Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie do dziewczyn, które odciągają i mrożą mleko. Jak długo po rozmrożeniu mleko może stać? i czy mieszacie mleka np. z dwóch odciągnięć po rozmrożeniu? Pytam bo mam woreczki po 150ml a to zdecydowanie za mało dla mojego młodego samca żarłacza białego i musiałabym wymieszać. Wiem,że nie można mieszać świeżego i rozmrożonego..
Pomocy.. -
easymum wrote:Oj jak dużo czytania
aż miło wejść na forum, bo parę stron naskrobane
U nas chyba po skoku, chyba że to chwilowa przerwa w słabszym nastroju. Generalnie od wczoraj jest dużo spokojniej, żadnych problemów z usypianiem, wróciło moje spokojne dzieckoDziś wieczorem karmienie po kąpieli, młoda zasnęła w trakcie, i tak śpi od 20. Pół godziny temu dałam jej butlę na śpiocha, bez wyciągania z łóżeczka, nawet się nie obudziła i dalej śpi. Trochę się bałam, że się zachłyśnie, ale jest ok. Jak Adzia pisała, że tak karmi Lenkę, to trudno mi było sobie to wyobrazić. Ale da radę!
Ten skok tak minął, z dnia na dzień? U nas nocki zawsze bez zarzutu, mała przesypia od dawna całe bez pobudek, a od dwóch dni co godzinę ryk, podejdę przełożę z boczku na plecki, podam smoka i dalej kima, no ale za godzinę to samo i tak w koło macieju, oszaleć można -
Julita - tak bramka ze sztachet, ale chcemy tez obłożyć całą barierkę tymi sztachetkami, to się u nas najlepiej wpasuje, a mąż sam to bez problemu wykona, zresztą to jest typ złotej rączki więc z tym podoła na pewno
Co do szkoły rodzenia, to teraz pod czasie stwierdzam, że nie wyniosłam z niej kompletnie nic, a bynajmniej nic co wartościowe, także popieram to co piszecie, niestety
A propo diety, ja dzisiaj zaczynam Kopenhaską, wiem że są różne opinie na jej temat, ale to jest jedyna dieta na której chudnę i nie mam efektu jojo
-
Dziewczyny coraz bardziej mi oczy wychodzą,;wychodzi na to że ja wszystko źle robię, žźle podnoszę, źle noszę.Ale jak byliśmy ok 2 tygodnie temu w poradni neonatologicznej, to dr.mówiła, że z malutką jest wszystko ok.To jak ją powinno się podnosić, jak noworodka??? Ja cały czas noszę jąw pionie, jak moja mama nosiła ją w łódeczkę to nie mogłm na to patrzeć.Poza tym moja mala ma refluks i nie wskazane jest Jej lezenie na plasko, spi w pozycji kubelkowej zeby zminimalizowac zarzucanie mleczka
-
Kurcze, moja mała od północy zrobiła już chyba z 7 kup
wyglądają normalnie, kolor ok, śluzu brak. Czy to moze być od ibupromu, który brałam na ten cholerny ból zęba? Czy mzliwe, ze jej ząbki idą? Pcha wszystko do buzi i w nocy była dość marudna
Ja moją też noszę w pionie, w łódeczkę coraz mniej, bo mam wrażenie ze jej nie wygodnie i zaraz ją upuszczę -
Dzien dobry:)
Olcia zjadla wczoraj marchewke i coeszyla sie w glos na kazda lyzeczkeW sobote memlala 2 lyzeczki a wczoraj zjadlapol sloiczka. Nocka oki,zasnela o 23 ,bo gazy miala i spala do 4!
Pozniej do 6 i o 7 juz pobudka kupowa
Moka,bylas u dentysty? Ja za tydz w srode usuwam tego zeba...Byl juz leczony kanalowo i sie znow uaktywnil,proponuja mi 1500 za leczenie i odbudowe. No lekka przesada
Córcia
-
mmalutka wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które odciągają i mrożą mleko. Jak długo po rozmrożeniu mleko może stać? i czy mieszacie mleka np. z dwóch odciągnięć po rozmrożeniu? Pytam bo mam woreczki po 150ml a to zdecydowanie za mało dla mojego młodego samca żarłacza białego i musiałabym wymieszać. Wiem,że nie można mieszać świeżego i rozmrożonego..
Pomocy..mmalutka lubi tę wiadomość
-
Kucykowa wrote:Dzien dobry:)
Olcia zjadla wczoraj marchewke i coeszyla sie w glos na kazda lyzeczkeW sobote memlala 2 lyzeczki a wczoraj zjadlapol sloiczka. Nocka oki,zasnela o 23 ,bo gazy miala i spala do 4!
Pozniej do 6 i o 7 juz pobudka kupowa
Moka,bylas u dentysty? Ja za tydz w srode usuwam tego zeba...Byl juz leczony kanalowo i sie znow uaktywnil,proponuja mi 1500 za leczenie i odbudowe. No lekka przesadaw sumie ta 8 dopiero wychodzi. Kurcze potrzebne mi ząbkowanie w tym wieku
-
Z zębami to i ja mam nieciekawie. W ciąży kanałowy mi poszedł. Po porodzie go ponownie leczyłam. A teraz kolejny mi się odzywa. Ale to są skutki podjadania słodyczy, karmienia, brak nabiału w diecie i brak suplementacji wapnia. Kurcze muszę się ogarnąć, bo jak tak dalej pójdzie to moje dziecko za chwilkę będzie miało więcej zębów ode mnie..
Magnolia3 lubi tę wiadomość
-
Czytaczka wrote:Dziewczyny co ile kąpiecie dzieciaczki?