WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym chciała żeby mi ktoś takie dobre rady dawał? (bo mimo wszystko to jest akurat rzeczywiście skuteczna rada, choć może nie każdemu pasuje ;)) A u nas tylko, daj smoczek bo się powietrza nalyka, ale rosołu to już byś jej dała, wody gazowanej to ci nie wolno itp.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Anitka dzwonili dzis do mnie ze sklepu z wózkami. Wózek jest :D moze bedzie jutro u mnie,ale bez oslony przeciwdeszczowej- podobno nie doszly :/ Tez do Ciebie dzwonili z taka inf?
    Nie dzwonili. Kurcze ja juz dzisiaj napisałam do nich maila :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słońce! ! Pedzimy na spacer :-)

mmalutka, 4me lubią tę wiadomość

• mmalutka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jesteśmy po ponad 3h spacerze!
    Maleństwo większość czasu spało :) teraz pocycalismy i jest zabawa :)

Ja po spacerze jestem zmeczona fizycznie- troche po górach pogonilam, ale tak przyjmnie. Psychicznie za ro jest mega. Dalej zmeczona i niewyspana, ale chmura gradowa trochę odplynela.

Kobiety moje kochane- damy radę! Ze snem, kupami, obrotami, zębami i innymi alergiami.
    Za oknem wiosna i zaraz będzie wiecj siły. A i dzieciaczki będą w lepszych humorach.

O!

Anitka201, edysia5, easymum, chabasse, Magnolia3 lubią tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • Kassie Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez korzystamy z pogody :-) ostatnio umylam wszystkie okna w domu i czuje ze idzie wiosna :-) wczoraj bylismy z malym na zakupach i w koncu kupilam jakies normalne ciuchy i od razu lepiej sie czuje :-) mimo ze maly marudny wieczorami to jakos tak mam przeczucie ze gorzej niz za czasow kolki juz nie bedzie :-) wogole jakos tak ostatnio zalala mnie taka fala matczynej milosci <3

mmalutka lubi tę wiadomość

ug373e5esgfin09c.png
    rg50gox1ycplbhk5.png
  • Kassie Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i w tamtym tygodniu przeszlismy na spacerowke :-) co do ubierania to malego ubieram w body,spodenki dresowe,skarpetki,czapeczka,bluza dresowa, na to kocyk i okrycie na nogi ze soacerowki i za kazdym razem jest cieply:-)

ug373e5esgfin09c.png
    rg50gox1ycplbhk5.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z powiewem wiosny i nadchodzącego lata ratownik prawie jak ze słonecznego patrolu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 21:09

la_lenka, julita, karolcia87, easymum, 4me, Anitka201, przyszła mama, chabasse, Carmen, bellaVi, Magnolia3, Carolline lubią tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka u mnie non stop słyszę jak to za lekko ubieram małą. Teściowa już przestała i twierdzi, że zimny chów praktykujemy cokolwiek to znaczy ważne, że nie komentuje.. no ale moja mama na okrągło "ubierz bo jej na pewno zimno!" mam wrażenie że z taką praktyką naszych rodziców większość z nas była przegrzewana no ale nie przetłumaczysz, że to gorsze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:31

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja to bym chciała żeby mi ktoś takie dobre rady dawał? (bo mimo wszystko to jest akurat rzeczywiście skuteczna rada, choć może nie każdemu pasuje ;)) A u nas tylko, daj smoczek bo się powietrza nalyka, ale rosołu to już byś jej dała, wody gazowanej to ci nie wolno itp.
    Ja pierdziele takie rady :P
    Ja tez jestem człowiekiem a nie tylko krowa mleczna :(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmalutka wrote:
    My jesteśmy po ponad 3h spacerze!
    Maleństwo większość czasu spało :) teraz pocycalismy i jest zabawa :)

Ja po spacerze jestem zmeczona fizycznie- troche po górach pogonilam, ale tak przyjmnie. Psychicznie za ro jest mega. Dalej zmeczona i niewyspana, ale chmura gradowa trochę odplynela.

Kobiety moje kochane- damy radę! Ze snem, kupami, obrotami, zębami i innymi alergiami.
    Za oknem wiosna i zaraz będzie wiecj siły. A i dzieciaczki będą w lepszych humorach.

O!

Tak, wlasnie skonczylam spacer w deszczu. Cala przemoknięta łaziłam, wiatr parasol łamał ale przynajmniej terrosta byl cicho. Ehhh wiosno plissss przybywaj, w tym roku wyjątkowo Ciebie nam potrzeba ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 16:52

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A za trzy miesiące bedziemy psioczyc na upały :P

Magnolia3 lubi tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmalutka wrote:
    A tak z powiewem wiosny i nadchodzącego lata ratownik prawie jak ze słonecznego patrolu ;)

]

Super. Moi idą po raz pierwszy na zajęcia w ten weekend. Ciekawe czy terroscie sie spodoba ;)a Twój maly od razu zapalal miłością do basenu czy bylo ciezko?

Podobno pierwsze razy potrafią dać w kość duzo rodzicow odpuszcza.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmalutka wrote:
    Ja nie narzekalam nawet w to lato w ciąży :) jesli młody odziedziczył po mnie milosc do ciepla, tak jak wstręt do wody to będzie dobrze ;))))

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas bylo na początku permenentne zdziwienie. Ale nigdy nie plakal. A od kilku tygodni jest pełnia szczęścia.
    Fajnie macha szkitkami i się cieszy. No i super nam to pomoglo ruchowo. Długo nic a teraz juz cudo. Dziś pół dnia na czworaka spędził :) i tak sie rozbujal ze głową w fotel walnął :P

4me lubi tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś poszlam wstawić wodę na kawę, mała na środku maty, doszłam do czajnika, pyknelam, odwracam się a ta leży na gołym parkiecie na brzuszku, z pół metra od puzzli. A cała mata poduchami obłożona niby. Podnosi poduchy, turla ta wielką piłkę do rehabilitacji, ogólnie oczy do okoła głowy już niezbędne. T

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmalutka wrote:
    W życiu nic złego nie powiem na upał :-) ja tez w ciazy nie narzekałam na upały :-)
    My właśnie wróciliśmy z masażu. Młody dostał takie zalecenia i bardzo to jemu przypadło do gustu :-)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna, czemu mi nikt nie chce czegoś takiego zalecić? :P

Ja upałów nienawidzę, już się boję jak to będzie jak klima nie będzie mogła chodzić na full :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały sam zasnął w swoim łóżeczku. Ciekawe na jak długo :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się dzieje z Dzuls?

La lenka ale ten masaż to dla Ciebie czy Łucji? ;-)

W moim pepco dorwałam świetne pieluchy tetrowe białe w granatowo czerwone gwiazdki :-)

Mój małż kupił młodemu w kappahl 3 bodziaki :-) kurcze śliczne są (turkusowe w lody, żółte w misie koala i beżowe w żyrafy). Jakoś nigdy tam nie wstepowalam.

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
‹‹ 3039 3040 3041 3042 3043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ