X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko Kochana, myslalam ze tego dzis nie przeczytam wszystkiego.
    Laski a o co chodzilo z Lady, bo ja chyba skonczylam pisanie cos po 3 mcu.Zle znosilam ciaze i nawet nie mialam ochoty a potem to juz nie chcialam sie Wam wtracac.Ale pamietam ze Lady od poczatku lubila chyba dominowac, pamitsm jakas klotnie wlasnie miedzy nia chyba i Staraczka.Zreszta Staraczka tez nie owijala w bawelne.Heh, kiedys to wszystko moze przeczytam.Najbardziej zaluje, ze nie bylam z Wami jak zaczely sie porody... Jesli ktorejs z Was by sie chcialo to opiszcie mi po krotce o co chodzilo z Ladt, bo nawet nie wiem jak sie do tego dokopac.Z gory dziekuje.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 me moja tez ulewa, czasem mniej czasem wiecej.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jade z mala do Bialegostoku do pediatry, bo mala brxydkie kupki robi i wciax ma podrazniona dupke.Buzke tez od sliny, wczoraj odstawilam kategorycznie mleko z kawki i jogurt naturalny nawet. Dimyslam sie ze mleko moze byc przyczyna nasilenia tych objawow.Padne z glodu calkiem...

1usa8u69die0y60t.png
  • Carmen Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita- zazdroszcze owocow i warzywek, ja tez jade na sloiczkach o z supermarketu strach podac takiemu maluchowi.
    Co do ulewan to ponoc dzieci do 6 miesiaca ulewaja

♥ Marcel ♥
    bxnej5d.png
    Aniołek 9tc [*] 05.09.2014
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    4me nasz jeszcze ulewa. W dużo mniejszym stopniu ale ulewa.
    A moj niestety ulewa chyba wiecej :/ moze to być od warzywek ale moze tez być od żelaza, które dostaje od miesiaca i Pani doktor uprzedzala ze mogą byc przeboje z brzuchem :/ żelazo sie wlasnie konczy wiec zobaczymy czy cos sie zmieni. Zwłaszcza, ze on ulewa po każdym jedzeniu a nie tylko po warzywkach. No nic narazie obserwuje.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej tez się zdarza ulać, zwłaszcza jak daję jej mm na noc. Teraz wlasnie ma pomarańczowe rękawy, bo po jedzeniu postanowiła broić na brzuszku i udało się warzywami i mlekiem xD

Magnolia - staraczka usunęła konto a lady jest tylko na fejsie

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoja droga- ja normalnie nie czytam innych wątków ale przez tą aferę zajrzałam i powiem Wam, ze mizernie wypadamy ;) na innych pelno dziewczyn i dyskusje trwają. U nas juz same niedobitki :(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ej wypraszam sobie! Nie jestem niedobitkiem! :P haha

Co zrobisz, jak większość pochłonęła twarzoksiazka

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Swoja droga- ja normalnie nie czytam innych wątków ale przez tą aferę zajrzałam i powiem Wam, ze mizernie wypadamy ;) na innych pelno dziewczyn i dyskusje trwają. U nas juz same niedobitki :(
    Ja jestem dumnym niedobitkiem :D
    Aczkolwiek wkurza mnie, że dziewczyny poprztykały się o jakieś bzdety. Żałuję, że nie ma Sigmy i paru innych dziewczyn. Ok, ścięły się, ale tak się dzieje, bo forum jest miejscem wymiany opinii i na dodatek są same baby. A akcja pod tytułem: "zabieram swoje zabawki i foch" mnie wkurza. Bo rozumiem, że można pokłócić się z jedną laską, ale jak się odchodzi z forum, to zostawia się wszystkie pozostałe, które niczemu nie zawiniły, a najczęściej też znika też ta właśnie laska, z którą się człowiek pokłócił. Tak było w przypadku Sigmy, Paulinka, tych wszystkich dziewczyn, którym przeszkadzała Staraczka (której już tu nie ma) jeżdżąca po Lady (której oficjalnie też tu nie ma, ale jak trzeba to się udziela, więc podczytuje, jak z resztą sporo dziewczyn które przeniosły się na fb). No i taka dupa blada.

la_lenka, 4me lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma się intensywnie udziela na grupach kp i chustowych.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia a do którego pediatry jedziesz?
    Czyżby do Pieczyńskiej lub Antosiuka, bo u nas w Białym cały czas przewijają się te dwa nazwiska jako najlepsi pediatrzy w mieście ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu Staraczka jezdzila po Lady?

1usa8u69die0y60t.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia3 wrote:
    A czemu Staraczka jezdzila po Lady?
    Nazwijmy to różnicą charakterów nie do pogodzenia :D ;) :P Do reszty musisz dokopać się sama, bo już obiecałyśmy, że ten temat nie będzie tu wywlekany, tym bardziej, że główne zainteresowane już się tu nie udzielają :P

la_lenka lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Położyłam się z małą jak było jasno obudziłyśmy się a tu ciemno ☺

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • ela Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co to znaczy wózek całkowicie składający się (rezerwuję bilety w Ryanair) i zastanawiam się czy to musi być parasola. Chcę małej kupić camarelo eos i nie wiem czy bez dopłaty mogę go zabrać samolotem.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ela wrote:
    Dziewczyny co to znaczy wózek całkowicie składający się (rezerwuję bilety w Ryanair) i zastanawiam się czy to musi być parasola. Chcę małej kupić camarelo eos i nie wiem czy bez dopłaty mogę go zabrać samolotem.
    Nie zgadniesz o co im chodzi :/ jesli nie ma wśród nas kogoś kto próbował z normalnym wózkiem lecieć to niestety zostaje tylko napisanie do nich ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ela wrote:
    Tak, raczej chodzi o parasolkę, bo nie wiem, czy jakiś wózek można złożyć jeszcze bardziej :D Ten, który chcesz kupić, o ile składa się na płasko i od razu w jednym kawałku, bez wypinania jakiś siedzisk (bo chyba o to im chodzi), to powinien być ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 19:32

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Tak, raczej chodzi o parasolkę, bo nie wiem, czy jakiś wózek można złożyć jeszcze bardziej :D
    Popatrz na np. Babyzen Yoyo :P

Dżuls lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela fajna mała zrobiła sobie drzemkę :-) zazdroszczę bo mój w porywach przespi się 15-20 min :-)

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Ela fajna mała zrobiła sobie drzemkę :-) zazdroszczę bo mój w porywach przespi się 15-20 min :-)
    A ja raczej współczuję, bo dziecko się wyspało :D

8pdp47e.png
‹‹ 2959 2960 2961 2962 2963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ