisaly. Z tym, ze na polkach czesto byla cena 129.99 a w czytniku normalnie peomocyjna wchodzila. Sprawdzone zrodlo bo juz ich kupilo kupe dziewczyn.
W sumie i tak bym oddała, mam za małe mieszkanie na takie zabawki, a był naprawdę spory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 16:21
-
My krzesełko dostaliśmy jak mała się urodziła od moich rodziców bo likwidowano sklep u nich w mieście i kupili za grosze. Jest super i podobne do tego z linka Adzi.
Jeżeli chodzi o rozszerzanie diety to u mnie mama naciska bym juz dała marchewkę a ja Chyba poczekam do 6 miesiąca.
Po za tym zabkujemy i jest to tragiczne dla nas przeżyciemam nadzieje ze szybko wyjdą te ząbki bo inaczej ja osiwieje.
adzia lubi tę wiadomość
-
Dżuls wrote:JUŻ?????
Niestety ale już.
Tłumacze sobie i małej jak płacze że taka kolej rzeczy. Na razie jednorazowo stosuje dentinox ale przecież nie mogę jej smarować za każdym razem. Słyszałam że por jest dobry na ząbkowanie ale nie wyobrażam sobie by mała go ciumkała -
agatka196 wrote:Niestety ale już.
Tłumacze sobie i małej jak płacze że taka kolej rzeczy. Na razie jednorazowo stosuje dentinox ale przecież nie mogę jej smarować za każdym razem. Słyszałam że por jest dobry na ząbkowanie ale nie wyobrażam sobie by mała go ciumkała