WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam znowu uwielbiam usypiać cyckiem. Kładę się, wystawiam cycka i mogę sobie spokojnie poczytać czy poprzeglądać internet. Mała się nacycuje i spokojnie śpi, normalnie samoobsługa, a ja mam chwilę "wolną". Jak jakiś czas temu nie chciała zasypiać z cyckiem to byłam taka zła, jakieś lulanie, uspokajanie, cudowanie - ile roboty! Za leniwa jestem na to ;)

bento, Carolline lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia ja też Cię podziwiam, że dajesz rade z trójeczką. Ale z drugiej strony trochę zazdraszczam, bo sama też bym trójeczkę chciała, może kiedyś się uda;)

Ja lubię młodego usypiać cycem. Sposób szybki i skuteczny. Jak jest bardzo zmęczony, to czasem uśnie u kogoś innego ba rękach. Myślę, że przyjdzie właściwy czas, to nauczy się samodzielnego usypiania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 22:09

bento, Magnolia3 lubią tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis powiedzialam do malza, ze albo jebne albo pierdolne, o ile jeszcze nie jestem chora psychicznie. Kolezankom z pracy juz wczesniej mowilam, ze jak bede szla na Bialystok- kierunek Choroszcz, to niech mnie nie zatrzymuja.:-)
    Normalnie nie mam kiedy zjesc...
    mala zasnela, posprzatalam bonanze w kuchni i az mi sie rece trzesa, nie wiem czy z nerwow czy z glodu bez kitu, wpiepszam platki na dwoch lyzkach mleka.
    Jeszcze posciel musze pozmieniac zaszczana, nie no- jebne jak nic:-)

1usa8u69die0y60t.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziś to czuję się zmęczona, ale ferie w domu to trzeba chłopakom cosik organizować. Mąż poszedł z nimi na basen, a tam ciekawostką wymyślili, że na jedno dziecko jeden opiekun, no to muszę nianię zatrudnić aby chłopcy mogli z basenu skorzystać. Tak się wściekliśmy, ale rozmowa z kierownikiem basenu o kant tyłka obić, zaproponowała nam aby z babcią przyjść, a ją pytam a jak ktoś ma czw9rkę dzieci to z dziadkiem czy sąsiadem. W poniedziałek idziemy do władz wyższych.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela chore to po prostu.A kto bedzie w razie czego babcie ratowal?

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmie teraz pyzke przez sen, ciekawee ile pospi. KOCHAM JĄ NORMALNIE.Jje i glaszcze mnie raczka po cycusiu.

bento lubi tę wiadomość

1usa8u69die0y60t.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciesz się, że głaszcze, moja mnie solidnie leje :P

Magnolia3 lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 03:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój najpierw się wierci i kopie, a jak cyc mu wypadnie to dosłownie łapie mnie rączką za skórę, wkłada sobie cyca z powrotem do buzi i trzyma, żeby móc dalej uskuteczniać wygibasy. Nie powiem, żeby było to szczególnie przyjemne, ale i tak mnie to śmieszy

Magnolia3, Carolline lubią tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój- oprócz nocy gdy skupia sie na zadaniu ;)- bawi sie w wyciąganie mocy sutków swoja bezzębna paszcza- to tez ciekawe doświadczenie... ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    A mój- oprócz nocy gdy skupia sie na zadaniu ;)- bawi sie w wyciąganie mocy sutków swoja bezzębna paszcza- to tez ciekawe doświadczenie... ;)

ubaw będzie gdy zacznie testować moc sutków pierwszymi ząbkami ;)

4me, Magnolia3 lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też uwielbia usypiać przy cycu, jak jej dzję butlę na noc to i tak zapija cycem :P choc wczoraj o dziwo zasnęła bez i dopiero po godzinie jej się przypomniało, że sobie nie pociumkala.

Gabrysię jednak tez zapchało poł słoiczka z marchewka i ziemniakiem. W ciagu dnia było ok, wesoła i w ogole, bączki szly, ale w nocy spała niespokojnie, co chwile się kręciła i widać było, że ją męczy. O 3 dostała czopka i momentalnie wielka ulga.

Powiedzcie mi, bo wczoraj w związku z brakiem kupy nie dostawała nic innego oprócz cycka, a dzisiaj nie wiem czy lepszy będzie z nowości brokuł czy dynia, co jest mniej zapierające?

Miłego dnia mamuśki!

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) kończymy dziś 6 miesięcy
    idu735.jpg

Magnolia3, 4me, Carolline lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, ja też uwielbiam usypiać młodą przy cycku, widać jak odpływa przy mamie i jak jej przy mnie dobrze, to dlatego młoda taka przyzwyczajona, nie mogłam sobie odpuścić :) Ale na dłuższą metę, im dziecko starsze, to może to być uciążliwe.

8pdp47e.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Gabrysię karmiłam jakoś koło 6 na siedząco i pozniej położyłam ja na sobie i tak spałyśmy wtulone <3

Magnolia3, bento lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moka ja daje dłuższy czas dynie i kupy da codziennie. Doświadczenia z brokulem nie mam. Dzis bedzie pierwszy raz :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dynia to owoc czy warzywo?:p

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moka89 dynia będzie ok. W sumie ona powinna być podawana jako 1 ale u nas się utarło ze pierwsza podaje się marchewke. Nam marchewka pomogła jak młody miał biegunkę. Z dnia na dzień kupy stały się bardziej zbite. Wystarczyło ze jednego dnia nie dostał marchewki I biegunka wracała.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaram się dzisiaj wychodzimy na spacer! :-)

bento, 4me, la_lenka, karolcia87 lubią tę wiadomość

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas wczoraj tylko jedna kupka, a wczoraj 2 razy byl sinlac i troche kleiku ryzowego na noc, - i dzis znow piekna kupka.Tak sie ciesze.Dzis mala wtrabila ok 100 ml sinlacu na moim mleku, a robie taka gesta pape, zeby jej leki przemycic.Bardzo jej smakuje.Od poniedzialku dam tez marchewe i zobaczymy.Chcialabym dac jej buraki na to zelazo.Myslucie ze jak ja bede pic surowy sok z burakow to bedzie dobrze?

1usa8u69die0y60t.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łał są plusy ze wcześniejszego wstawania :) godzina 10 a my po śniadaniu i chata cala sprzątniętą i to wszystko gdy dziedzic lezal na macie :) teraz śpi a my będziemy opychać sie ciastem i kawa- musze uzuzpelnic te kalorie po sprzątaniu :)
    A na dworzu piękne sloncw- czuuuuje wiosnę!

bento, Anitka201 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 2976 2977 2978 2979 2980 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ