Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka201 wrote:
Musiałam sprawdzić jak to będzie wyglądałona razie jeździmy w gondoli.
-
Jeszcze se pomonologuje - myślał ktoś o zakupie czegoś takiego: http://allegro.pl/dooky-oslonka-uniwersal-do-wozka-fotelika-czarna-i6023261120.html
Mnie kusi, ale to w sumie taki kawałek szmaty, a cena niezła... -
Kuzwa no wlasnie nie wiem czy nie mamy walniętego czy to tak jest w tych wózkach
kola sa plastikowe wiadomo. Jak prowadzisz słychać je ciut, to nie to co dmuchane z czołgu;) ale one tak jakby zwichrowane byly, tak lekka drgają, wprowadzając w drganie wózek
no i teraz nie wiem. Musialabym miec inny wózek, żeby sprawdzić
zawsze cos... Szkoda, ze nie masz swojego bo byśmy porownaly
chyba będę musiała jutro jechac do mamaija a to mi strasznie nie po drodze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 18:52
-
My kupiliśmy wielką spacerówkę na pompowanych kołach bo mnie te plastiku wnerwiwją właśnie tym hałasem, do tego ma dodatkowo rozkładany dach, że zasłania dziecko po kostki. (Camarelo eos)
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
ela wrote:My kupiliśmy wielką spacerówkę na pompowanych kołach bo mnie te plastiku wnerwiwją właśnie tym hałasem, do tego ma dodatkowo rozkładany dach, że zasłania dziecko po kostki. (Camarelo eos)
na podróż samolotem itp- na wakacje, gdzie tydzień czy dwa mogę sie przemeczyc. No i ma zstawic w bagażniku miejsce na reszte bagazy
Na nierówny teren mam spacerowke na pompowanych kolach, ktora jest naprawdę fajna tylko nie lubię jej sama wkladac do auta, bo ciezka no i na wakacje zajmuje caly bagażnik
Mogłabym polaczyc mala spacerówkę z lepszymi kolkami Np baby zen mini 4 wheels ale 1500 pln to juz przesada. Oglądałam tez tańsze z pompowanymi lub piankowymi kolami- takie za okolo 800 pln ale nie powalaly- tez byly to ciężkie czolgi.
Takze miejmy nadzieje, ze to nie wadliwy wózek. Podejrzewam, ze tego sue totalnie nie czuje, gdy jestes na dworze. W końcu tam aż tak równych dróg jak moje panele nie majesli taki urok spacerowek z plastikowymi kolkami to trza sie bedzie z tym pogodzić
a jak nie to zamawiam jutro kuriera i odsylam wózek
-
4me, a jaka jest waga tego wózka? Mój Kiddy waży 8,5kg, czyli sporo, ale spisuje się ok.Koła piankowe, nic nie hałasuje. Muszę tylko pomyśleć nad czymś od słońca, bo buda jest duża, ale przy tak nisko jeszcze świecącym słońcu młoda dostaje po oczach (kiedy nie leży)
-
Moj Tomek dzis skonczyl poł roczku
Ale chłop! Z tej okazji kupilismy poł tortu he he a jemu lizaczka serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 19:52
Anitka201, 4me, przyszła mama, bellaVi, Kassie, karolcia87 lubią tę wiadomość
edysia5 -
Waga nie powala 8kg. No ale w porównaniu z 15kg mutsy roznica jednak jest
Daszek to plus tego wozka- miedzy innymi to mi sie w nim spodobalo- mozesz tak go ustawić, ze praktycznie dzieciaka nie widać, choc pewnie nieśpiącemu dziecku sie to nie spodoba
-
Easymum przepis na ciastka:
-3/4 opakowania płatków owsianych (zwyklych) lub płatków zytnich
- 2 jajka
- duże opakowanie jogurtu naturalnego
-starte jabłko (ze skórką )
- 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
-miód, ksylitol lub namoczone we wrzątku daktyle (wg uznania)
-ulubione przyprawy (cynamon, imbir, kurkuma)
-można dodać kakao
-ulubione bakalie (orzechy, sezam zwykły lub czarny, suszone owoce)
-czasami dodaje pokrojoną gorzka czekoladę
Do miski wlewam jogurt do tego 2 jajka +resztę składników. Konsystencja ma być na tyle zwarta ze spokojnie formujesz na blaszce ciastka. Piekarnik nastawiam na 180 stopnii i cisza piekę na okoeasymum lubi tę wiadomość