Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko Kochana, myslalam ze tego dzis nie przeczytam wszystkiego.
Laski a o co chodzilo z Lady, bo ja chyba skonczylam pisanie cos po 3 mcu.Zle znosilam ciaze i nawet nie mialam ochoty a potem to juz nie chcialam sie Wam wtracac.Ale pamietam ze Lady od poczatku lubila chyba dominowac, pamitsm jakas klotnie wlasnie miedzy nia chyba i Staraczka.Zreszta Staraczka tez nie owijala w bawelne.Heh, kiedys to wszystko moze przeczytam.Najbardziej zaluje, ze nie bylam z Wami jak zaczely sie porody... Jesli ktorejs z Was by sie chcialo to opiszcie mi po krotce o co chodzilo z Ladt, bo nawet nie wiem jak sie do tego dokopac.Z gory dziekuje. -
Jutro jade z mala do Bialegostoku do pediatry, bo mala brxydkie kupki robi i wciax ma podrazniona dupke.Buzke tez od sliny, wczoraj odstawilam kategorycznie mleko z kawki i jogurt naturalny nawet. Dimyslam sie ze mleko moze byc przyczyna nasilenia tych objawow.Padne z glodu calkiem...
-
Anitka201 wrote:4me nasz jeszcze ulewa. W dużo mniejszym stopniu ale ulewa.
moze to być od warzywek ale moze tez być od żelaza, które dostaje od miesiaca i Pani doktor uprzedzala ze mogą byc przeboje z brzuchem
żelazo sie wlasnie konczy wiec zobaczymy czy cos sie zmieni. Zwłaszcza, ze on ulewa po każdym jedzeniu a nie tylko po warzywkach. No nic narazie obserwuje.
-
Mojej tez się zdarza ulać, zwłaszcza jak daję jej mm na noc. Teraz wlasnie ma pomarańczowe rękawy, bo po jedzeniu postanowiła broić na brzuszku i udało się warzywami i mlekiem xD
Magnolia - staraczka usunęła konto a lady jest tylko na fejsie -
4me wrote:Swoja droga- ja normalnie nie czytam innych wątków ale przez tą aferę zajrzałam i powiem Wam, ze mizernie wypadamy
na innych pelno dziewczyn i dyskusje trwają. U nas juz same niedobitki
Aczkolwiek wkurza mnie, że dziewczyny poprztykały się o jakieś bzdety. Żałuję, że nie ma Sigmy i paru innych dziewczyn. Ok, ścięły się, ale tak się dzieje, bo forum jest miejscem wymiany opinii i na dodatek są same baby. A akcja pod tytułem: "zabieram swoje zabawki i foch" mnie wkurza. Bo rozumiem, że można pokłócić się z jedną laską, ale jak się odchodzi z forum, to zostawia się wszystkie pozostałe, które niczemu nie zawiniły, a najczęściej też znika też ta właśnie laska, z którą się człowiek pokłócił. Tak było w przypadku Sigmy, Paulinka, tych wszystkich dziewczyn, którym przeszkadzała Staraczka (której już tu nie ma) jeżdżąca po Lady (której oficjalnie też tu nie ma, ale jak trzeba to się udziela, więc podczytuje, jak z resztą sporo dziewczyn które przeniosły się na fb). No i taka dupa blada.
la_lenka, 4me lubią tę wiadomość
-
Magnolia3 wrote:A czemu Staraczka jezdzila po Lady?
Do reszty musisz dokopać się sama, bo już obiecałyśmy, że ten temat nie będzie tu wywlekany, tym bardziej, że główne zainteresowane już się tu nie udzielają
la_lenka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co to znaczy wózek całkowicie składający się (rezerwuję bilety w Ryanair) i zastanawiam się czy to musi być parasola. Chcę małej kupić camarelo eos i nie wiem czy bez dopłaty mogę go zabrać samolotem.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
ela wrote:Dziewczyny co to znaczy wózek całkowicie składający się (rezerwuję bilety w Ryanair) i zastanawiam się czy to musi być parasola. Chcę małej kupić camarelo eos i nie wiem czy bez dopłaty mogę go zabrać samolotem.
jesli nie ma wśród nas kogoś kto próbował z normalnym wózkiem lecieć to niestety zostaje tylko napisanie do nich
-
ela wrote:Dziewczyny co to znaczy wózek całkowicie składający się (rezerwuję bilety w Ryanair) i zastanawiam się czy to musi być parasola. Chcę małej kupić camarelo eos i nie wiem czy bez dopłaty mogę go zabrać samolotem.
Ten, który chcesz kupić, o ile składa się na płasko i od razu w jednym kawałku, bez wypinania jakiś siedzisk (bo chyba o to im chodzi), to powinien być ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 19:32