Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam znowu uwielbiam usypiać cyckiem. Kładę się, wystawiam cycka i mogę sobie spokojnie poczytać czy poprzeglądać internet. Mała się nacycuje i spokojnie śpi, normalnie samoobsługa, a ja mam chwilę "wolną". Jak jakiś czas temu nie chciała zasypiać z cyckiem to byłam taka zła, jakieś lulanie, uspokajanie, cudowanie - ile roboty! Za leniwa jestem na to
bento, Carolline lubią tę wiadomość
-
Magnolia ja też Cię podziwiam, że dajesz rade z trójeczką. Ale z drugiej strony trochę zazdraszczam, bo sama też bym trójeczkę chciała, może kiedyś się uda;)
Ja lubię młodego usypiać cycem. Sposób szybki i skuteczny. Jak jest bardzo zmęczony, to czasem uśnie u kogoś innego ba rękach. Myślę, że przyjdzie właściwy czas, to nauczy się samodzielnego usypiania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 22:09
bento, Magnolia3 lubią tę wiadomość
-
Dzis powiedzialam do malza, ze albo jebne albo pierdolne, o ile jeszcze nie jestem chora psychicznie. Kolezankom z pracy juz wczesniej mowilam, ze jak bede szla na Bialystok- kierunek Choroszcz, to niech mnie nie zatrzymuja.
Normalnie nie mam kiedy zjesc...
mala zasnela, posprzatalam bonanze w kuchni i az mi sie rece trzesa, nie wiem czy z nerwow czy z glodu bez kitu, wpiepszam platki na dwoch lyzkach mleka.
Jeszcze posciel musze pozmieniac zaszczana, nie no- jebne jak nic:-) -
Hej, dziś to czuję się zmęczona, ale ferie w domu to trzeba chłopakom cosik organizować. Mąż poszedł z nimi na basen, a tam ciekawostką wymyślili, że na jedno dziecko jeden opiekun, no to muszę nianię zatrudnić aby chłopcy mogli z basenu skorzystać. Tak się wściekliśmy, ale rozmowa z kierownikiem basenu o kant tyłka obić, zaproponowała nam aby z babcią przyjść, a ją pytam a jak ktoś ma czw9rkę dzieci to z dziadkiem czy sąsiadem. W poniedziałek idziemy do władz wyższych.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Mój najpierw się wierci i kopie, a jak cyc mu wypadnie to dosłownie łapie mnie rączką za skórę, wkłada sobie cyca z powrotem do buzi i trzyma, żeby móc dalej uskuteczniać wygibasy. Nie powiem, żeby było to szczególnie przyjemne, ale i tak mnie to śmieszy
Magnolia3, Carolline lubią tę wiadomość
-
Moja też uwielbia usypiać przy cycu, jak jej dzję butlę na noc to i tak zapija cycem
choc wczoraj o dziwo zasnęła bez i dopiero po godzinie jej się przypomniało, że sobie nie pociumkala.
Gabrysię jednak tez zapchało poł słoiczka z marchewka i ziemniakiem. W ciagu dnia było ok, wesoła i w ogole, bączki szly, ale w nocy spała niespokojnie, co chwile się kręciła i widać było, że ją męczy. O 3 dostała czopka i momentalnie wielka ulga.
Powiedzcie mi, bo wczoraj w związku z brakiem kupy nie dostawała nic innego oprócz cycka, a dzisiaj nie wiem czy lepszy będzie z nowości brokuł czy dynia, co jest mniej zapierające?
Miłego dnia mamuśki! -
Moka89 dynia będzie ok. W sumie ona powinna być podawana jako 1 ale u nas się utarło ze pierwsza podaje się marchewke. Nam marchewka pomogła jak młody miał biegunkę. Z dnia na dzień kupy stały się bardziej zbite. Wystarczyło ze jednego dnia nie dostał marchewki I biegunka wracała.
-
A u nas wczoraj tylko jedna kupka, a wczoraj 2 razy byl sinlac i troche kleiku ryzowego na noc, - i dzis znow piekna kupka.Tak sie ciesze.Dzis mala wtrabila ok 100 ml sinlacu na moim mleku, a robie taka gesta pape, zeby jej leki przemycic.Bardzo jej smakuje.Od poniedzialku dam tez marchewe i zobaczymy.Chcialabym dac jej buraki na to zelazo.Myslucie ze jak ja bede pic surowy sok z burakow to bedzie dobrze?
-
Łał są plusy ze wcześniejszego wstawania
godzina 10 a my po śniadaniu i chata cala sprzątniętą i to wszystko gdy dziedzic lezal na macie
teraz śpi a my będziemy opychać sie ciastem i kawa- musze uzuzpelnic te kalorie po sprzątaniu
A na dworzu piękne sloncw- czuuuuje wiosnę!bento, Anitka201 lubią tę wiadomość