X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • julita Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja je tylko cyca i ostatnio w ogóle nie chce odbijać, oczywiście biorę ją do góry ale nic z tego

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Nie, no co Ty. To jest ogólnoświatowa metoda.

http://www.ndt-bobath.pl/?page_id=65
    Nie no to wiem :) ale myślałam, ze moze to jakas strona, gzie podają namiary n rehabiltantow z calej Polski ale widzę, ze ta knkretna tylko na warszawe.
    No nic poszukam u siebie w mieście- podczas karmienia ;) bo tak miedzy jednym a gugu a drugim ciezko sie skupić :D
    Jestem ciekawa ile to kosztuje i jak wyglądają spotkania- w sumie chciałabym pójść by pokazali taka prawidlowa podstawowa pielegnacje.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak na chwile bo z małą leżę cały dzien a wcześniej mi płakała .

Easymum pediatra mowila ze przepajac jak się obudzi czyli normalnie na żądanie , jak się budzi 2x to raz mleko a drugi woda .

Lenka wiesz co w domu tak sprawdzic chcialam i glowa ciągle w prawą strone , czy to na rękach czy na łóżku , mimo to na łóżku jak leży to w lewo ppwinna kręcić w stronę telewizora a tak patrzy w ścianę .
    A sprawdzalam w ten sposób ze do okna wzielam i potem obkrecilam się zeby w lewo wziela aby patrzec przez okno i nic , ręką chcialam przekręcić to sie wygina .

A i kupilam jakies tabletki mega promocja vitmax z zenszeniem na włosy zaplacilam 10zl za 60szt i do tego wybralam 50% taniej tabletki na odchudzanie haha zaplacilam 15 zl a jak w necie patrzę opinie super i jak b w normalnej cenie kupila te 2 wynalazki to 180zl nie moje , mężowi zaraz napiszę ze jest cos takiego i zeby wziął mi w drodze , wiecie nie musi wiedzieć ze sobie kupilam :D
    Będzie na 4miesiące jak sie sprawdzi to dokupie drozej

• easymum Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A i kupilam jakies tabletki mega promocja vitmax z zenszeniem na włosy zaplacilam 10zl za 60szt i do tego wybralam 50% taniej tabletki na odchudzanie haha zaplacilam 15 zl a jak w necie patrzę opinie super i jak b w normalnej cenie kupila te 2 wynalazki to 180zl nie moje , mężowi zaraz napiszę ze jest cos takiego i zeby wziął mi w drodze , wiecie nie musi wiedzieć ze sobie kupilam :D
    Będzie na 4miesiące jak sie sprawdzi to dokupie drozej

Ja nie wierzę w cudowne działanie takich tabletek, może na chwilę ograniczą apetyt i wtedy chudniesz. Wyznaję zasadę, że jak nie ograniczysz słodyczy i tłustego i nie przyłożysz się do aktywności fizycznej, to dupsko, boczki i brzuchol zostaną takie same. Trochę mogą pomóc np kremy na ujedrnienie, ale też tylko pod warunkiem, że się ćwiczy. Takich cudów nie ma :)

Anitka201, 4me, aldonaa, paula2013, karolcia87 lubią tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Ja nie wierzę w cudowne działanie takich tabletek, może na chwilę ograniczą apetyt i wtedy chudniesz. Wyznaję zasadę, że jak nie ograniczysz słodyczy i tłustego i nie przyłożysz się do aktywności fizycznej, to dupsko, boczki i brzuchol zostaną takie same. Trochę mogą pomóc np kremy na ujedrnienie, ale też tylko pod warunkiem, że się ćwiczy. Takich cudów nie ma :)

Dlatego się nazywaja suplementami :D
    Dla mnie to jako wspomaganie bo zamierzam od stycznia wprowadzić dietę z ćwiczeniami się wstrzymuje bo nie chce znowu potoku mieć a 3stycznia mąż wyjeżdża i muszę być na tzw chodzie

• 4me Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam taki problem/wymowke ;) ze wieczorem to juz pada na pyszczek i fitness mi nie w glowie a rano nie mam z kim małego zostawić :( no i znalazłam rozwiązanie :) calkiem niedaleko mnie są zajęcia Fit Mama gdzie sie przychodzi i ćwiczy razem z dziecmi :D zajęcia są specjalnie dobrane i tak Np brzuszki ćwiczy sie z dzieckiem na brzuchu :) dwa razy w tygodniu- na pewno nie jest to Full wycisk ale na początek na rozruszanie się po przerwie uważam, ze rewelacja :)

bento, Anitka201, aldonaa, Gusiak, agatka196, easymum lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei od stycznia wracam na grupowe ćwiczenia - 2 razy w tygodniu. U mnie jest taki wycisk ze dosłownie pot po tyłku cieknie :-) a od wiosny wracam do regularnego biegania :-)

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:28

easymum lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

easymum, Carolline lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Ja z kolei od stycznia wracam na grupowe ćwiczenia - 2 razy w tygodniu. U mnie jest taki wycisk ze dosłownie pot po tyłku cieknie :-) a od wiosny wracam do regularnego biegania :-)
    Ja docelowo tez dążę do tego by wrócić na zajęcia grupowe ale najpierw musze jakos zorganizować opiekę dla małego na poranne zajecia bo wieczory to raczej opadają póki maly nie zdecyduje sie lepiej spac w nocy. Moj M tak wraca z pracy, ze mogłabym chodzić na 19,20 a wówczas to ja juz padam :/ przynajmniej narazie ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Staraczka, Ty to chyba żołądek i wątrobę masz za zdrową, że faszerujesz się tymi tabsami. Dieta i ćwiczenia zdziałają więcej niz te "sumplementy". Bez tego, to nawet i najdrozsze tabletki Cie nie odchudza. Też mam sporo do zgubienia, ale jednak wybieram zdrową wątrobę.
    Hehe pierwszy raz sięgam po te na odchudzanie , a na włosy zależy od składu ale potrafią działać , mi szampony,odżywki i maski z górnych półek nie pomagały

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

l22nhdge5b933eoh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słyszałam, że wcierka z kozieradki, albo Jantar działa cuda na włosy.
    Sama nie stosowałam, bo nawet jak teraz widzę, że mi wypadają (dużo jest na szczotce) to na głowie różnicy nie widać. Jakby połowa wypadła to może w końcu zaczęłabym mieć normalne włosy, a nie szopę. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh zapowiada się cieżka noc mały jadł spał całe karmienie a teraz zasnąć nie chce mam nadzieję , że jak już zaśnie to obudzi się dopiero rano kolo 7 ale u nas to nie możliwe :(

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bralam tabletki drożdzowe levitan ale kurde trzeba bylo kilka sztuk 3x na dzien a ja jak nie wezmę do max godziny 13 to później całkiem zapominam .
    Jantar miałam pierw co drugi dzien wcieralam w skórę potem co tydzień nie widzialam efektów .
    Wiecie dziewczyny ja mam tą niedoczynność i czasami jest tak ze w jakimś miesiącu włosy cudowne a w następnych już nie w ciąży nie wspomagalam sie bo były idealne a teraz z tygodnia na tydzień lecą i są bardzo sztywne

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    A ta polowa ktora by wypadla spokojnie wystarczylaby na dwie inne glowy... Jak ja sie ciesze, ze jest ktos kto mnie z tymi wlosami rozumie :) :) :)
    Teraz to już mam dość krótkie (tak do ramion) i pocieniowane, to jakoś się gubi, ale przez dłuższy czas nosiłam takie do pasa i dłuższe, to dopiero była zabawa :P
    Gdy mnie fryzjerka czesała na ślub mojej siostry to po upięciu połowy włosów w koka stwierdziła, że ona dalej nie robi, bo już nie ma miejsca :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To patrzcie na to

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/acb4c24a2abf.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28051f912a14.jpg

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka co to twoje wlosy, aż tak Ci wypadają?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niee , tyle obcielam :D :D :D
    Jakies 3tygodnie temu a zeby było weselej to tylko z objętości bo byly przeciążone i sie nie skręcaly z długości jakieś 2cm a włosy teraz kręcą się jak chcą i wcale mi się to nie podoba , potrzeba dużo nawilżenia :/

‹‹ 2774 2775 2776 2777 2778 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ