X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym chciała żeby mi ktoś takie dobre rady dawał? (bo mimo wszystko to jest akurat rzeczywiście skuteczna rada, choć może nie każdemu pasuje ;)) A u nas tylko, daj smoczek bo się powietrza nalyka, ale rosołu to już byś jej dała, wody gazowanej to ci nie wolno itp.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Anitka dzwonili dzis do mnie ze sklepu z wózkami. Wózek jest :D moze bedzie jutro u mnie,ale bez oslony przeciwdeszczowej- podobno nie doszly :/ Tez do Ciebie dzwonili z taka inf?
    Nie dzwonili. Kurcze ja juz dzisiaj napisałam do nich maila :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słońce! ! Pedzimy na spacer :-)

mmalutka, 4me lubią tę wiadomość

• mmalutka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jesteśmy po ponad 3h spacerze!
    Maleństwo większość czasu spało :) teraz pocycalismy i jest zabawa :)

Ja po spacerze jestem zmeczona fizycznie- troche po górach pogonilam, ale tak przyjmnie. Psychicznie za ro jest mega. Dalej zmeczona i niewyspana, ale chmura gradowa trochę odplynela.

Kobiety moje kochane- damy radę! Ze snem, kupami, obrotami, zębami i innymi alergiami.
    Za oknem wiosna i zaraz będzie wiecj siły. A i dzieciaczki będą w lepszych humorach.

O!

Anitka201, edysia5, easymum, chabasse, Magnolia3 lubią tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • Kassie Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez korzystamy z pogody :-) ostatnio umylam wszystkie okna w domu i czuje ze idzie wiosna :-) wczoraj bylismy z malym na zakupach i w koncu kupilam jakies normalne ciuchy i od razu lepiej sie czuje :-) mimo ze maly marudny wieczorami to jakos tak mam przeczucie ze gorzej niz za czasow kolki juz nie bedzie :-) wogole jakos tak ostatnio zalala mnie taka fala matczynej milosci <3

mmalutka lubi tę wiadomość

ug373e5esgfin09c.png
    rg50gox1ycplbhk5.png
  • Kassie Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i w tamtym tygodniu przeszlismy na spacerowke :-) co do ubierania to malego ubieram w body,spodenki dresowe,skarpetki,czapeczka,bluza dresowa, na to kocyk i okrycie na nogi ze soacerowki i za kazdym razem jest cieply:-)

ug373e5esgfin09c.png
    rg50gox1ycplbhk5.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z powiewem wiosny i nadchodzącego lata ratownik prawie jak ze słonecznego patrolu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 21:09

la_lenka, julita, karolcia87, easymum, 4me, Anitka201, przyszła mama, chabasse, Carmen, bellaVi, Magnolia3, Carolline lubią tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka u mnie non stop słyszę jak to za lekko ubieram małą. Teściowa już przestała i twierdzi, że zimny chów praktykujemy cokolwiek to znaczy ważne, że nie komentuje.. no ale moja mama na okrągło "ubierz bo jej na pewno zimno!" mam wrażenie że z taką praktyką naszych rodziców większość z nas była przegrzewana no ale nie przetłumaczysz, że to gorsze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:31

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja to bym chciała żeby mi ktoś takie dobre rady dawał? (bo mimo wszystko to jest akurat rzeczywiście skuteczna rada, choć może nie każdemu pasuje ;)) A u nas tylko, daj smoczek bo się powietrza nalyka, ale rosołu to już byś jej dała, wody gazowanej to ci nie wolno itp.
    Ja pierdziele takie rady :P
    Ja tez jestem człowiekiem a nie tylko krowa mleczna :(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmalutka wrote:
    My jesteśmy po ponad 3h spacerze!
    Maleństwo większość czasu spało :) teraz pocycalismy i jest zabawa :)

Ja po spacerze jestem zmeczona fizycznie- troche po górach pogonilam, ale tak przyjmnie. Psychicznie za ro jest mega. Dalej zmeczona i niewyspana, ale chmura gradowa trochę odplynela.

Kobiety moje kochane- damy radę! Ze snem, kupami, obrotami, zębami i innymi alergiami.
    Za oknem wiosna i zaraz będzie wiecj siły. A i dzieciaczki będą w lepszych humorach.

O!

Tak, wlasnie skonczylam spacer w deszczu. Cala przemoknięta łaziłam, wiatr parasol łamał ale przynajmniej terrosta byl cicho. Ehhh wiosno plissss przybywaj, w tym roku wyjątkowo Ciebie nam potrzeba ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 16:52

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A za trzy miesiące bedziemy psioczyc na upały :P

Magnolia3 lubi tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmalutka wrote:
    A tak z powiewem wiosny i nadchodzącego lata ratownik prawie jak ze słonecznego patrolu ;)

]

Super. Moi idą po raz pierwszy na zajęcia w ten weekend. Ciekawe czy terroscie sie spodoba ;)a Twój maly od razu zapalal miłością do basenu czy bylo ciezko?

Podobno pierwsze razy potrafią dać w kość duzo rodzicow odpuszcza.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmalutka wrote:
    Ja nie narzekalam nawet w to lato w ciąży :) jesli młody odziedziczył po mnie milosc do ciepla, tak jak wstręt do wody to będzie dobrze ;))))

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas bylo na początku permenentne zdziwienie. Ale nigdy nie plakal. A od kilku tygodni jest pełnia szczęścia.
    Fajnie macha szkitkami i się cieszy. No i super nam to pomoglo ruchowo. Długo nic a teraz juz cudo. Dziś pół dnia na czworaka spędził :) i tak sie rozbujal ze głową w fotel walnął :P

4me lubi tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś poszlam wstawić wodę na kawę, mała na środku maty, doszłam do czajnika, pyknelam, odwracam się a ta leży na gołym parkiecie na brzuszku, z pół metra od puzzli. A cała mata poduchami obłożona niby. Podnosi poduchy, turla ta wielką piłkę do rehabilitacji, ogólnie oczy do okoła głowy już niezbędne. T

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmalutka wrote:
    W życiu nic złego nie powiem na upał :-) ja tez w ciazy nie narzekałam na upały :-)
    My właśnie wróciliśmy z masażu. Młody dostał takie zalecenia i bardzo to jemu przypadło do gustu :-)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna, czemu mi nikt nie chce czegoś takiego zalecić? :P

Ja upałów nienawidzę, już się boję jak to będzie jak klima nie będzie mogła chodzić na full :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały sam zasnął w swoim łóżeczku. Ciekawe na jak długo :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się dzieje z Dzuls?

La lenka ale ten masaż to dla Ciebie czy Łucji? ;-)

W moim pepco dorwałam świetne pieluchy tetrowe białe w granatowo czerwone gwiazdki :-)

Mój małż kupił młodemu w kappahl 3 bodziaki :-) kurcze śliczne są (turkusowe w lody, żółte w misie koala i beżowe w żyrafy). Jakoś nigdy tam nie wstepowalam.

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
‹‹ 3039 3040 3041 3042 3043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ