Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:
ale myślałam, ze moze to jakas strona, gzie podają namiary n rehabiltantow z calej Polski ale widzę, ze ta knkretna tylko na warszawe.
No nic poszukam u siebie w mieście- podczas karmieniabo tak miedzy jednym a gugu a drugim ciezko sie skupić
Jestem ciekawa ile to kosztuje i jak wyglądają spotkania- w sumie chciałabym pójść by pokazali taka prawidlowa podstawowa pielegnacje.
-
nick nieaktualnyJa tak na chwile bo z małą leżę cały dzien a wcześniej mi płakała .
Easymum pediatra mowila ze przepajac jak się obudzi czyli normalnie na żądanie , jak się budzi 2x to raz mleko a drugi woda .
Lenka wiesz co w domu tak sprawdzic chcialam i glowa ciągle w prawą strone , czy to na rękach czy na łóżku , mimo to na łóżku jak leży to w lewo ppwinna kręcić w stronę telewizora a tak patrzy w ścianę .
A sprawdzalam w ten sposób ze do okna wzielam i potem obkrecilam się zeby w lewo wziela aby patrzec przez okno i nic , ręką chcialam przekręcić to sie wygina .
A i kupilam jakies tabletki mega promocja vitmax z zenszeniem na włosy zaplacilam 10zl za 60szt i do tego wybralam 50% taniej tabletki na odchudzanie haha zaplacilam 15 zl a jak w necie patrzę opinie super i jak b w normalnej cenie kupila te 2 wynalazki to 180zl nie moje , mężowi zaraz napiszę ze jest cos takiego i zeby wziął mi w drodze , wiecie nie musi wiedzieć ze sobie kupilam
Będzie na 4miesiące jak sie sprawdzi to dokupie drozej -
Staraczka23 wrote:A i kupilam jakies tabletki mega promocja vitmax z zenszeniem na włosy zaplacilam 10zl za 60szt i do tego wybralam 50% taniej tabletki na odchudzanie haha zaplacilam 15 zl a jak w necie patrzę opinie super i jak b w normalnej cenie kupila te 2 wynalazki to 180zl nie moje , mężowi zaraz napiszę ze jest cos takiego i zeby wziął mi w drodze , wiecie nie musi wiedzieć ze sobie kupilam
Będzie na 4miesiące jak sie sprawdzi to dokupie drozej
Ja nie wierzę w cudowne działanie takich tabletek, może na chwilę ograniczą apetyt i wtedy chudniesz. Wyznaję zasadę, że jak nie ograniczysz słodyczy i tłustego i nie przyłożysz się do aktywności fizycznej, to dupsko, boczki i brzuchol zostaną takie same. Trochę mogą pomóc np kremy na ujedrnienie, ale też tylko pod warunkiem, że się ćwiczy. Takich cudów nie maAnitka201, 4me, aldonaa, paula2013, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeasymum wrote:Ja nie wierzę w cudowne działanie takich tabletek, może na chwilę ograniczą apetyt i wtedy chudniesz. Wyznaję zasadę, że jak nie ograniczysz słodyczy i tłustego i nie przyłożysz się do aktywności fizycznej, to dupsko, boczki i brzuchol zostaną takie same. Trochę mogą pomóc np kremy na ujedrnienie, ale też tylko pod warunkiem, że się ćwiczy. Takich cudów nie ma
Dlatego się nazywaja suplementami
Dla mnie to jako wspomaganie bo zamierzam od stycznia wprowadzić dietę z ćwiczeniami się wstrzymuje bo nie chce znowu potoku mieć a 3stycznia mąż wyjeżdża i muszę być na tzw chodzie
-
A ja mam taki problem/wymowke
ze wieczorem to juz pada na pyszczek i fitness mi nie w glowie a rano nie mam z kim małego zostawić
no i znalazłam rozwiązanie
calkiem niedaleko mnie są zajęcia Fit Mama gdzie sie przychodzi i ćwiczy razem z dziecmi
zajęcia są specjalnie dobrane i tak Np brzuszki ćwiczy sie z dzieckiem na brzuchu
dwa razy w tygodniu- na pewno nie jest to Full wycisk ale na początek na rozruszanie się po przerwie uważam, ze rewelacja
bento, Anitka201, aldonaa, Gusiak, agatka196, easymum lubią tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:Ja z kolei od stycznia wracam na grupowe ćwiczenia - 2 razy w tygodniu. U mnie jest taki wycisk ze dosłownie pot po tyłku cieknie
a od wiosny wracam do regularnego biegania
przynajmniej narazie
-
nick nieaktualnyaldonaa wrote:Staraczka, Ty to chyba żołądek i wątrobę masz za zdrową, że faszerujesz się tymi tabsami. Dieta i ćwiczenia zdziałają więcej niz te "sumplementy". Bez tego, to nawet i najdrozsze tabletki Cie nie odchudza. Też mam sporo do zgubienia, ale jednak wybieram zdrową wątrobę.
-
Ja słyszałam, że wcierka z kozieradki, albo Jantar działa cuda na włosy.
Sama nie stosowałam, bo nawet jak teraz widzę, że mi wypadają (dużo jest na szczotce) to na głowie różnicy nie widać. Jakby połowa wypadła to może w końcu zaczęłabym mieć normalne włosy, a nie szopę. -
nick nieaktualnyBralam tabletki drożdzowe levitan ale kurde trzeba bylo kilka sztuk 3x na dzien a ja jak nie wezmę do max godziny 13 to później całkiem zapominam .
Jantar miałam pierw co drugi dzien wcieralam w skórę potem co tydzień nie widzialam efektów .
Wiecie dziewczyny ja mam tą niedoczynność i czasami jest tak ze w jakimś miesiącu włosy cudowne a w następnych już nie w ciąży nie wspomagalam sie bo były idealne a teraz z tygodnia na tydzień lecą i są bardzo sztywne -
aldonaa wrote:A ta polowa ktora by wypadla spokojnie wystarczylaby na dwie inne glowy... Jak ja sie ciesze, ze jest ktos kto mnie z tymi wlosami rozumie
Gdy mnie fryzjerka czesała na ślub mojej siostry to po upięciu połowy włosów w koka stwierdziła, że ona dalej nie robi, bo już nie ma miejsca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny