Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
I przyłączam się również do podziękowań za wspaniały czas spędzony z Wami
Niestety nie byłam z Wami od samego początku tylko od kilku miesięcy ale bardzo się ciesze ze tu trafiłam
Dzięki Waszym porada oraz pomocy w różnych raz łatwiejszych raz trudniejszym chwila było nam łatwiej pRejsc przez różne sytuacje
Bardzo cenię kontakt z Wami gdzie nasze pociechy są w tym samym wieku
Jeszcze raz dziewczyny wsytskiego najwspanialszego w te Święta dla całych Waszych rodzinDżuls, easymum, bento, adzia, chabasse, Gusiak lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, wpadam na chwilę złożyć życzenia
Tak więc życzę Wam wszystkim tu obecnym i aktywnym, ale też tym podczytujacym, wpadającym od czasu do czasu, sfochowanym, przeniesionym na inne forum i tym zwyczajnie zapracowanym przy dzieciach, ogólnie wszystkim, które tu spotkałam przez ten cały rok razem, żeby ten i każdy następny rok był pełen radości i satysfakcji z dzieciaków, męża, teściów (a niech będzie).
Czyli zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy
Jak dam radę to będę jeszcze w święta, a jak nie to do usłyszenia jak przewalą się wszyscy goście i wyleczymy przejedzone żołądki, bo w tym roku święta u mnie to jakiś saigon.
Btw, równo rok temu zmolestowałam męża w celu wiadomym i się udałohehe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 13:46
bento, paula2013, agatka196, adzia, chabasse, kapturnica, Gusiak, easymum lubią tę wiadomość
-
A ja w tym roku o dziwo jestem gotowa przed czasem. Życzę Wam dużo miłości i cierpliwości.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.bento, agatka196, chabasse, Dżuls, Gusiak, easymum lubią tę wiadomość
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Dziewczyny życzę Wam Wszystkiego co Najlepsze. Miłej i rodzinnej atmosfery a także wspaniałych chwil i uśmiechu na codzień. Aby Wasze serca wypełniły się spokojem i radością.
Wesołych Świąt Bożego Narodzeniachabasse, Dżuls, Gusiak, easymum, bento lubią tę wiadomość
-
No i ja rowniez dolaczam do wszystkich zyczen i podziekowan. Niestety ja tak krociutko, bo jestem w trasie i znika mi siec. Jestesmy juz po jednej wigilii i jedziemy na druga. I wszystko byloby super gdyby nie to ,ze sie rozlozylam. Gardlo spuchniete i dreszcze jak na horrorze. Ale to i tak najpiekniejsze moje swieta dotychczas. Dziekuje Wam za wszystko i smacznej wieczerzy...
agatka196, Gusiak, easymum, bento lubią tę wiadomość
-
My byliśmy na wigilii u teściów, mała była super grzeczna, śmiała się do dziadków, trochę pospała, płacz był tylko przy ubieraniu w kombinezon. Za to w domu usypianie do spania, oj! Była tak nabuzowana emocjami, że nie chciała jeść, śmiała się do cycka, za chwilę zaczynała popłakiwać, zaraz znowu się śmiała. Za nic nie mogła się uspokoić i zajęło jej to naprawdę dłuuugo. Na szczęście w końcu zjadła z obu cycków i się udało. Jutro mamy już spokojny dzień w domu, więc mam nadzieję, że odpocznie.
A to mój mały świąteczny śmieszek
Wonderland, Anitka201, 4me, Gusiak, Staraczka23, chabasse, paula2013, karolcia87, easymum, agatka196, Dżuls, bento, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
Laseczki, my z nocnego cycania też składamy Wam najlepsze życzenia. Dużo radości, miłości i rodzinnej atmosfery. I oczywiście, żeby wszystkie wrześniowe maluchy były zawsze zdrowe i szczęśliwe
Wigilię spędziliśmy u moich rodziców. Staś był praktycznie cały czas uśmiechnięty i zainteresowany choinką. Zasnął w drodze powrotnej i był tak padnięty, że nawet nie obudził się w trakcie rozbierania i przekładania do łóżeczka.
Edit: teraz na suwaczku zobaczyłam, że Staś ma już 4mce. Kiedy to zleciało... Pamiętam, jak na początku wydawało mi się, że 4mce to już takie duże dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 02:13
Anitka201, Gusiak, chabasse, paula2013, karolcia87, easymum, agatka196, bento, adzia, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
I my przylaczamy sie do zyczen z nocnego pojenia
Zdrowych,spokojnych Swiat Kochane i dumy z naszych Skarbow !
Ps.moja Olcia na Wigilii bardzo grzeczna,za to pobudki dzis co 2h...czuje sie jak z noworodkiem...
Anitka201, Gusiak, chabasse, paula2013, karolcia87, easymum, bento lubią tę wiadomość
Córcia
-
Hello Dziewczęta i od nas wszystkiego najlepszego i Wesolych Swiat w rodzinnym gronie z Waszymi kochanymi szkrabami!!!
To juz rok! Dokladnie rok temu zakonczylismy nasze starania o naszego maluszka:) a dzis tak świątecznie przywital nas kuuuupa wystrzelona na przewijam, podłogę i noge tatyja sie cieszę, ze biala sciana sie uchowala
Gusiak, paula2013, easymum, chabasse, Czarna_88, Anitka201, Dżuls, bento lubią tę wiadomość
-
U nas też Wigilia spokojna, niuńka jest maskotką całej rodziny. Bałam się, że będą problemy ze spaniem w nowym łóżeczku, a dodatkowo tyle wrażeń i nowych twarzy. A moje szczęście śpi u babci jak aniołek, trzy noce z rzędu przespane, idzie spać przed północą, pierwsze karmienie koło 8
normalnie anioł nie dziecko
No i jeszcze ta pogoda- codziennie zaliczamy spacerek nad morzem, jest 10-12 stopni, słoneczko i niemal bezchmurne niebo. Tylko śniegu brak, ale i tak jest cudnie.
Jeszcze raz Wesołych Świąt!4me, adzia lubią tę wiadomość
-
W te piekne "zimowe" Swieta pragniemy zlozyc zyczenia przezywania Bozego Narodzenia w zdrowiu, radosci i cieplej rodzinnej atmosferze. Kolejny zas rok niech bedzie czasem spokoju oraz realizacji osobistych marzen. Patrycja Krzysiu i Kacperek
chabasse, 4me, easymum, bento, adzia lubią tę wiadomość
-
Ja równy rok temu to przeplakalam całe święta bo kolejne testy wychodziły negatywnie .... A nie byłam świadoma tego ze mały czlowieczek dopiero zaczął się tworZyć w moim brzuszku ♡♡
Tak siedzę patrzę jak te moje szczęście sobie śpi i czasami dalej nie dowierzam ze mam go już przy sobie.
Mój mąż chodzi ostatnio za mną z pytaniem kochanie kiedy po pracujemy nad następnym malenstwem przecież Kacperek chce być starszym braciszkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 15:14
easymum, adzia lubią tę wiadomość