Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasiarzynka wrote:Ja od wczoraj o dziwo też nie mam mdłości. Właśnie siadam do zupki ogórkowej. Jedyne co wciąż mi dolega to ochota na colę (którą w małych ilościach zaspokajam). Jutro mój mąż po 4 tygodniach wraca w końcu z trasy i po raz pierwszy od 30 dni się zobaczymy:) uzgodniłam z nim, że idę jutro na kolejne USG (ponieważ chce zobaczyć to wszystko "na żywo"), mimo że ostatnio byłam w środę
no, ale Szanowny Małż wyjeżdża już w sobotę więc długo kolejnej szansy nie będzie.
Jak u was wygląda wizyta, lekarz pozwala partnerowi wchodzić na USG gin.? Boję się, aby nie odmówił
My od razu razem wchodzimy do gabinetu. Zresztą wiele par razem wchodzi. Jak się obawiasz, to możesz wejść najpierw sama i zapytać czy można poprosić męża na usg:) -
Magnolia3 wrote:Wiecie co, ten szczyt bety to niby koniec 12 tygodnia, ja w poprzedniej ciazy haftowalam do 5 mca.Mam juz dosc tych mdlosci, a obawiam sie ze to dopiero poczatek.Wszystko mi smierdzi, miesa to nie pokazujcie.Wczoraj wlasnie przeczytalam ze cola pomaga, a jak wypilam pol szklanki to bylo mi gorzko okrutnie.Wszystko smakuje inaczej.Wszystko co lubilam teraz jest nie do przyjecia.Co tu jesc?
Ja tak samo mam nic nie pomaga a po bananach jeszcze gorzej -
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:My od razu razem wchodzimy do gabinetu. Zresztą wiele par razem wchodzi. Jak się obawiasz, to możesz wejść najpierw sama i zapytać czy można poprosić męża na usg:)
No ja właśnie tak zrobię jutro, wejdę i spytam się czy mój też może. -
Staraczka23 wrote:http://m.edziecko.pl/edziecko/56,113154,16551063,7_najlepszych_aplikacji_ciazowych__NASZE_TYPY_.html
Anastazja ja zazdroscilam im 8 i 9 a teraz sama taki mam i zazdroszcze tych 10 hehe
Ja też zazdroszczę 2 cyfrowego tygodnia, chociaż z drugiej strony -jak ten czas leci.
U mnie wg usg w piątek był 7t 6dc, no to teraz mam 8t 1dc - dobrze liczę?
Co macie dzisiaj na obiad? Ja bez pomysłu, ale za to z mdłościami i ssaniem w żołądku ...
-
Ja zawsze wchodzę od razu z mężem do gabinetu
przy pierwszej wizycie wchodząc razem pytałam czy można we 2
Ja dziś zaczęłam 11 tcjej! Coraz bliżej końca 1 trymestru
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
easymum wrote:Ja też zazdroszczę 2 cyfrowego tygodnia, chociaż z drugiej strony -jak ten czas leci.
U mnie wg usg w piątek był 7t 6dc, no to teraz mam 8t 1dc - dobrze liczę?
Co macie dzisiaj na obiad? Ja bez pomysłu, ale za to z mdłościami i ssaniem w żołądku ...
Ja szaszłyki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Do czeburaków do ciacha mój tata dawał wódki
Ciasto normalnie z mąki, wrzącej wody, jajka, trochę więcej oleju niż na normalne pierogi i ta wódka.
Farsz mielone mięso, kapusta kwaszona, zarumieniona cebulka, sól i pieprzPo ulepieniu pieczesz aż się zarumienią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 16:26
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny wracam do was bo mam pytanie
Od 3 dni mam dziwne zoltawe, zoltawo brudne plamienia
Czy ktoras z was miala podobne doswiadczenie i co moze to oznaczac
Moj lekarz jest na 2 tygodniowym urlopie , do szpitala nie chce jechac jeszcze man nadzieje je moze wy macie jakies uwagi badz informacje
Dzieki za wasze odpowiedzi -
nick nieaktualnyAlicja83 wrote:Czesc dziewczyny wracam do was bo mam pytanie
Od 3 dni mam dziwne zoltawe, zoltawo brudne plamienia
Czy ktoras z was miala podobne doswiadczenie i co moze to oznaczac
Moj lekarz jest na 2 tygodniowym urlopie , do szpitala nie chce jechac jeszcze man nadzieje je moze wy macie jakies uwagi badz informacje
Dzieki za wasze odpowiedzi
Żółta wydzielina świadczy o infekcji