Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to bym chciała żeby mi ktoś takie dobre rady dawał? (bo mimo wszystko to jest akurat rzeczywiście skuteczna rada, choć może nie każdemu pasuje
) A u nas tylko, daj smoczek bo się powietrza nalyka, ale rosołu to już byś jej dała, wody gazowanej to ci nie wolno itp.
-
My jesteśmy po ponad 3h spacerze!
Maleństwo większość czasu spałoteraz pocycalismy i jest zabawa
Ja po spacerze jestem zmeczona fizycznie- troche po górach pogonilam, ale tak przyjmnie. Psychicznie za ro jest mega. Dalej zmeczona i niewyspana, ale chmura gradowa trochę odplynela.
Kobiety moje kochane- damy radę! Ze snem, kupami, obrotami, zębami i innymi alergiami.
Za oknem wiosna i zaraz będzie wiecj siły. A i dzieciaczki będą w lepszych humorach.
O!Anitka201, edysia5, easymum, chabasse, Magnolia3 lubią tę wiadomość
-
My tez korzystamy z pogody
ostatnio umylam wszystkie okna w domu i czuje ze idzie wiosna
wczoraj bylismy z malym na zakupach i w koncu kupilam jakies normalne ciuchy i od razu lepiej sie czuje
mimo ze maly marudny wieczorami to jakos tak mam przeczucie ze gorzej niz za czasow kolki juz nie bedzie
wogole jakos tak ostatnio zalala mnie taka fala matczynej milosci
mmalutka lubi tę wiadomość
-
A tak z powiewem wiosny i nadchodzącego lata ratownik prawie jak ze słonecznego patrolu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 21:09
la_lenka, julita, karolcia87, easymum, 4me, Anitka201, przyszła mama, chabasse, Carmen, bellaVi, Magnolia3, Carolline lubią tę wiadomość
-
La lenka u mnie non stop słyszę jak to za lekko ubieram małą. Teściowa już przestała i twierdzi, że zimny chów praktykujemy cokolwiek to znaczy ważne, że nie komentuje.. no ale moja mama na okrągło "ubierz bo jej na pewno zimno!" mam wrażenie że z taką praktyką naszych rodziców większość z nas była przegrzewana no ale nie przetłumaczysz, że to gorsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:31
-
la_lenka wrote:Ja to bym chciała żeby mi ktoś takie dobre rady dawał? (bo mimo wszystko to jest akurat rzeczywiście skuteczna rada, choć może nie każdemu pasuje
) A u nas tylko, daj smoczek bo się powietrza nalyka, ale rosołu to już byś jej dała, wody gazowanej to ci nie wolno itp.
Ja tez jestem człowiekiem a nie tylko krowa mleczna
-
mmalutka wrote:My jesteśmy po ponad 3h spacerze!
Maleństwo większość czasu spałoteraz pocycalismy i jest zabawa
Ja po spacerze jestem zmeczona fizycznie- troche po górach pogonilam, ale tak przyjmnie. Psychicznie za ro jest mega. Dalej zmeczona i niewyspana, ale chmura gradowa trochę odplynela.
Kobiety moje kochane- damy radę! Ze snem, kupami, obrotami, zębami i innymi alergiami.
Za oknem wiosna i zaraz będzie wiecj siły. A i dzieciaczki będą w lepszych humorach.
O!
Tak, wlasnie skonczylam spacer w deszczu. Cala przemoknięta łaziłam, wiatr parasol łamał ale przynajmniej terrosta byl cicho. Ehhh wiosno plissss przybywaj, w tym roku wyjątkowo Ciebie nam potrzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 16:52
-
mmalutka wrote:A tak z powiewem wiosny i nadchodzącego lata ratownik prawie jak ze słonecznego patrolu
]
Super. Moi idą po raz pierwszy na zajęcia w ten weekend. Ciekawe czy terroscie sie spodoba ;)a Twój maly od razu zapalal miłością do basenu czy bylo ciezko?
Podobno pierwsze razy potrafią dać w kość duzo rodzicow odpuszcza.
-
U nas bylo na początku permenentne zdziwienie. Ale nigdy nie plakal. A od kilku tygodni jest pełnia szczęścia.
Fajnie macha szkitkami i się cieszy. No i super nam to pomoglo ruchowo. Długo nic a teraz juz cudo. Dziś pół dnia na czworaka spędziłi tak sie rozbujal ze głową w fotel walnął
4me lubi tę wiadomość
-
Ja dziś poszlam wstawić wodę na kawę, mała na środku maty, doszłam do czajnika, pyknelam, odwracam się a ta leży na gołym parkiecie na brzuszku, z pół metra od puzzli. A cała mata poduchami obłożona niby. Podnosi poduchy, turla ta wielką piłkę do rehabilitacji, ogólnie oczy do okoła głowy już niezbędne. T
-
Co się dzieje z Dzuls?
La lenka ale ten masaż to dla Ciebie czy Łucji?
W moim pepco dorwałam świetne pieluchy tetrowe białe w granatowo czerwone gwiazdki
Mój małż kupił młodemu w kappahl 3 bodziakikurcze śliczne są (turkusowe w lody, żółte w misie koala i beżowe w żyrafy). Jakoś nigdy tam nie wstepowalam.